moja omiljena vrsta muzike. Kafana sa kariranim stoljnjacima, dobro drustvo, omiljena pica, cigarate , na jedno uvo tiho violina ti svira, a na drugo tambura..i meni nista vise ne treba.
evo nekih manje poznatih, a meni dragih pesama...
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
Nisam nacionalist , niti imam mrznju u sebi ..dapace .. Slavonac sam ipak.. Kada mi ovo puste ..poletim jebote... Za mene je ovo neobjasnjivi impakt ..valjda sam lokalni patriot..
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Nisam nacionalist , niti imam mrznju u sebi ..dapace .. Slavonac sam ipak.. Kada mi ovo puste ..poletim jebote... Za mene je ovo neobjasnjivi impakt ..valjda sam lokalni patriot..
Al' rekose mi pre nekoliko dana da je srusen, onaj salas mali nema vise starog cardaka, ni djerma ni debelog 'lada od bagrema Necu vise ici na tu stranu jer ne mogu suze u oku skriti ili moram s tugom okrenuti glavu i plakati, il' se napiti
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.