forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor klasik 28
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2013 : 17:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Sva sreća pa mi je svejedno koja je naslovnica, bitno mi je naći neoštećen primjerak.

Pricao sam o tome vec.
Tisak - ne trafika vec poslovni prostor, tamo di sam mozes do stripova.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2013 : 18:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Najbolja Zagor epizoda svih vremena, i konacno u jednoj knjizi/svesci. Ovo je dan za slavlje!

Svakako ali iza Demona ludila, Sedam gradova cibole, Krakena i Hellingen je ziv.

Dobra vijest da cemo ovu epizodu imati u jednoj svesci.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/03/2013 : 20:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
U jednoj?
kako je Ludens krenija moga bi ga pripolovit

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 05/03/2013 : 23:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Sva sreća pa mi je svejedno koja je naslovnica, bitno mi je naći neoštećen primjerak.

Pricao sam o tome vec.

Nemaš u svim gradovima Tiskov poslovni prostor, a osim toga i oni dobivaju stripove na isti način kao i na kioscima - uvezane u šugave vezice.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/03/2013 : 02:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ja kupujem na takvim mjestima i stripovi su uvijek u savrsenom stanju. Sada da li su u vezicama ili ne, ne znam , ali sumljam jer tako dobro ocuvani u tim vezicama ne mogu biti.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17105 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 08/03/2013 : 22:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pricao sam o tome vec.

Nemaš u svim gradovima Tiskov poslovni prostor, a osim toga i oni dobivaju stripove na isti način kao i na kioscima - uvezane u šugave vezice.

Baš tako, nikakve razlike tu nema.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17105 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 08/03/2013 : 22:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja kupujem na takvim mjestima i stripovi su uvijek u savrsenom stanju. Sada da li su u vezicama ili ne, ne znam , ali sumljam jer tako dobro ocuvani u tim vezicama ne mogu biti.

Jbg, Tonka, izgleda da vi Zadrani imate sreće...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 09/03/2013 : 00:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Kad smo već kod Zadra, ja sam baš u Zadru skužio da nije dobro kupovati na kiosku. Sada uvijek tražim trafike di se može osobno prebrati. Neću nikad zaboraviti kako me je prodavačica (kod onog kioska na rivi na početku mostića za staru jezgru) pogledala ko retarda kad sam ju zamolio da mi zamijeni oštećeni primjerak za neoštećeni (mislim da se o radilo o Ludens 77 - Indijanska krv). Da ti u ruke neku potrganu salatu od stripa i onda te gleda kao budalu kad zatražiš bolji primjerak. Mislim, da svatko ovdje zna barem jednu takvu "kiosk tetu". : )
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/03/2013 : 01:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Pričaj mi: u Šibeniku postoje 3 kioska u koja možeš ući i komodno prebirati po stripovima, ali jedan otpada jer u njemu uvijek, ali baš uvijek, kemijskom po naslovnicama pišu nekakve šifre, pa me gledaju čudno i s nerazumijevanjem kad ih pitam zašto šaraju po koricama.
A čuđenju nema kraja kad krenem prebirati i detaljno zagledati primjerke da izaberem neoštećeni, toliko da me ponekad povišenim glasom pitaju "što trebate?". Pa kad odustanem od kupnje jer su svi raskupusani, samo što mi ne kažu da više ne dolazim.
Kao da se podrazumijeva da mi za svoju lovu (i ne malih 39 ili 49 kn) nemamo pravo tražiti kvalitetu u bilo kom smislu, nego moramo prihvaćati i ono što oni zgužvaju i često unište guranjem na police.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 09/03/2013 : 01:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Dok ide prodaja cigareta, duhana i dnevnih novina fućka se babama za nas kolekcionare. Ionako što ne prodaju vrate.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 09/03/2013 : 01:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Pričaj mi: u Šibeniku postoje 3 kioska u koja možeš ući i komodno prebirati po stripovima, ali jedan otpada jer u njemu uvijek, ali baš uvijek, kemijskom po naslovnicama pišu nekakve šifre, pa me gledaju čudno i s nerazumijevanjem kad ih pitam zašto šaraju po koricama.
A čuđenju nema kraja kad krenem prebirati i detaljno zagledati primjerke da izaberem neoštećeni, toliko da me ponekad povišenim glasom pitaju "što trebate?". Pa kad odustanem od kupnje jer su svi raskupusani, samo što mi ne kažu da više ne dolazim.
Kao da se podrazumijeva da mi za svoju lovu (i ne malih 39 ili 49 kn) nemamo pravo tražiti kvalitetu u bilo kom smislu, nego moramo prihvaćati i ono što oni zgužvaju i često unište guranjem na police.

Točno to. : )
Nikome, ni prodavačima ni ljudima okolo, nije jasno što sad ovaj prevrće te stripove i što on zapravo hoće. Moj manevar, kad vidim da je sve oštećeno, a dođu me pitat što tražim, je da kažem da sve ove brojeve već imam i doviđenja.

Zanimljivo da nikad nisam naletio na nekog, koji bi na taj isti specifićan stripovski naćin kupovao stripove kad i ja. Vjerojatno bi bila scena ko iz filma. : )
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/03/2013 : 01:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Oni na stripove gledaju kao na skuplje novine - jednom procitas i bacis, a nama su blago.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 09/03/2013 : 01:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

Nikome, ni prodavačima ni ljudima okolo, nije jasno što sad ovaj prevrće te stripove i što on zapravo hoće. Moj manevar, kad vidim da je sve oštećeno, a dođu me pitat što tražim, je da kažem da sve ove brojeve već imam i doviđenja.

Zanimljivo da nikad nisam naletio na nekog, koji bi na taj isti specifićan stripovski naćin kupovao stripove kad i ja. Vjerojatno bi bila scena ko iz filma. : )

Ja ne okolišam, nego im u lice kažem da mi ne pada na pamet skupo plaćati škart. Dobro, kod mene znaju moje afinitete pa kad me ugledaju odmah vade stripove i daju mi pregledati i birati. Ali problem je kad rotiraju djelatnice s drugih prodajnih mjesta, a te su uglavnom nedokazane.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 09/03/2013 : 04:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Isti slucaj i kod mene
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 09/03/2013 : 07:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Moram se pohvaliti kako me zgođušne žemskinje u Tisku puštaju da idem iza pulta i kopam po stripovima (čak mi se i nasmiju pritom), možda zato što, za razliku od drkoša koji im svakodnevno prodaju "traktorske" fore i griju guzicu u trgovini što intenzivno miriše po tiskovinama, uvijek i kupim neki glancer.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/03/2013 : 10:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
ima jedan kiosk u Splitu, odnsono prostorija tiska na uglu ulice okomite na rivu. jednom sam tamo pregledavao stripove da vidim šta mi treba, a onda mi neka prodavačica reče šta tražim, ja kažem da gledam, a ona mi lijepo kaže da nema gledeanja i potjera me iz trgovine. nekoliko godina tamo nisam više kupovao, ali sam kasnije shvatio da imaju najveći izbor pa sam nastavio kupovati.

drugi kiosk u Splitu (sada baš kiosk) koji dolazi nakon što završi marmontova, dakle na samom rubu rive. dolazim tamo i pitam za poakete zagora, ona traži i traži, pa shvati da se mora penjati na lijestve da bi ih uzela i kaže mi sad moraš jednoga kupiti, naravno da sam ih imao i onda sam iz čiste neugodnosti uzeo juedan paket, znam da sam glup, nemorate mi više govoriti

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/03/2013 : 10:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Nisi glup, i meni se to ne jednom dogodilo.

Samo što kod mene sve ovisi o tome je li mi trafikantica simpatična / lijepa / zgodna ili ne, pa ako mi se svidi, onda iz obzira što je gnjavim nešto i kupim (recimo paket od 3 broja u kojem barem jedan nemam), a ako mi se ne svidi hladno je otkantam.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 09/03/2013 : 13:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

drugi kiosk u Splitu (sada baš kiosk) koji dolazi nakon što završi marmontova, dakle na samom rubu rive. dolazim tamo i pitam za poakete zagora, ona traži i traži, pa shvati da se mora penjati na lijestve da bi ih uzela i kaže mi sad moraš jednoga kupiti, naravno da sam ih imao i onda sam iz čiste neugodnosti uzeo juedan paket, znam da sam glup, nemorate mi više govoriti

Da, da... bilo je i toga.
Uspomene na ljetovanja i remitendu. Sjećam se da mi je stari popizdio jer sam uvijek tražio kioske. Za prirodne i kulturne znamenitosti me nije bilo briga. : )
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/03/2013 : 18:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
jedino gdje mogu reći da sam doživio tvoje iskustvo je u Milni (Brač), jedna starioja prodavačica da da uđem izaberem, sve kako hoću, jedino mi neda ovo šta kažeš da kombiniram po svojoj volji

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 09/03/2013 : 18:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

jedino gdje mogu reći da sam doživio tvoje iskustvo je u Milni (Brač), jedna starioja prodavačica da da uđem izaberem, sve kako hoću, jedino mi neda ovo šta kažeš da kombiniram po svojoj volji

Meni se jednom dogodilo slično na Pagu... Tip mi je dao da uđem u kiosk i na kraju sam sve opelješio...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17105 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/03/2013 : 20:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Evo ja sam baš danas pomislio da sam našao glancer ZEX 221, kad ono, došao u stan, malo bolje svjetlo nego pred kioskom, hm, nije baš glancer... :)
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2013 : 23:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad smo već kod Zadra, ja sam baš u Zadru skužio da nije dobro kupovati na kiosku. Sada uvijek tražim trafike di se može osobno prebrati. Neću nikad zaboraviti kako me je prodavačica (kod onog kioska na rivi na početku mostića za staru jezgru) pogledala ko retarda kad sam ju zamolio da mi zamijeni oštećeni primjerak za neoštećeni (mislim da se o radilo o Ludens 77 - Indijanska krv). Da ti u ruke neku potrganu salatu od stripa i onda te gleda kao budalu kad zatražiš bolji primjerak. Mislim, da svatko ovdje zna barem jednu takvu "kiosk tetu". : )

Imao sam ja velikih rsprava ne brini... pa sam kasnije dolazio namjerno kupovati smokvin list, dvd-ove s naslovima " suze od sperme "...
Bezobrazna prodvacica mlađa, dva tri covika iza mene i ja trazim i onda mi da neki drugi a ja kazem moze onaj Duboko i žestoko? Da vidis kako pocrvene...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2013 : 23:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ima jedan kiosk u Splitu, odnsono prostorija tiska na uglu ulice okomite na rivu. jednom sam tamo pregledavao stripove da vidim šta mi treba, a onda mi neka prodavačica reče šta tražim, ja kažem da gledam, a ona mi lijepo kaže da nema gledeanja i potjera me iz trgovine. nekoliko godina tamo nisam više kupovao, ali sam kasnije shvatio da imaju najveći izbor pa sam nastavio kupovati.

Cekaj koliko imas ti godina? Tebe prodavacica tira? Oprosti brate ali prekomicno mi je ovo
Ja ne znam sto bi napravio, neman pojma paukom bi digao trafiku skupa s njom, zapalio bi joj novine, gadao stripovima... ne znam.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5224 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 11/03/2013 : 08:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

te dvije su još super naspram nekih u Zagrebu ,, na Trešnjevci u jednom kiosku, ako pitaš za "glancere" i "neoštećene" moš dobit živu sodu u oči kroz prozorčić ,,

44 godine Alan Forda u HR Minuette-ekstra 69 na kioscima Dylan Dog extra 82 konačno na kioscima

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/03/2013 : 15:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Cekaj koliko imas ti godina? Tebe prodavacica tira? Oprosti brate ali prekomicno mi je ovo
Ja ne znam sto bi napravio, neman pojma paukom bi digao trafiku skupa s njom, zapalio bi joj novine, gadao stripovima... ne znam.

manje nego što misliš, očito

a i bilo je to prije nekih pet godina

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000