forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/07/2013 : 22:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Tonka24

Mozda ti takvi i daju Dick ali ne virujem da je bas Long

A ti to znas sve iz prve ruke..izredali se svi..

Ja kazem da ne vjerujem...
A ti si sad potvrdio da su se svi izredali na TEBI... sada shvacam zasto nosis onu zurku na fotki... samo za forumaške prste
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/07/2013 : 22:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

sada shvacam zasto nosis onu zurku na fotki... samo za forumaške prste

Jebate sta ti radis sa mojom fotkom..

..u stvari ne zelim to ni zamisljati..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/07/2013 : 22:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/07/2013 : 22:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dobro narode, mir...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/07/2013 : 22:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zasto zamisljati?? Ako zelis dodi probati, ali skinutih hlaća i sređene frizure, mozes se izdepilirati i nasminkati da bude žešći dozivljaj.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/07/2013 : 22:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zasto zamisljati?? Ako zelis dodi probati, ali skinutih hlaća i sređene frizure, mozes se izdepilirati i nasminkati da bude žešći dozivljaj.

Znaci tvoj tip su metroseksualaci..sorry stari ali ja sam old school..

I nemoj se zavaravati u nasoj "konfrotaciji", ti bi bija moja mala bitch..

Edited by - brni on 14/07/2013 22:13:16
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/07/2013 : 22:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Stari moj samo se ti izdepiliraj, nasminkaj, uredi, sredi...
Imaš prekrasnu crnu kosu, volim crnke
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/07/2013 : 22:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala stari..tia bi uzvratit na kompliment ali koliko sam ima prilike vidit imas onu ruznu celu pa onda ta opcija otpada..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/07/2013 : 22:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hvala stari..tia bi uzvratit na kompliment ali koliko sam ima prilike vidit imas onu ruznu celu pa onda ta opcija otpada..

Jbg stari tako ti je kad si muškarac, znam da su tebi ti osjećaji strani...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/07/2013 : 00:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
A sad nesto realnije..

I ovaj je dan bio dug, a sinoc noc kratka jer sam do dugo farbala, potom cistila, a i veceras je bilo isto stanje, pa iako puna duha i zadovoljna ucinjenim mada jos nisam ofarbala niti pola, blagi umor i opustenost u ove nocne sate mame me na destinaciju za odmor mojih stvarnih potreba i snova..
Ljetno je doba, negdje u Alpama, mozda dragom mi Tirolu, i dane provodim u planinskoj kuci opustena na drvenoj, mekano postavljenoj lezaljci na terasi, s koje pogled putuje u daljinu, na zelene livade i pasnjake, dok mi sredovjecna Helga u dindrlici, kose prosjede, otimljuci mladost godinama, svojim, mozda jos djevojackim pletenicama, nosi svjeze pecenu mirisljavu strudlu od jabuka, a Hans mi prilazi veselo, nudeci mi da se iz kantice napijem svjezeg mlijeka..
Jedinu pomutnju u ovom zemaljskom raju ponekad izazove Nodl, golemi bik koji natjerava Julisku jer ona nece da ga ceka, te on nategne Milku, zbog cega ja zamolim jutro bez cokolade na stolu, i kavu bez mlijeka..
Svizac mi se na to slatko nasmije i pozuri praviti mjehurice u cokoladi, ne mogavsi ostati na casici razgovora, jer ga jos mnogo posla ceka..

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/07/2013 : 11:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

naslov topica sve objasnjava, objasnio je i Stephen Hawking pa ne moram ja.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/07/2013 : 11:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
ahh..ovo mi nece oprati ni 28 ocenasa ni prije ni poslije kave, kakogod..

my deepest, my darker.. moj kriz i moja kama-kad god..

In sleep he sang to me
In dreams he came
That voice that calls to me and speaks my name
And do I dream again for now I find
The Phantom of the Opera is there
Inside my mind..
Sing once again with me
Our strange duet
My power over you grows stronger yet
And though you turn from me to glance behind
Inside your mind..
Those who have seen your face
Draw back in fear
I am the mask you wear
It's me they hear...

Your/My spirit and my/your voice in one combined
Inside my/your mind

In all your fantasies, you always knew
that man and mystery
Were both in you
And in this labyrinth
were night is life
the Phantom of the Opera is there,
inside my/your mind..

u ime oca i sina i duha svetoga ..ENTER.

Edited by - Just_Charlie on 20/07/2013 11:48:35
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/07/2013 : 12:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Efektna ekranizacija istog u sasvim solidnom filmu Joela Schumachera.

I verzija Nightwish:

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 20/07/2013 12:18:30
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 20/07/2013 : 15:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
ljeeeaaa - ovo je kao krempita gone too sweetish

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/07/2013 : 19:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Tole je pa za z veliko žlico (itak bi mi blo slabo pol), sam tole mi bolj liči na kislo smetano kot na smetano.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/07/2013 : 11:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Tole je pa za z veliko žlico (itak bi mi blo slabo pol), sam tole mi bolj liči na kislo smetano kot na smetano.

pa kaze prevedeno na razumljiv mi jezik (svahili ):

Sasa hii ni kwa kijiko kubwa (kwangu anyway BLO nusu mbaya), hii peke yake Napendelea lychee sour cream kama cream.

oooo..- peke yake sour cream kama cream.
ovo je recept za kama sutru! s kremom. totalno perverzno.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/07/2013 : 12:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Bila sam jako mlada dok sam napisala novelu o zeni imenom Catherin koju nikada vise ne zelim citati jer zivot pokazuje da je ta Catherine, u stvari, danas, ja. Do najsitnijeg detalja.
Bas nikada, nikada, nikada nisam pomisljala da se zivot toliko moze poigravati imenom Catherine, okrenuti sve iznenada naglavacke, i uciniti da se odjednom prepoznam, pronađem u jednoj sasvim drugoj -
Katharine, koja se tek ucim, s takvom lakocom,biti. Bez zadrske, bez straha..potpuno. I volim nenapisane uloge, koje nam zivot podari, baci rolu pod noge i kaze - snađi se, uzivaj.

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 21/07/2013 : 13:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
zanimljivo, da mi tracy nije nikad bio ni pola toliko dobar, zanimljiv in zvezda kao kate. koliko je kate dominantnija na platnu, ona uvek sjaji, izraznija, osječajnija. a tracy kvazi dominanca iza ledene bezznačajne face, mlakonja čak u privatnom životu. natural style my ass.
kate prema tracyju je kao duga naprema kamenčiču.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/07/2013 : 14:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

zanimljivo, da mi tracy nije nikad bio ni pola toliko dobar, zanimljiv in zvezda kao kate. koliko je kate dominantnija na platnu, ona uvek sjaji, izraznija, osječajnija. a tracy kvazi dominanca iza ledene bezznačajne face, mlakonja čak u privatnom životu. natural style my ass.
kate prema tracyju je kao duga naprema kamenčiču.

Zanimljivo.. kako sam ja ovdje povezala ovu Kate, s imenom svojim..slucajno odabrala video zbog glazbe i Kate, jer ne znam pronaci sve omiljene scene iz njezinih filmova koje su utjecale poprilicno na mene, u toj dobi kada sam gledala njezine filmove, i u njoj vidjela uzor, ali sebe u toj ulozi nikada.. pri tom mislim na to cime je zracila, i taj odnos prema sebi, Spenceru, i tom njihovom odnosu.. Tako mi je tvoj post preslozio sliku i odjednom shvacam da sam oduvijek pokusavala biti, to u sebi izraziti, ali nije islo..
Tako sam u tvom postu shvatila da sam oduvijek i bila, na neki nacin ta Kate iz tvog opisa, dok su svi "Spenceri" mog zivota opet tocno opisani tvojim rijecima..

Katharine je doista bila sjaj, a Spencer je bio to sto je bio jer je
Kate, koja je blistala, ne gurnuvsi ga u svoju sjenu, imajuci dovoljno sjaja za dvoje, pod taj plast zakrilila i njega.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/07/2013 : 01:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
kad smo kod kartanja..zagubila svoj Tarot od prosli put..idem naci,
pa jednu kartu kvikli za noc..

Nista, ne mogu ih naci. Sakrile se karte od mene. Bila sam mozda malo zlocesta i zvijezde se nocas srame.
Zivot je igra.
Joooj Charlie...joooj..

ode Charlie spat..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/07/2013 : 19:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Vazna obavijest!! (necu poput eura otvarati novi topic, ali ozbiljno me shvatite!)

ako ih vidite u nekom izlogu, na nekom e-bayu, katalogu, sajtu, reklami, jumbo plakatu, na nogama neke zene..otkrijete koji su brand, da ste me odmah obavijestili gdje, gdje ih mogu naci, kupiti!!
Shvatili sve?

Tenkju.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/07/2013 : 21:24:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
šta če ti ovo? polomičeš se

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 27/07/2013 : 21:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
http://www.artfire.com/ext/shop/product_view/newtrend/7193574/high_heel_chiffon_lace_up_sandals_for_women_061626_black/design/clothing/shoes/high_heels

https://marketplace.asos.com/listing/shoes/high-heel-chiffon-lace-up-sandals-for-women-black-rrc061626/1057845

http://www.ebay.com/itm/Sexy-Women-Girl-Open-Toe-Platform-High-Heels-Sandal-Lace-Up-Oxford-Shoes-US5-8-5-/300881667908

korejci ili kinezi..

nije baš, ha?
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/07/2013 : 22:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

najljepsa hvala na trudu!

Sve su ok ali ove su jedne i jedine.

To su cipele zbog kojih se isplati patiti. Pregledala sam stotine fotki, pretresla internet, nemam vise snage, znate kak je kad sam na forum stavila apel za pomoc, ne zelim ostariti prije nego ih nađem
Svijete, koliko te ime uzduz i popreko planete, udruzi se, u potragu se dajte, ja ih bas jako jako jako zelim, i spremna sam platiti, i spremna sam patiti u njima i pocinjem zvucati ko Euro na forumu, ali sad ga shvacam, on nesto stvarno stvarno jako zeli i puno !!! stavlja.
Pa cu i ja.

!!!!!

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/07/2013 : 22:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

šta če ti ovo? polomičeš se

zakljucujem: nemas pojma o zenama.

Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page