Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 14/07/2013 : 22:01:07
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Tonka24
Mozda ti takvi i daju Dick ali ne virujem da je bas Long  
A ti to znas sve iz prve ruke..izredali se svi.. 
Ja kazem da ne vjerujem... A ti si sad potvrdio da su se svi izredali na TEBI... sada shvacam zasto nosis onu zurku na fotki... samo za forumaške prste   |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 14/07/2013 : 22:04:12
|
sada shvacam zasto nosis onu zurku na fotki... samo za forumaške prste  
Jebate sta ti radis sa mojom fotkom..
..u stvari ne zelim to ni zamisljati.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/07/2013 : 22:04:41
|
..u stvari ne zelim to ni zamisljati..
   |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 14/07/2013 : 22:10:30
|
..u stvari ne zelim to ni zamisljati..
Zasto zamisljati?? Ako zelis dodi probati, ali skinutih hlaća i sređene frizure, mozes se izdepilirati i nasminkati da bude žešći dozivljaj.  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/07/2013 : 22:12:21
|
Zasto zamisljati?? Ako zelis dodi probati, ali skinutih hlaća i sređene frizure, mozes se izdepilirati i nasminkati da bude žešći dozivljaj. 
Znaci tvoj tip su metroseksualaci..sorry stari ali ja sam old school..
I nemoj se zavaravati u nasoj "konfrotaciji", ti bi bija moja mala bitch..  |
Edited by - brni on 14/07/2013 22:13:16 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/07/2013 : 22:19:53
|
Imaš prekrasnu crnu kosu, volim crnke 
Hvala stari..tia bi uzvratit na kompliment ali koliko sam ima prilike vidit imas onu ruznu celu pa onda ta opcija otpada.. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 14/07/2013 : 22:25:26
|
Imaš prekrasnu crnu kosu, volim crnke 
Hvala stari..tia bi uzvratit na kompliment ali koliko sam ima prilike vidit imas onu ruznu celu pa onda ta opcija otpada..
Jbg stari tako ti je kad si muškarac, znam da su tebi ti osjećaji strani... |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 15/07/2013 : 00:21:40
|
A sad nesto realnije..
I ovaj je dan bio dug, a sinoc noc kratka jer sam do dugo farbala, potom cistila, a i veceras je bilo isto stanje, pa iako puna duha i zadovoljna ucinjenim mada jos nisam ofarbala niti pola, blagi umor i opustenost u ove nocne sate mame me na destinaciju za odmor mojih stvarnih potreba i snova.. Ljetno je doba, negdje u Alpama, mozda dragom mi Tirolu, i dane provodim u planinskoj kuci opustena na drvenoj, mekano postavljenoj lezaljci na terasi, s koje pogled putuje u daljinu, na zelene livade i pasnjake, dok mi sredovjecna Helga u dindrlici, kose prosjede, otimljuci mladost godinama, svojim, mozda jos djevojackim pletenicama, nosi svjeze pecenu mirisljavu strudlu od jabuka, a Hans mi prilazi veselo, nudeci mi da se iz kantice napijem svjezeg mlijeka.. Jedinu pomutnju u ovom zemaljskom raju ponekad izazove Nodl, golemi bik koji natjerava Julisku jer ona nece da ga ceka, te on nategne Milku, zbog cega ja zamolim jutro bez cokolade na stolu, i kavu bez mlijeka.. Svizac mi se na to slatko nasmije i pozuri praviti mjehurice u cokoladi, ne mogavsi ostati na casici razgovora, jer ga jos mnogo posla ceka..  |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 20/07/2013 : 12:14:43
|
Efektna ekranizacija istog u sasvim solidnom filmu Joela Schumachera.
I verzija Nightwish:
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 20/07/2013 12:18:30 |
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 20/07/2013 : 19:53:15
|
Tole je pa za z veliko žlico (itak bi mi blo slabo pol), sam tole mi bolj liči na kislo smetano kot na smetano.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 21/07/2013 : 11:26:43
|
quote: Originally posted by Poli
Tole je pa za z veliko žlico (itak bi mi blo slabo pol), sam tole mi bolj liči na kislo smetano kot na smetano.
pa kaze prevedeno na razumljiv mi jezik (svahili ):
Sasa hii ni kwa kijiko kubwa (kwangu anyway BLO nusu mbaya), hii peke yake Napendelea lychee sour cream kama cream.
oooo..- peke yake sour cream kama cream. ovo je recept za kama sutru! s kremom. totalno perverzno.
|
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 21/07/2013 : 12:42:10
|
Bila sam jako mlada dok sam napisala novelu o zeni imenom Catherin koju nikada vise ne zelim citati jer zivot pokazuje da je ta Catherine, u stvari, danas, ja. Do najsitnijeg detalja. Bas nikada, nikada, nikada nisam pomisljala da se zivot toliko moze poigravati imenom Catherine, okrenuti sve iznenada naglavacke, i uciniti da se odjednom prepoznam, pronađem u jednoj sasvim drugoj - Katharine, koja se tek ucim, s takvom lakocom,biti. Bez zadrske, bez straha..potpuno. I volim nenapisane uloge, koje nam zivot podari, baci rolu pod noge i kaze - snađi se, uzivaj.
|
|
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Posted - 21/07/2013 : 13:18:00
|
zanimljivo, da mi tracy nije nikad bio ni pola toliko dobar, zanimljiv in zvezda kao kate. koliko je kate dominantnija na platnu, ona uvek sjaji, izraznija, osječajnija. a tracy kvazi dominanca iza ledene bezznačajne face, mlakonja čak u privatnom životu. natural style my ass. kate prema tracyju je kao duga naprema kamenčiču. |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 21/07/2013 : 14:39:09
|
quote: Originally posted by trolodtroje
zanimljivo, da mi tracy nije nikad bio ni pola toliko dobar, zanimljiv in zvezda kao kate. koliko je kate dominantnija na platnu, ona uvek sjaji, izraznija, osječajnija. a tracy kvazi dominanca iza ledene bezznačajne face, mlakonja čak u privatnom životu. natural style my ass. kate prema tracyju je kao duga naprema kamenčiču.
Zanimljivo.. kako sam ja ovdje povezala ovu Kate, s imenom svojim..slucajno odabrala video zbog glazbe i Kate, jer ne znam pronaci sve omiljene scene iz njezinih filmova koje su utjecale poprilicno na mene, u toj dobi kada sam gledala njezine filmove, i u njoj vidjela uzor, ali sebe u toj ulozi nikada.. pri tom mislim na to cime je zracila, i taj odnos prema sebi, Spenceru, i tom njihovom odnosu.. Tako mi je tvoj post preslozio sliku i odjednom shvacam da sam oduvijek pokusavala biti, to u sebi izraziti, ali nije islo.. Tako sam u tvom postu shvatila da sam oduvijek i bila, na neki nacin ta Kate iz tvog opisa, dok su svi "Spenceri" mog zivota opet tocno opisani tvojim rijecima..
Katharine je doista bila sjaj, a Spencer je bio to sto je bio jer je Kate, koja je blistala, ne gurnuvsi ga u svoju sjenu, imajuci dovoljno sjaja za dvoje, pod taj plast zakrilila i njega. |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 27/07/2013 : 19:28:55
|
Vazna obavijest!! (necu poput eura otvarati novi topic, ali ozbiljno me shvatite!)

ako ih vidite u nekom izlogu, na nekom e-bayu, katalogu, sajtu, reklami, jumbo plakatu, na nogama neke zene..otkrijete koji su brand, da ste me odmah obavijestili gdje, gdje ih mogu naci, kupiti!! Shvatili sve?
Tenkju.  |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 27/07/2013 : 22:24:34
|
najljepsa hvala na trudu! 
Sve su ok ali ove su jedne i jedine.

To su cipele zbog kojih se isplati patiti. Pregledala sam stotine fotki, pretresla internet, nemam vise snage, znate kak je kad sam na forum stavila apel za pomoc, ne zelim ostariti prije nego ih nađem Svijete, koliko te ime uzduz i popreko planete, udruzi se, u potragu se dajte, ja ih bas jako jako jako zelim, i spremna sam platiti, i spremna sam patiti u njima i pocinjem zvucati ko Euro na forumu, ali sad ga shvacam, on nesto stvarno stvarno jako zeli i puno !!! stavlja. Pa cu i ja.
!!!!!  |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 27/07/2013 : 22:28:27
|