Author |
Topic  |
Shaner
Advanced Member

Croatia
7497 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 08/04/2013 : 20:48:46
|
quote: DARYUSH VALIZADEH američki je putopisac i autor brojnih knjiga o osvajanju žena. Na blogu Return of Kings često piše o svojim ljubavno-osvajačkim iskustvima, a putnicima namjernicima daje korisne savjete kako osvojiti djevojke kada ste u posjeti nekoj zemlji.
U jednom od svojih posljednjih blogova osvrnuo se na Hrvatsku u tekstu "Sve što trebate znati o Hrvaticama", a koje je njegovo mišljenje pročitajte u nastavku.
1. Hrvatice su visoke, preplanule i mršave - imaju mediteranski maslinasti ten, smeđu kosu i oči, ali ni plavuše nisu rijetkost. Njihovi dugi vratovi naglašavaju figure nalik onima modela. Imaju oble guze, ali uglavnom male grudi. One su bez sumnje najljepše djevojke koje sam vidio na proputovanju Europom, ali jaka su im konkurencija žene iz Baltika. Više su seksi od Poljakinja i Ukrajinki.
2. Iako su ženstvene, otvorene su utjecajima sa Zapada - otvoreno se žale na visoke pete. Kada bi se Bog spustio na Zemlju i rekao im da više ne moraju biti ženstvene, ulice bi bile prepune šminke, cipela i ostalih modnih dodataka. Postoji određena vibra koju sam pokupio. Velik broj žena prihvatio je "hipsterizam" i nemarno odijevanje koje je s njim povezano.
3. Uglavnom su drage, ali nekoliko negativnih karakternih osobnina pojavit će se nakon nekog vremena - djevojke znaju biti drske, izbirljive, lijene i sklone kritici. Hrvatice su najizbirljivije, a velik broj njih od samog me početka kritizirao zbog fizičkih osobina ili mog pristupa. Neprestano vas osuđuju i ne rade to diplomatski. Što su samouvjerenije, ceća je šansa da ćete naići na ove negativne osobine.
4. Sklone su šaranju - djevojke koje imaju dečke potpuno su otvorene za zavođenje, ali činjenicu da su u vezi spomenut će tek kasnije. Stoga, odlučio sam pitati ih jesu li u vezi 15 minuta nakon upoznavanja. Iako nisam siguran radi li se o dobrom pristupu, to me spasilo od dopisivanja s djevojkama koje su bile sklone igricama dok su u vezi. Nažalost, velik postotak Hrvatica je u vezama, ali naravno, postoje mnoge slobodne djevojke.
5. Skoro sve govore engleski - uče strani jezik u školama od malih nogu.
6. Vole strance - ne radi se o tome da Hrvatice ne vole svoje muškarce, ali uvjerene su da je njihova zemlja dosadna. Žele upoznati tipove iz zanimljivih zemalja kao što su SAD ili Engleska.
7. Nude bolji "povrat ulaganja" od Ukrajinki - kod Ukrajinki imate težak mentalitet, loše gradove i jezične barijere. U Hrvatskoj imate lijep glavni grad i u kojem mnogi govore strani jezik i djevojke koje je lakše odvesti u krevet. Stoga, nije teško pretpostaviti da Hrvatska ima prednost. Međutim, teško je odlučiti koje su bolje za vezu. Oprez: Hrvatice su na dobrom glasu i morat ćete se nositi s jakom konkurencijom stranih turista u narednih pet godina.
8. Moje barenje u Hrvatskoj postalo je agresivnije zbog stava s kojim sam se susreo - takav nisam bio od samog početka, ali morao sam se prilagoditi zbog upadica i prepreka koje su izazivale njihove debele prijateljice. Dokle god izbjegavate snobovska mjesta u gradu, ne biste trebali imati problema s tim.
9. Izolirajte ih od prijateljica - čim ih izolirate, ne biste trebali imati problema s tim da ih poševite. "Idemo u šetnju" pokazalo se kao najbolji pristup. Morate se oduprijeti njenim pokušajima da se vrati u društvo ili sa sobom povede prijateljice. Stoga, ako želite brzu ševu, nema razloga da očarate cijelo njeno društvo.
10. Što su starije (bliže tridesetoj), to se više pretvaraju u usidjelice - njihov je stav grublji, igraju igrice i neprestano vas iskušavaju. U godinama kada bi trebale biti popustljivije, postaju jako teške. Najbolje su one između 19 i 23.
11. Zgodne žene starije od 24 traže bogataše i sponzore - možete ih nanjušiti. Besprijekrono odjevene, dotjerane, nose visoke pete i imaju nadureni izraz lica. Nije ih briga je li muškarac u mafiji ili direktor, bitno je da je velika riba. Budući da je zapadnjačka kultura zatrovala i hrvatsko društvo, predviđam da će starije djevojke čekati bogatog muškarca za kojeg će se udati. Za deset godina, pojavit će se višak mladenki koje će morati "izvoziti".
12. Zanemarite informacije onih koji tvrde da je obala najbolje mjesto za ševu s lokalnim djevojkama - brzo sam doznao da je riječ o laži. Odmorišta su prepuna muškaraca (domaćih i stranih), a djevojke su svjesne toga koliko vrijede. Nije neuobičajeno pronaći ih u društvu prijatelja. Iako je i to izvedivo, u ljeto je lakše povaliti djevojku u Zagrebu nego se natjecati s gomilom napaljenih i pijanih likova na moru.
Unatoč mnogim negativnostima koje ste pročitali, prosječni muškarac će znati respektirati blagodati Hrvatske koja je i dalje bolja od Poljske. Moja hrvatska iskustva zasjenila su ona iz Poljske zbog toga jer žene koje sam povalio u Hrvatskoj daleko su bolje. Jedino je pitanje hoće li se ova zabava nastaviti kada "ljubavni turisti" pohrle u Zagreb.
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 10/04/2013 : 02:06:05
|
Zasto ne volim Zagora
ili - kako je Zagor rijesio dvostruko ubojstvo
Doci na forum o stripovima i izjaviti da ne volim Zagora, dok se on na svakom koraku stuje, na mnogim topicima koji nisu njegovi poput bozanstva spominje, pomalo je otkaceno, zar ne. Vec se predugo spoticemo jedno o drugo, s tim da ga ja izbjegavam, ali bas poput sjenke, tesko je pobjeci od njega. Ne mogu reci da je brizan za to kriv, niti sam kriva ja sto ga na kioscima izbjegavam, niti na ovom forumu topice o njemu nikada ne otvaram.. Volim stripove, i previse ovdje uzivam citati o njima, otkrivati nove, otkrivati toliko nepregledno mnostvo novih i novih za koje nikada nisam cula.. Ali previse mi je Zagora da bih toliko dugo sutjela.
Ovo je prica koju ne mogu, ne znam kako, i necu ispricati. Prica koju javnost ne zna, ali je i mali broj ljudi u mom zivotu koji za nju znaju.. kako smo Zagor i ja rijesili dvostruko ubojstvo..
Ne znam jeste li vec shvatili da smo se nas dvoje druzili, da sam ga citala jos u vremenu dok sam dijete bila, i mislim, ne sjecam se vise, mislim da sam ga voljela. Cak mislim da mogu reci da mi je Zagor promijenio zivot u jednom dijelu zivota, jer je kljucno bilo moje poznavanje stripa koje je zakotrljalo lavinu događaja u kojima smo Zagor i ja povezali zrtve i ubojicu, identificirali potom ubijene i ubojicu. Nepaznjom je on(ubojica) otkrio tko je odgovoran za njegovo osuđivanje na dugogodisnju robiju. Naravno da u mojoj prici ubojica porucuje da sam ja treca, i bjezi iz zatvora, no ipak je uhvacen. Osim toga, zacin svemu je nekoliko nocnih mora u kojima sam u vodi do vrata a tijela ubijenih (onakva kakva sam gledala nakon autopsije na patologiji) plutaju oko mene.. Mrtvi su pokopani, ubojica vise pojma nemam gdje je, nocne more odavna nemam, ja sam jos uvijek "treca", a Zagor kolateralna zrtva ove moje price.
Naravno da je oprez usađen u meni zauvijek, da sam tajanstvena, ponekad na granici paranoje kada cuvam svoju privatnost, premda garncije u zivotu za nista nema..
Mozda je sljedeci korak koji cu napraviti, kada sam vec ucinila ovaj, klik na Zagorov topic.. mozda uzmem i strip iznova.
Mozda smo dovoljno dugo Zagor i ja bili taoci svega toga.
Zasto?
Expose yourself to your deepest fear; after that, fear has no power, and the fear of freedom shrinks and vanishes. You are free. Jim Morrison
bas sam se sjetila ove pjesme..i ne ***m vise zivu silu.. oprostite sto psujem, doslo mi  
edit: sumnjam da negativac iz price zna da mu je Zagor smjestio, zato ne brinite, ovdje smo sigurni   
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 10/04/2013 02:16:58 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 11/04/2013 : 00:51:04
|
Vrijeme je za Tarot.  Ove karte igraju trikove samnom, dva puta ih nađem, sest puta izgubim.. Doista mi fali da se ponekad u glupostima izgubim. Idem vidjeti koji su trikovi veceras u pitanju.
-putovanje -stalnost -vjencanje
Dobro. ovo nisu moje karte. Tko mi je petljao po kartama? Nisam dugo bjezala po Alpama, bas se sjetih dana kad je u Pamploni masa trcala od bika, a meni se istovremeno u Alpama ukazala ista prilika. Da skratim; kako su te Alpe siljate bile, uspjela sam presisati bika, zavrsila kod Otta u Tirolu, i zapismo se uz gozbu na njegovom stolu. Pogranicna patrola mislila je da sam luda, kad su skuzili pricu, bilo nas je posvuda. Kad ugledas bika shvatis da je pred tobom samo jedna prilika.
(ovo je bila privatna zabava, na nju niste pozvani)

|
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 11/04/2013 : 01:21:47
|
ovako na uputama pise: Gipsy fortune telling cards, i to je sve sto znam.. unutra su upute, dva nacina slaganja,ali ja ti to ne znam..dobila karte uz kupnju knjige, koja s tim veze nema, u Svijetu knjige prije sto godina. I uopce nisu naslikane kao one prave iz filmova.. ali bih voljela vidjeti te prave i znati nesto o tome.. zabavno mi.  |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/04/2013 : 02:22:31
|
Pierre. Nitko ga na forumu nije vidio, cuo za njega?  Ili mi nitko nece reci gdje je Pierre jer ga cuvate za sebe, ili ovo nitko ne cita, pa nitko moju potragu za Pierrom ne vidi? Izmastat cu si vlastitiog Pierra, kad ne znam mnogo o pravome. A sto onda? Ako mi se vise dopadne moj izmastani Pierre, pa potpuno izgubim interes upoznati pravoga? Ili jos gore, ako se vama dopadne moj Pierre, pa preotme publiku ovome koji mi se skriva? Ne krsim autorska prava ako se i moj Pierre zove Pierre. Pa toliko nas ima isto ime, ali smo razliciti. Da, bojim se ako me uskoro ne osvoji pravi Pierre da ce mi se dopasti ovaj moj. A vasemu za veceras porucite da je gad. 
pjesma nema veze s Pierrom, a vasim ponajmanje 
ali mene ovi bas uvijek podsjete na neki spirit u pjesmi ovoga cikice 
ajme kud sam otisla .. a ne u krevet 
noc  |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 19/04/2013 : 17:08:37
|
quote: Originally posted by lwood

da tko bi drugi 
pricaj, slusam. u cemu je fora s tim 
ja sam zeljela upisati nautiku ali mi nisu dali jer ce mi biti nemoguce zbog profesora, starih kapetana..bla bla.. koji tako gledaju na zene.. pa sam si kupila knjige i danas znam mnogo o navigaciji (astronomskoj) i statici broda.. da se mnogi pitaju odakle.. jbg. ja imam odgovor na zivot, ma kakav on prema meni bio.  |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 19/04/2013 : 20:23:03
|
kako u čemu je fora? ka da ne znaš da donosiš nesriču  pogotovo na brodu 
ali, zanima me.. ne sjecam se da mi je netko bas pojasnio to vjerovanje. A znam da neki vuk jesi, no zanimljivo bi mi bilo znati jesi li doista morski, ili tek pricama i predajama vjeran tek tako.  |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 19/04/2013 : 20:39:02
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
ali, zanima me.. ne sjecam se da mi je netko bas pojasnio to vjerovanje. A znam da neki vuk jesi, no zanimljivo bi mi bilo znati jesi li doista morski, ili tek pricama i predajama vjeran tek tako. 
vjerovatno nešto ima u tome .
 |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 19/04/2013 : 20:48:31
|
ali, zanima me.. ne sjecam se da mi je netko bas pojasnio to vjerovanje. A znam da neki vuk jesi, no zanimljivo bi mi bilo znati jesi li doista morski, ili tek pricama i predajama vjeran tek tako. 
vjerovatno nešto ima u tome .

ma odi mali (od palube) vrit! 
|
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14818 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 19/04/2013 : 23:54:36
|
Zasto ne volim Zagora
ili - kako je Zagor rijesio dvostruko ubojstvo
Doci na forum o stripovima i izjaviti da ne volim Zagora, dok se on na svakom koraku stuje, na mnogim topicima koji nisu njegovi poput bozanstva spominje, pomalo je otkaceno, zar ne. Vec se predugo spoticemo jedno o drugo, s tim da ga ja izbjegavam, ali bas poput sjenke, tesko je pobjeci od njega. Ne mogu reci da je brizan za to kriv, niti sam kriva ja sto ga na kioscima izbjegavam, niti na ovom forumu topice o njemu nikada ne otvaram.. Volim stripove, i previse ovdje uzivam citati o njima, otkrivati nove, otkrivati toliko nepregledno mnostvo novih i novih za koje nikada nisam cula.. Ali previse mi je Zagora da bih toliko dugo sutjela.
Ovo je prica koju ne mogu, ne znam kako, i necu ispricati. Prica koju javnost ne zna, ali je i mali broj ljudi u mom zivotu koji za nju znaju.. kako smo Zagor i ja rijesili dvostruko ubojstvo..
Ne znam jeste li vec shvatili da smo se nas dvoje druzili, da sam ga citala jos u vremenu dok sam dijete bila, i mislim, ne sjecam se vise, mislim da sam ga voljela. Cak mislim da mogu reci da mi je Zagor promijenio zivot u jednom dijelu zivota, jer je kljucno bilo moje poznavanje stripa koje je zakotrljalo lavinu događaja u kojima smo Zagor i ja povezali zrtve i ubojicu, identificirali potom ubijene i ubojicu. Nepaznjom je on(ubojica) otkrio tko je odgovoran za njegovo osuđivanje na dugogodisnju robiju. Naravno da u mojoj prici ubojica porucuje da sam ja treca, i bjezi iz zatvora, no ipak je uhvacen. Osim toga, zacin svemu je nekoliko nocnih mora u kojima sam u vodi do vrata a tijela ubijenih (onakva kakva sam gledala nakon autopsije na patologiji) plutaju oko mene.. Mrtvi su pokopani, ubojica vise pojma nemam gdje je, nocne more odavna nemam, ja sam jos uvijek "treca", a Zagor kolateralna zrtva ove moje price.
Naravno da je oprez usađen u meni zauvijek, da sam tajanstvena, ponekad na granici paranoje kada cuvam svoju privatnost, premda garncije u zivotu za nista nema..
Mozda je sljedeci korak koji cu napraviti, kada sam vec ucinila ovaj, klik na Zagorov topic.. mozda uzmem i strip iznova.
Mozda smo dovoljno dugo Zagor i ja bili taoci svega toga.
Zasto?
Expose yourself to your deepest fear; after that, fear has no power, and the fear of freedom shrinks and vanishes. You are free. Jim Morrison
bas sam se sjetila ove pjesme..i ne ***m vise zivu silu.. oprostite sto psujem, doslo mi  
edit: sumnjam da negativac iz price zna da mu je Zagor smjestio, zato ne brinite, ovdje smo sigurni   
ne diraj mi zagora     |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14818 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)