forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/05/2013 : 00:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Obozavam sum vjetra u krosnjama, no veceras to nije dobar vjetar, moj sjeverni vjetar. Veceras mene boli moja glava. Bit ce da jugo puse..
Moje karte prasnjave su, idem ih provjetriti..
pa kazu..kuća, svećenik, udovica.
Mislim da ce me netko prosvijetliti i ja cu nesto promijeniti.

I dok cekam da me prođe glavobolja..

eto tako kratko slatko.

noc..

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/05/2013 : 20:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Slavni švedski umjtenik Johan Andersson naslikao je portret Angeline Jolie u toplesu, nakon što se podvrgnula mastektomiji, a njegova slika šokirala je javnost

http://www.tportal.hr/kultura/kulturmiks/264260/Sokantni-portret-Angeline-Jolie-nakon-operacije.html

Ulje na platnu autorova je spekulacija njezina 'transformirana' izgleda, nakon preventivne operacije koju je 37-godišnjakinja napravila kad je saznala da ima velike statističke mogućnosti za obolijevanje od raka dojke. Operacija uklanjanja obje dojke smanjila je te vjerojatnosti sa 87 posto na minimalnih pet posto.

'Moja majka imala je agresivni tip raka dojke kad sam imao samo 15 godina, a pomisao da će napraviti mastektomiju zbilja me uplašila. Srećom, trebala joj je operacija koja nije zahtijevala odstranjivanje dojke. Nedavne vijesti o Angelini Jolie pobudile su u meni veliku anksioznost koja je dovela do toga da naslikam ovaj portret. Postoji velik nesrazmjer u postavljanju kontrasta prirodne ljepote njezina lica i činjenice da više nema dojke', objasnio je Johan Andersson svoju motivaciju za takav portret.

'Angelina Jolie je ultimativna ženska ikona našeg doba, u kojem obožavamo određene osobe kao da su bogovi. Htio sam ju prikazati kao osjetljivo ljudsko biće suočeno s opasnostima koje ne rade distinkciju ovisno o slavi ili statusu', kazao je umjetnik koji planira prihod od prodaje slike dati dobrotvornoj organizaciji Falling Whistles, koja zagovara mir u Kongu.

Zeljela sam reci, pa sam iskoristila ovu temu i clanak, da mi je ispricao sin kako im je vjerouciteljica na satu vjeronauka rekla da osuđuje Angelinu (odn. sve zene koje se odluce za mastektomiju) jer se "od smrti ne moze pobjeci".
Toliko. Ne znam sto bih dalje rekla..
Zasto zivjeti, kad cu ionako umrijeti.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/05/2013 : 22:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
gnjav:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/05/2013 : 23:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

tko? ja gnjavim?
dobro. necu vise.
ni manje.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/05/2013 : 23:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Slavni švedski umjtenik Johan Andersson naslikao je portret Angeline Jolie u toplesu, nakon što se podvrgnula mastektomiji, a njegova slika šokirala je javnost

http://www.tportal.hr/kultura/kulturmiks/264260/Sokantni-portret-Angeline-Jolie-nakon-operacije.html

Ulje na platnu autorova je spekulacija njezina 'transformirana' izgleda, nakon preventivne operacije koju je 37-godišnjakinja napravila kad je saznala da ima velike statističke mogućnosti za obolijevanje od raka dojke. Operacija uklanjanja obje dojke smanjila je te vjerojatnosti sa 87 posto na minimalnih pet posto.

'Moja majka imala je agresivni tip raka dojke kad sam imao samo 15 godina, a pomisao da će napraviti mastektomiju zbilja me uplašila. Srećom, trebala joj je operacija koja nije zahtijevala odstranjivanje dojke. Nedavne vijesti o Angelini Jolie pobudile su u meni veliku anksioznost koja je dovela do toga da naslikam ovaj portret. Postoji velik nesrazmjer u postavljanju kontrasta prirodne ljepote njezina lica i činjenice da više nema dojke', objasnio je Johan Andersson svoju motivaciju za takav portret.

'Angelina Jolie je ultimativna ženska ikona našeg doba, u kojem obožavamo određene osobe kao da su bogovi. Htio sam ju prikazati kao osjetljivo ljudsko biće suočeno s opasnostima koje ne rade distinkciju ovisno o slavi ili statusu', kazao je umjetnik koji planira prihod od prodaje slike dati dobrotvornoj organizaciji Falling Whistles, koja zagovara mir u Kongu.

Zeljela sam reci, pa sam iskoristila ovu temu i clanak, da mi je ispricao sin kako im je vjerouciteljica na satu vjeronauka rekla da osuđuje Angelinu (odn. sve zene koje se odluce za mastektomiju) jer se "od smrti ne moze pobjeci".
Toliko. Ne znam sto bih dalje rekla..
Zasto zivjeti, kad cu ionako umrijeti.

ta sluša death metal?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/05/2013 : 23:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mamlaz

tko? ja gnjavim?
dobro. necu vise.
ni manje.

ne gnjaviš samo naprid!
i tako mu i triba kad pije sam

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/05/2013 : 23:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

ta sluša death metal?

je li mudro sinu pokazati ovo i uputiti ga da joj tako iduci puta odgovori??

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/05/2013 : 23:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
mislin da nije.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/05/2013 : 23:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
onda cu preskocit

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/05/2013 : 00:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ako joj kaže neka neko iz razreda snimi njenu reakciju pa nek stave na jutub

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/05/2013 : 00:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

ako joj kaže neka neko iz razreda snimi njenu reakciju pa nek stave na jutub

vi`s dokaz da i hetero more biti munjen, i nikako kao uzor
koji se moze preporuciti u odgoju djece

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/05/2013 : 00:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
molin?? ja san uvjeren da bi bolje odgojia dite od 99,9 % ovde prisutnih forumaša.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/05/2013 : 08:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
a 99,9% ovdi prisutnih forumaša misli da ne bi
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/05/2013 : 09:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
I 99.9% misli da bi oni to znali bolje

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/05/2013 : 12:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
smišno

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/06/2013 : 02:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
razmisljam, citajuci ovaj forum veceras, kako je ovo mjesto na kom
imam jednu bitnu stvar, koju nije lako ostvariti niti u zivotu.
Mislim da je ovo mjesto na kom je normalno, jer si među "svojima", biti
ono sto jesi, i doci među ljude gdje te nitko nece cudno gledati jer
dane provodis sama, citajuci, spiskas brdo love na knjige i strip, pa opet si doma.. i ne trazis opravdanja da budes ono sto jesi..
Razumijevanje, i ne trosis rijeci da bi se opravdavao svijetu..
Neprocjenjivo.

Laku noc forume

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27617 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/06/2013 : 07:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ajde ajde,ostavi se glupih stripova i pravi djecu

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/06/2013 : 09:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
šta je ovo? poziv na razmnožavanje?

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/06/2013 : 17:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
a sto ako necu?

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2013 : 01:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Pa vratila sam se iz setnje sa psom. Je li jos netko seta sa psom u ova doba? Ovo jest moje doba. Kolegice na metlama nisko nadlijecu, vidjeh ih jer sam uzivala u pogledu na prelijepo nocno nebo, i sjetih se uskoro Suza sv Lovre, Perzeida, one u kolovozu noci pune carolijiom, brzo ce to doci, pa cu tada cesce setati u noci..
Ovih dana ionako bas nisam na Zemlji, napustila sam ovu kuglu i dane provodim u nekom drugom svijetu, mislim cak mi bliskijem no ovaj kojim hodam.,Umorila sam se od vlastite price pa sad zivim tuđe u nekoliko
knjiga, sf magazina, i ponekog stripa.. Imam ja toga na lageru, i ne bojim se za vrijeme. Ono neka priceka, ja sam sad uzela vrijeme da ga ispunim nekim starim interesima, zapostavljenim zeljama, i pokusavam se sjetiti kako se tocno zvao magazin kojeg sam kupovala kao dijete, a bio je o Svemiru i zvijezdama, i prodavao se na kioscima. Vise volim znanost, ali SF je mislim odavna korak ispred znanosti, ona kaska i samo potvrdjuje ono sto se u piscevoj glavi, u nekoj prici odvija..
I tako, uglavnom nisam tu na Zemlji, glavom sam gore, među zvijezdama..

nekako mi naleti pa mi pase u oiva doba noci-

edit: e, kad smo kod psa, volim da se zna da o njoj pricam.
Jedna od mojih ljubavi. Samojed Tara :))

(nemam crnu macku, ali imam bijelog psa )

a sta ona inace radi kad je sama doma, i zasto je naj pametniji pas kojeg svi obozaavaju

Edited by - Just_Charlie on 13/06/2013 02:08:17
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 13/06/2013 : 02:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hipster pas. Ziher čita knjige za koje drugi uopće nisu čuli.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/06/2013 : 12:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

To je Ojrova Trst je nas. 8)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/06/2013 : 20:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ha, s obzirom na forum na kojem smo, bilo bi poželjnije da čita stripove.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2013 : 23:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

a sto ako necu?

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 16/06/2013 : 12:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

lijepa, vidi se da uživa u šetnji, a ima i lijep razgled

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000