Author |
Topic |
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 20/08/2016 : 12:08:33
|
quote: Originally posted by miskod66
Samo skupljaj i ne razmisljaj. Stripovi ocene 4+ nece izaci skupo..Ako trenutno v.cetvrtak knjiga 6 vredi 50eur onda za zs i lms nista nije previse.
Vezano za ono sto se pisalo o cuvanju zs,lms..
Opasnija od vlage je svetlost. Cuvanje u plakaru, policama i u normalnim kesicama je ok i nece im se nista desiti.Nakon 30-40 strip je prosao stabilizaciju.
U org.boneli kesicama izgledaju najlepse ali postoji mogucnost da se ostete coskovi prilikom pakovanja(mislim na glanc stripove). Boneli kesice se mogu naci na ebay.it, format je 157x213. Interesantno je da prodavcima ne pada na pamet da stave u opisu da odogovaraju i za ex yu izdanja pa ljudi lutaju..
Original boneli kesica razlikuje se od "divlje" boneli kesice jer je donja ivica presavijena a var ide samo po duzim ivicama. Lepak je na telu kesice a ne na poklopcu pa se moze vaditi vise puta.
Koja knjiga 6 vridi 50€? |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
miskod66
New Member
Serbia
170 Posts
Member since 13/04/2010 |
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 20/08/2016 : 22:32:24
|
quote: Originally posted by miskod66
zagor veseli cetvrtak knjiga 6
Aha,hvala.Uvik ima poneki broj koji odskace od ostalih,slucajno ili ne,pitanje je sad!? |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Topic |
|
|
|