forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Batman aukcije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 27/03/2013 : 10:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Obavijest svima i isprike za potencijalne kupce aukcija Batman
Dark Allegiances i Batman Dark Knights Returns + poklon. Aukcije su prodane i greškim ponovo stavljene u prodaju. Prodao ih je moj mutavi brat i nije mi rekao. Još jednom isprike svima.

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 31/03/2013 : 15:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Sorry Paro!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/04/2013 : 18:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Danima sam razmišljao kako da provedem svoju odmazdu za ovaj čin.
Budući kako sam se bacio na čitanje Millerovih (ne)djela, odlučio sam eksperimenta radi nećaku (17) za Uskrs uvalit Millera, pa neka mi nakon čitanja kaže svoje mlađahne dojmove.
Na svu sreću, aukcija se izjalovila i nećak je umjesto Millera dobio...novce za koje je kupio novu dasku za skejtanje.
Tako da zahvali burazu, jer mislim...nemam pojma di mi je kao okorjelom Mooreovcu bila pamet..ić nekom ko ti je drag poklonit nešto od Millera..Brrrr
Otuda i pozitivna ocjena s prigodnim komentarom

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 02/04/2013 : 22:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Ajde daj kakvo spašavanje Uskrsa!

Nisam baš nešto aktivan na tom forumu, više čitam, ne volim ulaziti u neke rasprave, tu i tamo postavim glupo pitanje, pametni ljudi mi odgovore i tak. Uglavnom znao sam već u naprijed da imam posla sa okej osobom. Žao mi je što je bio takav ishod ali nisam ni u jednom trenutku posumnjao u tvoje poštenje i pozitivan komentar.
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 03/04/2013 : 01:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
Ljubav na prvi pogled...
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/04/2013 : 02:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otto Kraus

Ljubav na prvi pogled...

Ljubomorna?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 03/04/2013 : 14:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Ovaj topic je izgubio svrhu!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000