forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Moderator Lwood
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/03/2013 : 12:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by lwood

scum ima 8209 članova, a darkwood 2287. znači 3,6 puta više .

moderacija je zapravo potrebna jedino u svaštari i sportu, zar ne, barem šta se svađa tiče.

u 96 % slučajeva .

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/03/2013 : 13:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Ne bih imao ništa protiv i da lwood bude moderator, samo on je u više navrata jasno istaknuo da nema takvih ambicija, tj. da ne želi biti forumski policajac (ili "pandur", kako on ima običaj reći), pa ne vidim svrhu ovog topica.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/03/2013 : 16:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
đabe vam pool, lwood je ionako sam rekao da nema volje biti modarator, iako cijeli dan visi na njemu...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/03/2013 : 16:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Pa onaj tko želi biti moderator, trebalo bi mu dati tu mogučnost, npr POSKUSNO 2 MIJESECA, pa ga posle dva mijeseca ljudi ocjene (moderatori, a i ostali), i onda sljedeči dva mijeseca itd...pa bi onda na kraju vidjeli tko je za moderatora a tko nije. A i sami ljudi (poskusni moderatori) bi vidjeli da li je to zaista ono što su željeli i očekivali ili to možda nije za njih.
Treba probati pa vidjeti. Zašto ne bi omogučili onome tko možda ima jaku želju da se okuša kao moderator?
Mislim ja znam za sebe da me to ne zanima, ali možda netko ima želju pa bi volio da se okuša kao moderator.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/03/2013 : 21:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

obi-patetični-wan
nitko od predloženih ne valja
lwood ne valja anto ne valja obi ne valja
od postojećih ne valja mladjo i nemam pojma tko je još moderator. aha, manhunter je zapravo okej a globinjo je prijatelj i hrvat.
moderatora uopće ne treba na pravim forumima, a scom je tako tako ima previše kmečavaca koji sami traže batinu. u tom smislu je dresura potrebna, a samo je pitanje iz kojeg motivacijskog kruga bi trebala dolaziti ta dresura. ja sam za konzervativnu hrvatsku i katoličku.

Podsjetnik za popiti tablete drži zaljepljen na hladnjaku pa nećeš zaboraviti...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/03/2013 : 22:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

đabe vam pool, lwood je ionako sam rekao da nema volje biti modarator, iako cijeli dan visi na njemu...

Na moderatoru
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/03/2013 : 08:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Glasao za!
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 29/03/2013 : 12:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message  Reply with Quote
Nepotreban Poll s obzirom da je Marko u više navrata rekao da novih moderatora neće biti.
Ako na tome i ostane onda onog dana kad i zadnji mod ode ovaj forum a vjerojatno i sajt može početi odbrojavati svoje zadnje dane. Zato, neka nama trenutnih modova ma kakvi god oni bili...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/03/2013 : 14:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bosancicigor
Ako na tome i ostane onda onog dana kad i zadnji mod ode ovaj forum a vjerojatno i sajt može početi odbrojavati svoje zadnje dane.

Duboko sumnjam.
Forum sigurno, ali sajt teško..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 29/03/2013 : 14:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message  Reply with Quote
Sajt bez foruma, k`o kokoš bez krila. Nije lijepo za vidjeti, a ne valja ni juha...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/03/2013 : 20:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bosancicigor

Nepotreban Poll s obzirom da je Marko u više navrata rekao da novih moderatora neće biti.
Ako na tome i ostane onda onog dana kad i zadnji mod ode ovaj forum a vjerojatno i sajt može početi odbrojavati svoje zadnje dane. Zato, neka nama trenutnih modova ma kakvi god oni bili...

dogodiče se smak sveta

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/03/2013 : 20:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

4.NAJSTROŽE JE ZABRANJENO BILO KAKVO ILI IKAKVO RASPRAVLJANJE O POLITICI,LJUDIMA IZ POLITIKE,UBOJSTVIMA,ATENTATIMA,MAFIJAŠKIM OBRAČUNIMA,O CRKVI,INKVIZICIJI...OTVARANJE TOPICA KOJI KOMENTIRAJU GORE NAVEDENE TEME,POGOTOVO PREVIRANJA IZ BALKANSKIH,A I OSTALIH RATOVA...ILI BILO ČIME ŠTA ITI MALO MIRIŠE NA POLITIKU ILI SE NASLANJA NA NJU ILI ĆE MOŽDA ZAMIRISATI

pa da provodin ovakva pravila koja se kose s mojim životnim nazorima?
neču.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12494 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/03/2013 : 20:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Pa niko ti ni nudi.

Have mercy
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/04/2013 : 17:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
idealan moderator...pristran i savitljiv! Od borca za pravdu vrlo brzo postal borac za šutnju. Tu i tam još izleti s nekom temom ali znato opreznije i korektnije...

uostalom, pogledajmo tek kak je iskren kad piše o tome kak ga ta "uloga" uopće ni ne zanima. U odgovorima na komentare o tome kak nije za moderatora nema ni najmanje rezignacije ili ljutnje

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/04/2013 : 22:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

idealan moderator...pristran i savitljiv! Od borca za pravdu vrlo brzo postal borac za šutnju. Tu i tam još izleti s nekom temom ali znato opreznije i korektnije...

uostalom, pogledajmo tek kak je iskren kad piše o tome kak ga ta "uloga" uopće ni ne zanima. U odgovorima na komentare o tome kak nije za moderatora nema ni najmanje rezignacije ili ljutnje

o čemu ti lupetaš?

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000