Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 15/06/2013 : 19:16:20
|
Sto se tice tvog pitanja oko izdanja, pa tesko da ce u naredno vrijeme biti neki pomak, nazalost prodaja nije zadovoljavajuca, pa tako ako se sta promijeni u ritmu, onda to moze biti samo jos gore. Mnogi od nas prizeljkuju da VC se okani corava posla sa jednom sveskom u tri mjeseca i da predje na izdanje jedna sveska-jedna prica, nesto kao Zagorove odabrane price, pa makara i ritam bio sestomjesecni. Na taj nacin nebi cekali po godinu dana da procitamo jednu epizodu, a i sa kolekcionarske strane bi to bio pun pogodak. |
|
|
Tommy.H
New Member
Croatia
212 Posts
Member since 13/06/2013 |
Posted - 15/06/2013 : 19:19:09
|
quote: Originally posted by King Warrior
Sto se tice tvog pitanja oko izdanja, pa tesko da ce u naredno vrijeme biti neki pomak, nazalost prodaja nije zadovoljavajuca, pa tako ako se sta promijeni u ritmu, onda to moze biti samo jos gore. Mnogi od nas prizeljkuju da VC se okani corava posla sa jednom sveskom u tri mjeseca i da predje na izdanje jedna sveska-jedna prica, nesto kao Zagorove odabrane price, pa makara i ritam bio sestomjesecni. Na taj nacin nebi cekali po godinu dana da procitamo jednu epizodu, a i sa kolekcionarske strane bi to bio pun pogodak.
a sad nam je najbolja opcija LL oni imaju večinom sve samo je problem cijena teško je to sve pratiti ali ipak kvaliteta stripa je stvarno 10/10 pravo za kolekcionare |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 15/06/2013 : 19:24:05
|
Upravo tako. Ta izdanja nisu dostupna za svaciji dzep, a i mora se biti hardcore fan da bi se za te stripove bacilo toliko novca. Ja imam nekoliko LL knjiga, ali sam se prvo informisao koje su price vrijedne tog novca. Iskreno, za lose price bi mi bilo zao dati veci novac, ali ako je izdanje jeftinije, onda se moze preci preko toga. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 15/06/2013 : 20:07:58
|
Libellus ima svoju poslovnu politiku i ne možemo ih kriviti što su nam/meni izdanja skupa. Kupovao sam Biblioteku Tex do 17 broja a onda sam uvidio da to nema više smisla.Također sam odustao i od SA Giganata.Svaki Tex skuplji od 30 kn po epizodi(110 str.) je za mene preskup.Zato se nadam da će Gigante neko izdati(srbi gdje ste?)u kiosk izdanju za manju lovušu.Poželjno bi bilo i smanjiti format na Bonelli format kao što je Dnevnik napravio s prvim brojem.Uostalom veliki format je jedini opravdao Magnus a ovi drugi samo lošije izgledaju.Ah,molim samo meke korice.kartona iman i doma |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Tommy.H
New Member
Croatia
212 Posts
Member since 13/06/2013 |
Posted - 15/06/2013 : 20:09:45
|
Upravo tako. Ta izdanja nisu dostupna za svaciji dzep, a i mora se biti hardcore fan da bi se za te stripove bacilo toliko novca. Ja imam nekoliko LL knjiga, ali sam se prvo informisao koje su price vrijedne tog novca. Iskreno, za lose price bi mi bilo zao dati veci novac, ali ako je izdanje jeftinije, onda se moze preci preko toga.
potpuno se slažem. ja isto imam par knjiga od LL i sve što imam sam kupio na aukcijama ili preko njuškala u pola cije ili bar 30% snižene jer 150 - 300 kn je stvarno previše mislim vrijedi po kvaliteti tolko ali u ovoj krizi jednostavno želja je tu ali nema se mogučnosti ali uvijek nam ostaje Ludens sa svim svojim greškama ali barem po pristupačnim cijenama. |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4100 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 16/06/2013 : 00:00:03
|
Ma sve ok, navikli smo na to da ima ljudi koji gotive vise jednog ili drugog junaka, vec mi bode oci onaj dio gdje si rekao da ti je Zagor najdrazi, ali Tex ipak kvalitetniji. To je premijera ovdje na forumu. To je isto kao kada bi forumas Kojot sada odjednom rekao da je Zagor kvalitetniji od Texa, mada znamo svi da on to tako i misli, samo nece u javnosti da prizna.
Kako li me samo provali. Pre 15-ak godina,mozda bih rekao,ali sada.... Ali inace citam Zagora,imam dosta stripova,ali u kolekciji Imam samo Zagor Extra. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 16/06/2013 : 19:29:24
|
38 |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 16/06/2013 : 20:17:10
|
quote: Upravo tako. Ta izdanja nisu dostupna za svaciji dzep, a i mora se biti hardcore fan da bi se za te stripove bacilo toliko novca. Ja imam nekoliko LL knjiga, ali sam se prvo informisao koje su price vrijedne tog novca. Iskreno, za lose price bi mi bilo zao dati veci novac, ali ako je izdanje jeftinije, onda se moze preci preko toga.
Ja to rješavam tako da bolje priče ili one s omiljenim mi crtačima kupujem redovito, a ostale na Interliberu, "oštećene" i po cijenama od 39 i 49 kn. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
goghy
Average Member
Croatia
645 Posts
Member since 11/12/2012 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 20/06/2013 : 08:40:24
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by goghy
Kad će 117?
do petka...ako sam dobro zapamtio...
uzdam se u tvoje pamčenje....iako ako sam iskren...... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Topic |
|