Nadam se da je ovo greska, i da je pravi Zex 223 Potopljeno Selo, ili sta vec, sa onom pravilnom naslovnicom, na kojoj ona dva bandita drze Zagora. Ako nije, i ako su stvarno preskocili taj broj, onda se nema vise ista reci za ovog izdavaca.
O, majko moja . Nadam se da su pobrkali naslovnice i da će to iskompenzirat (mada je i to VELIKA greška) jer, u suprotnom, ovo ruši niz... Tko se prvi domogne nek javi
da je bar...ali bojim se da je Ludens od svih mogućih greška napravio baš kapitalno...iako,...nadam se da se to još ne tiska i taj zajeb mogu popravit..ajmo meile i ps poslal Tomici i Bernardu da to isprave dok je vrijeme...11 dana nije malo da spasimo stvar dok ne Ludens usere motku načisto.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nije mi ugodno, ali ne ispravi li se, evo nekih opcija o tome što se ovdje dogodilo : 1) Na naslovnici Randal a nigdje ga nema, već se nastavlja normalna priča, a u sljedećem broju ide naslovnica koja je trebala sad 2) Preskočen broj, krivi naziv, nikad nećemo vidjeti nastavak 3) Nemaju ovu naslovnicu, idu 2 zaredom s Randalom 4) Za svaku sljedeću epizodu ide naslovnica unaprijed Muka mi je bilo pisati.... Malo ih je sje**o ovo ubrzavanje Zagor Maxija, nema kontrola, definitivno rade preko neke stvari... ali znaju da je ekipa tu. Evo ja prvi, ne mogu odustati
da bacimo okladu? ali za utjehu nisu zejebali najavu u prošlom broju....gledajte to tako...
Otkud vam ideja da će sada Ludens nešto ispravljati? Da imalo mare za to što rade promjenili bi naslovnicu kada ste ih u topicu za prošli broj upozorili na grešku. Biti će klasično opravdanje da su im talijani krivo poslali
Hm, da, Talijani su dakle prije mjesec dana poslali pogrešnu najavu slijedećeg broja, a sad (valjda?) ispravan strip ali s pogrešnom naslovnicom. A u 30-ak dana to nitko nije stigao primijetiti i zatražiti ispravak. I mi bismo sve to trebali povjerovati???
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Nije mi ugodno, ali ne ispravi li se, evo nekih opcija o tome što se ovdje dogodilo : 1) Na naslovnici Randal a nigdje ga nema, već se nastavlja normalna priča, a u sljedećem broju ide naslovnica koja je trebala sad 2) Preskočen broj, krivi naziv, nikad nećemo vidjeti nastavak 3) Nemaju ovu naslovnicu, idu 2 zaredom s Randalom 4) Za svaku sljedeću epizodu ide naslovnica unaprijed