Maxi 320 str. je odlično izdanje, maxi 288 str. je loše. Almanasi su dobri.
Maxi Ratnici, koji je jedan od najboljih ima 288 str. Noćna mora na moru, najveće sranje što je izdala SBE ima čak 16 stranica više
Sto je nocna mora na moru toliko losa?
Pročitaj, pa napiši dojmove
pa i jesam procito pa te zato i pitam meni ta epizoda nije losa barem ne do kraja(jer kraj nisam skuzio zagor prica s kitom koji je spasio chica)al mi je zanimljiva prica i crtez je prekrasan
Sviđa ti se taj strip i voliš Cassarov crtež, pripadaš manjini koji tako misle Ali ok, to je tvoje mišljenje.
cassara sam zavolio na napustenoj utvrdi i njegov crtez mi je zaista prekrasan pa nije ni meni epizoda nesto jer je kraj toliko mutav da to samo miganaco moze izmisliti al mi je fora ono kad love kitove putuju s brodom i sl stvari!!
Priscov RATNICI je bar meni neponovljiv maxi Zagor...bar do sada...
Takvih prica mi nekako previse ima(neka usijana glava oce poubijat sve bijelce ovo,ono to je vec videno puno puta)Po meni su marinci najbolji maxi i jedna od naj zagorovih prica
Po meni ste obojica u pravu... Oba ta maxija su odlični.
jesu ratnici(makar takvih prica ima i previse)al ipak onaj kraj ili ono kad love onog vojnika po sumi uff usro sam se dok sam to cito(razmisljam si sta bi ja da sam bio u njegovoj kozi)