Bliži se datum zatvaranja kluba Palach! Trenutno vodstvo kluba Palach prekida suradnju sa gradom Rijekom nakon 5 godina uspješnog vođenja. S obzirom da je striparnica Palach podnajmom vezana za sadašnje vodstvo, prisiljeni smo napraviti kratku pauzu u radu striparnice dok ne riješimo uvjete sa novim voditeljima kluba Palach. Ukoliko se ponovno otvaranje oduži ili ne nađemo "zajednički jezik" sa novim voditeljima, biti ćemo prisiljeni potražiti novi smještaj...
Svime što je rečeno dolazimo do:
VELIKE RASPRODAJE (ENG: THE BIG SALE)
+
Pošto računi idu i država traži svoje, odlučili smo smanjiti zalihe i pokrpati monetarne rupe te vam nudimo popuste od 20 do 50 posto (a i više) na sve artikle u striparnici.
zapravo se nadam da će sve ispast dobro, a pomalo se osjećam kao lešinar - dobro uzeo sam samo intagrale koje inače ne bih uzeo - ne po onim cijenama a stajali su tamo još od prethodne uprave - a opet rađe bih se odrekao njih samo da nije bilo ovih turbulencija u sjajnoj riječkoj striparnici - držite se ekipa
Ne samo zbog ovoga, ali i zbog ovoga bi se isplatilo skoknuti do mog omiljenog grada Rijeke. Palachu držim palčeve za uspješan pronalazak novog prostora!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...