Zahvaljujem urednicima izdanja i ekipi koja je radila na istom! Prvi puta sam naišao na tzv. crossover i nakon pročitanog uvodnika smatram da ste se zaista potrudili objaviti priču na očito jedini mogući način. Priče Red Sonje sam doživio uglavnom kao dobru zajebanciju autora i to mi je ok. Skelosova knjiga još bolja zbog chick fighta Konanovih komada i same zamisli tadašnjih Marvelovaca. Trkeljanja oko izgleda kutije i formata smatram neozbiljnim (blago rečeno)Čestitke i nastavite s izdavanjem...
Zahvaljujem urednicima izdanja i ekipi koja je radila na istom! Prvi puta sam naišao na tzv. crossover i nakon pročitanog uvodnika smatram da ste se zaista potrudili objaviti priču na očito jedini mogući način. Priče Red Sonje sam doživio uglavnom kao dobru zajebanciju autora i to mi je ok. Skelosova knjiga još bolja zbog chick fighta Konanovih komada i same zamisli tadašnjih Marvelovaca. Trkeljanja oko izgleda kutije i formata smatram neozbiljnim (blago rečeno)Čestitke i nastavite s izdavanjem...
Skelosova knjiga Conan CON DRKWA 3/4 | 100 str. koji komentarčić by Dee
Na putu prema Venciji Crvena Sonja prihvaća čarobnjakov zadatak da mu pribavi stranicu iz zloglasne u željezo okovane Skelosove knjige. No, sudbina nanese i Conana i njegovu ratnicu ljubavnicu Bêlit na tragu istom predmetu. Osim što moraju izgladiti sitne nesuglasice između njih samih, stranicu priželjkuje i zli suparnički čarobnjak koji će napraviti sve samo da prisvoji znanja koja ta magična stranica pruža. A da iznenađenje bude i veće, zli čarobnjak iz prošlosti prizove prikaze bivšeg kraljevstva Atlantide. Spremite te se za najezdu barbara!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ne izgleda da je baš puno ljudi pročitali ove trejdove; kao da su ljudi kupili ovo za kolekciju...
Znači li ovo da će Darkwood u nekoj budućnosti nastaviti i sa izdavanjem Crvene Sonje? Doduše ovaj Marvel presents završava sa 7. epizodom, no nakon toga odmah započinje novi Marvelov solo serijal (od 15 epizoda) - Red Sonja. Doduše, nakupilo se gomila različitih izdanja tijekom ovih 30-tak godina, to sigurno se ne može izdati samo tako...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."