A nitko ništa ne javlja o borbama u Libiji (ili informacije o tome stižu samo na kapaljku), gdje se vode teške borbe za Tripoli i Bengazi, i u kojima general Haftar (navodno američki igrač) pokušava istjerati islamiste iz tih gradova. U tim borbama Haftaru pomaže i egipatsko zrakoplovstvo. Hafataru se u zadnje vrijeme pridružilo dosta bivših gadafijevaca.
Yippee-ki-yay, motherfucker! ovo ispred 2 godine, FSA u akciji
ovo me vratilo u onih 10 dana kada se przilo po unutrasnjosti M-84, pa posto su ovo T-72 ... e, da je samo nekoliko armbrusta Kurdima pri ruci, oce crne brade unutra postale bi jos crnije
kolekcija starijih videa
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Trebali bi Kurdi u Turskoj (PKK) postaviti nekoliko "zasjeda" na brezuljcima u okolini (jos da imaju nocni vid ) pa da oprezaju za cisternama koja izlaze iz Sirije (ISIL podrucje) na Tursku stranu, prate ih neko vrijeme (jedan motorizirani vod u pozadini) i booom, oruzja imaju dovoljno. Barem za filmski scenarij bi bila dobra ideja.
Edit: evo jos slika
Pocelo je!!! Udruzene skupine nacista i hooligana krenule su protiv "Salafista". Tako kazu. A kako oni razlikuju, tko je Salafist a tko po njihovome "normala". To je samo fasada! Danas po Muslimanima,sutra po nama. Ocekujemo contrastrike.
Pocelo je!!! Udruzene skupine nacista i hooligana krenule su protiv "Salafista". Tako kazu. A kako oni razlikuju, tko je Salafist a tko po njihovome "normala". To je samo fasada! Danas po Muslimanima,sutra po nama. Ocekujemo contrastrike.
da, ovo se danas moglo svuda procitati, ali posto nema te navodne slike (ona koju sam pre neki tjedan objavio je navodno iz okoline Aleppa), a i neki drugi kazu da je to stara vijest, nisam je ni komentirao
vidim da te Rehana dotukla pa si promjenio avatar
i ISIL koriste ove "helikoptercice" za snimanje, mozda je to onaj albanski koji je vidio Beograd
(pre neki dan sam vidio snimku i jednog Kurdskog na turskoj strani uz napomenu, uskoro na netu)
da, ovo se danas moglo svuda procitati, ali posto nema te navodne slike (ona koju sam pre neki tjedan objavio je navodno iz okoline Aleppa), a i neki drugi kazu da je to stara vijest, nisam je ni komentirao
vidim da te Rehana dotukla pa si promjenio avatar
i ISIL koriste ove "helikoptercice" za snimanje, mozda je to onaj albanski koji je vidio Beograd
(pre neki dan sam vidio snimku i jednog Kurdskog na turskoj strani uz napomenu, uskoro na netu)
pa mislin da je zaslužila da koji dan bude na avataru