Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 27/08/2013 : 15:29:14
|
baš da vidimo oče li se poznati mirotvorac i nobelovac Obama odlučit na ovo  bez potpore UN-a,bez konzultiranja VS-a ,bez podrške javnosti.
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/08/2013 : 17:23:49
|
Kao sto vec rekoh, mijenjajte naslov topica  Najmanje 400 Tomahawka ce biti lagana predigra za ono sto slijedi  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2013 : 18:54:34
|
Jebes drugu stranu price..svi znamo da je istinita. Ja govorim o smijesnom nazivu ovog topica i njegovoj uzaludnosti  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 27/08/2013 : 19:03:17
|
jesu te baze sa kemijskim oruzjem vjerodostojne kao i one u Iraku gdje je ispalo da ih nema a i dan danas ameri drze tamo vlast i crpe naftu:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 27/08/2013 : 19:12:16
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Koga to briga
hehe u pravu si, glavno da "demokracija" donosi ljudima blagostanje:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 27/08/2013 : 19:15:13
|
quote: Originally posted by lwood
baš da vidimo oče li se poznati mirotvorac i nobelovac Obama odlučit na ovo  bez potpore UN-a,bez konzultiranja VS-a ,bez podrške javnosti.
Po Bushu mlađem se toliko pljuvalo i još uvijek pljuje zbog Iraka, ali ako se i Obmana na to odluči tada nikakve razlike, u pogledu vanjske politike, između njih nema. A kad se samo sjetim kako su prije nekoliko godina tog Obmanu, kad je osvajao 1. mandat, patetično prikazivali kao nekakvog spasitelja svijeta, skoro pa Mesiju. Uvijek sam tvrdio da između republikanaca i demokrata u pogledu vanjske politike nema baš nikakve razlike (razlikuju se donekle samo u metodama kojima pokušavaju ostvariti ciljeve, iako se i tu sve više gubi razlika). Dok oni prvi otvoreno nastupaju kao grubi kauboji, revolveraši, pa zbog toga trpe odioznost svijeta, ovi drugi su lukaviji, nastupaju s rukavicama dok i njima maska konačno ne padne i pokažu pravo lice. Zato su mi puno odvratniji od onih prvih (a još k tome su i liberali a njih posebno ne podnosim ). |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2013 : 19:16:38
|
quote: Originally posted by mamlaz
Koga to briga
hehe u pravu si, glavno da "demokracija" donosi ljudima blagostanje:)
Hej..pa to je vas izbor |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 27/08/2013 : 19:18:40
|
Koga to briga
Hej..pa to je vas izbor
Vas???!? kako moj? jel me to jebes? |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2013 : 19:20:55
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Po Bushu mlađem se toliko pljuvalo i još uvijek pljuje zbog Iraka, ali ako se i Obmana na to odluči tada nikakve razlike, u pogledu vanjske politike, između njih nema. A kad se samo sjetim kako su prije nekoliko godina tog Obmanu, kad je osvajao 1. mandat, patetično prikazivali kao nekakvog spasitelja svijeta, skoro pa Mesiju. Uvijek sam tvrdio da između republikanaca i demokrata u pogledu vanjske politike nema baš nikakve razlike (razlikuju se donekle samo u metodama kojima pokušavaju ostvariti ciljeve, iako se i tu sve više gubi razlika). Dok oni prvi otvoreno nastupaju kao grubi kauboji, revolveraši, pa zbog toga trpe odioznost svijeta, ovi drugi su lukaviji, nastupaju s rukavicama dok i njima maska konačno ne padne i pokažu pravo lice. Zato su mi puno odvratniji od onih prvih (a još k tome su i liberali a njih posebno ne podnosim ).
Ne okreci vodu na svoj mlin. Vanjska politika najvece vojne i politicke sile na svijetu je uvijek bila ista, bez obzira na rebublikance ili demokrate . Imperijalizam iznad svega |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2013 : 19:22:35
|
Koga to briga
Hej..pa to je vas izbor
Vas???!? kako moj? jel me to jebes?
Pomalo..da 
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 27/08/2013 : 19:25:18
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Po Bushu mlađem se toliko pljuvalo i još uvijek pljuje zbog Iraka, ali ako se i Obmana na to odluči tada nikakve razlike, u pogledu vanjske politike, između njih nema. A kad se samo sjetim kako su prije nekoliko godina tog Obmanu, kad je osvajao 1. mandat, patetično prikazivali kao nekakvog spasitelja svijeta, skoro pa Mesiju. Uvijek sam tvrdio da između republikanaca i demokrata u pogledu vanjske politike nema baš nikakve razlike (razlikuju se donekle samo u metodama kojima pokušavaju ostvariti ciljeve, iako se i tu sve više gubi razlika). Dok oni prvi otvoreno nastupaju kao grubi kauboji, revolveraši, pa zbog toga trpe odioznost svijeta, ovi drugi su lukaviji, nastupaju s rukavicama dok i njima maska konačno ne padne i pokažu pravo lice. Zato su mi puno odvratniji od onih prvih (a još k tome su i liberali a njih posebno ne podnosim ).
ajd sad navedi koliko je vojnih intervencija započelo u vrijeme Obame, a koliko je okončano tj. Ameri se povlače s terena? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 27/08/2013 : 19:27:14
|
Koga to briga
Hej..pa to je vas izbor
Pomalo..da 
bar koristi vazelin, ovako boli:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 27/08/2013 : 19:34:36
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Jasko
Rat u Vijetnamu je počeo na laži. U stvari, svaki i počinje.
u Vijetnamu su prvo Francuzi dobili po pički ,pa Ameri i na kraju Kinezi. a usput su srušili i Crvene Kmere.tako se to radi 
Francuzi nisu dobili po ničemu već su se povukli zbog situacije u Sj. Africi. Govorimo o situaciji s bivšim kolonjama gdje u proces dekolonizacije Francuska imala drugačiju politiku od VB.....
o jea dragi moj ,itekako su dobili po pički. to šta si ti profrancuski orijentiran pa nemoš priznat poraz je druga stvar. 
Dovoljno je samo reći: Dien Bien Phu. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2013 : 19:36:51
|
Koga to briga
Hej..pa to je vas izbor
Pomalo..da 
bar koristi vazelin, ovako boli:)
Vidim da vidis da se zezam  |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts