Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 27/01/2014 : 12:24:11
|
quote: Originally posted by lwood
budili se ne budili isto in se piše. uvik neko mora radit 
to je razumljivo, ali kad komjuteri i roboti-tehnologija preuzme večinu posla, šta če ljudi radit. a mrzim one koji izkorištavaju socialu, dok ja u tom sustavu radim i plačujem porez, par ljudi vuče socialu i po cele dane sede u kafani. eh, nikad pravde  |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 27/01/2014 : 12:25:31
|
quote: Originally posted by Risar_69
to je razumljivo, ali kad komjuteri i roboti-tehnologija preuzme večinu posla, šta če ljudi radit. a mrzim one koji izkorištavaju socialu, dok ja u tom sustavu radim i plačujem porez, par ljudi vuče socialu i po cele dane sede u kafani. eh, nikad pravde 
1 Ojra na vješala! |
Wtf?
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 27/01/2014 : 12:32:08
|
quote: Originally posted by bagi
to je razumljivo, ali kad komjuteri i roboti-tehnologija preuzme večinu posla, šta če ljudi radit. a mrzim one koji izkorištavaju socialu, dok ja u tom sustavu radim i plačujem porez, par ljudi vuče socialu i po cele dane sede u kafani. eh, nikad pravde 
1 Ojra na vješala!
   |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12613 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 27/01/2014 : 15:35:31
|
1 Ojra na vješala!

što ste se uhvatili mene?  Nije ni nama lako....recimo jedan moj prijatelj ( A OVO JE ISTINA!) on je isto tako "na sociali" i gledao je tv i stavio je jednu nogu ispod druge noge i tako nekoliko sati i njemu se je stisnuo živac pa je trebao iči kod doktora, pa su mu dali longetu, pa onda je nakon tjedan ili koliko več dana skinuo longetu, pa još uvijek nije u redu, pa treba stavljati led, masirati nogu, ako ne bude dobro, trebat če iči na fizioterapiju....tako da ovo nije šala.
Ali sad ozbiljno, kao da smo mi sami krivi da nemamo posla.... |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13035 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 27/01/2014 : 17:40:49
|
quote: Originally posted by 1Euro
1 Ojra na vješala!

što ste se uhvatili mene?  Nije ni nama lako....recimo jedan moj prijatelj ( A OVO JE ISTINA!) on je isto tako "na sociali" i gledao je tv i stavio je jednu nogu ispod druge noge i tako nekoliko sati i njemu se je stisnuo živac pa je trebao iči kod doktora, pa su mu dali longetu, pa onda je nakon tjedan ili koliko več dana skinuo longetu, pa još uvijek nije u redu, pa treba stavljati led, masirati nogu, ako ne bude dobro, trebat če iči na fizioterapiju....tako da ovo nije šala.
Ali sad ozbiljno, kao da smo mi sami krivi da nemamo posla....
HAHAHAHAHAHEHEHEHEHAHAHAHAHAHEHEHAHAHHHH a u pičku materinu ahhhh kad se ne uguših od smijeha... |
Wtf?
|
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 27/01/2014 : 17:52:30
|
Ojro,ima li ti kolega otvoren kakav žiro račun za pomoć,pa da napravimo akciju skupljanja sredstava da pomognemo nesretniku.Baš me ganuo sa takvom nesrećom i teškim životnim uslovima.Da mu omogućimo,recimo,jedan 55 inčni led 3d tv da mu ublažimo patnju.Mislim,stvarno... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 27/01/2014 17:53:42 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
1Euro
Advanced Member

12613 Posts
Posted - 27/01/2014 : 22:27:53
|
Ojro,ima li ti kolega otvoren kakav žiro račun za pomoć,pa da napravimo akciju skupljanja sredstava da pomognemo nesretniku.Baš me ganuo sa takvom nesrećom i teškim životnim uslovima.Da mu omogućimo,recimo,jedan 55 inčni led 3d tv da mu ublažimo patnju.Mislim,stvarno...
pa pitat ču ga, vjerovatno ima.....možda bi najlakše bilo za sve ako ima paypal pa da se nakaže novac putem paypala, tako neče trebati iči na banku, ispunjavati one nakaznice,.... Inače pomognemo svi, koliko možemo. Ja mu npr nosim stripove da ima što za čitati, njegova majka mu kupuje cigarete,....inače ništa mu ne fali, ima on plazmu, ima i prijenosni kompjuter, tako da se može kladiti u živo dok gleda tenis npr,...jedino što mu je muka, jer se ne može kretati (ne smije staviti nogu u obuču, pa ne može nikud iči,...) tako da leži čitave dane i to mu je polako več dosadilo.... Ako ništa drugo, sa ovog primjera (koji je tužno-smiješan) možemo vidjeti, kako nesreča stvarno nikada ne počiva i nismo varni nigdje ni u vlastitoj kuči,.....nije sad ni bitno kako se čovjek ozlijedio, bitno je da se ne smije micati, i to dokurči svakome kad-tad..... |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13035 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 27/01/2014 : 23:34:27
|
Ojro,ima li ti kolega otvoren kakav žiro račun za pomoć,pa da napravimo akciju skupljanja sredstava da pomognemo nesretniku.Baš me ganuo sa takvom nesrećom i teškim životnim uslovima.Da mu omogućimo,recimo,jedan 55 inčni led 3d tv da mu ublažimo patnju.Mislim,stvarno...
pa pitat ču ga, vjerovatno ima.....možda bi najlakše bilo za sve ako ima paypal pa da se nakaže novac putem paypala, tako neče trebati iči na banku, ispunjavati one nakaznice,.... Inače pomognemo svi, koliko možemo. Ja mu npr nosim stripove da ima što za čitati, njegova majka mu kupuje cigarete,....inače ništa mu ne fali, ima on plazmu, ima i prijenosni kompjuter, tako da se može kladiti u živo dok gleda tenis npr,...jedino što mu je muka, jer se ne može kretati (ne smije staviti nogu u obuču, pa ne može nikud iči,...) tako da leži čitave dane i to mu je polako več dosadilo.... Ako ništa drugo, sa ovog primjera (koji je tužno-smiješan) možemo vidjeti, kako nesreča stvarno nikada ne počiva i nismo varni nigdje ni u vlastitoj kuči,.....nije sad ni bitno kako se čovjek ozlijedio, bitno je da se ne smije micati, i to dokurči svakome kad-tad.....
Ojro,nemoj više matere ti...Baš si besćutan u pičku materinu,stvarno hoćeš da i dušu isplačem nad sudbinom tog jadnika...Toliko sam ozlojađen da odoh probuditi svoga komšiju rudara koji je radio tri smjene uzastopno i jebati mu nezadovoljnu mater jer je dobio evo već i šesto dijete pa kaže da valja to prehraniti s trista maraka plaće te prokletnik ganja prekovremeni rad ne bi li ubo bonus od pedeset maraka,kofol nema za brašno a ne zna da država nema dovoljno sredstava da udovolji zahtjevima takvih pohlepnika,to jest može jedino ako zakine fond za teške nesrećnike poput tvoga pajde koji se pati ko Isus Krist...Ma odoh mu porazbijati prozore jebo on svoju nanu...Pravda za socijalne slučajeve!!! |
Wtf?
|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12613 Posts
Posted - 28/01/2014 : 06:04:09
|
pa pitat ču ga, vjerovatno ima.....možda bi najlakše bilo za sve ako ima paypal pa da se nakaže novac putem paypala, tako neče trebati iči na banku, ispunjavati one nakaznice,.... Inače pomognemo svi, koliko možemo. Ja mu npr nosim stripove da ima što za čitati, njegova majka mu kupuje cigarete,....inače ništa mu ne fali, ima on plazmu, ima i prijenosni kompjuter, tako da se može kladiti u živo dok gleda tenis npr,...jedino što mu je muka, jer se ne može kretati (ne smije staviti nogu u obuču, pa ne može nikud iči,...) tako da leži čitave dane i to mu je polako več dosadilo.... Ako ništa drugo, sa ovog primjera (koji je tužno-smiješan) možemo vidjeti, kako nesreča stvarno nikada ne počiva i nismo varni nigdje ni u vlastitoj kuči,.....nije sad ni bitno kako se čovjek ozlijedio, bitno je da se ne smije micati, i to dokurči svakome kad-tad.....
Ojro,nemoj više matere ti...Baš si besćutan u pičku materinu,stvarno hoćeš da i dušu isplačem nad sudbinom tog jadnika...Toliko sam ozlojađen da odoh probuditi svoga komšiju rudara koji je radio tri smjene uzastopno i jebati mu nezadovoljnu mater jer je dobio evo već i šesto dijete pa kaže da valja to prehraniti s trista maraka plaće te prokletnik ganja prekovremeni rad ne bi li ubo bonus od pedeset maraka,kofol nema za brašno a ne zna da država nema dovoljno sredstava da udovolji zahtjevima takvih pohlepnika,to jest može jedino ako zakine fond za teške nesrećnike poput tvoga pajde koji se pati ko Isus Krist...Ma odoh mu porazbijati prozore jebo on svoju nanu...Pravda za socijalne slučajeve!!!
pa da.....nije sve u novcu! Treba kazniti ove kapitaliste, sve je to pohlepa. A tko mu je kriv, kad ima 6 djece..... |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 28/01/2014 : 10:26:21
|
dragi poli imam osjecaj da si pod uticajem one propagande koja oce na svaki nacin od Putina u zapadnoj javnosti stvoriti tiraninA monstruma
ali tome nije tako..hvala bogu sto svet ima jednog ovakvog drazavnika...
ni jedna drzava nije u zadnjih deset godina zabelizila ovakav uspjeh kao rusija
i sada u Sočiju svet će imati sansu da upozna modernu Rusiju...nadolazece carstvo.vojna gospodarska ekonomska politicka sportska superextralargevelesila |
Edited by - KRAS on 28/01/2014 10:34:49 |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 28/01/2014 : 11:03:59
|
oko 17 % cca 8,3 mil
dovoljan broj da se ukrajinska kriza nemoze resavati bez rusije..a tu su i proruski ukrajinci.vojne i bezbednostne strukture su proruske..u ukrajini se moze desiti vec vidjeni scenarij od pre 20 godina ovde iz komsiluka..gdje bi prozapadna opzicija na silu htela menjat vec postojece stanje na stetu rusa u ukrajini i proruskih ukrajinaca |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 28/01/2014 : 11:20:50
|
Ojro,nemoj više matere ti...Baš si besćutan u pičku materinu,stvarno hoćeš da i dušu isplačem nad sudbinom tog jadnika...Toliko sam ozlojađen da odoh probuditi svoga komšiju rudara koji je radio tri smjene uzastopno i jebati mu nezadovoljnu mater jer je dobio evo već i šesto dijete pa kaže da valja to prehraniti s trista maraka plaće te prokletnik ganja prekovremeni rad ne bi li ubo bonus od pedeset maraka,kofol nema za brašno a ne zna da država nema dovoljno sredstava da udovolji zahtjevima takvih pohlepnika,to jest može jedino ako zakine fond za teške nesrećnike poput tvoga pajde koji se pati ko Isus Krist...Ma odoh mu porazbijati prozore jebo on svoju nanu...Pravda za socijalne slučajeve!!!
pa da.....nije sve u novcu! Treba kazniti ove kapitaliste, sve je to pohlepa. A tko mu je kriv, kad ima 6 djece.....
inaf manki biznis...rat samo sto nije poceo |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 28/01/2014 : 11:38:35
|
quote: Originally posted by KRAS
oko 17 % cca 8,3 mil
dovoljan broj da se ukrajinska kriza nemoze resavati bez rusije..a tu su i proruski ukrajinci.vojne i bezbednostne strukture su proruske..u ukrajini se moze desiti vec vidjeni scenarij od pre 20 godina ovde iz komsiluka..gdje bi prozapadna opzicija na silu htela menjat vec postojece stanje na stetu rusa u ukrajini i proruskih ukrajinaca
a prorusi mogu minjat postoječe stanje bez da pitaju ove druge?  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 28/01/2014 : 11:54:00
|
quote: inaf manki biznis...rat samo sto nije poceo
Ooooo sve se nema,a uzimaju se časovi engleskoga haaaaa? Inače,rat je manki biznis,ojro i ja raspravljamo o bitnijim životnim temama...A to saće-rat-i-vojska je za pedere teletabise hehehehe... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 28/01/2014 11:55:01 |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12613 Posts
Posted - 28/01/2014 : 12:18:32
|
quote: inaf manki biznis...rat samo sto nije poceo
Ooooo sve se nema,a uzimaju se časovi engleskoga haaaaa? Inače,rat je manki biznis,ojro i ja raspravljamo o bitnijim životnim temama...A to saće-rat-i-vojska je za pedere teletabise hehehehe...
da bagi i ja razpravljamo o ozbiljnim problemima a ne nekakvo kurčenje rusije, sirije,...čiji je veči itd....to su dječja posla.
|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12613 Posts
Posted - 28/01/2014 : 12:21:49
|
@ euro nemoj više pisat takve tužne priče nekog če izdat srce
da. Dobro je jedino to, da čovjek nema posla, jer kako bi tu ozljedu objasnio npr svom šefu....sigurno bi svi mislili kako "hvata krivine"....a tako nema nikakve koristi od svega toga....Da je htio ležati na kavču to je ionako mogao i bez ozljede, jer ima vremena koliko hoče, jer nema posla, ali ovako sada jadnik liježi na kavču ozlijeđen....i to bi dopizdilo svakome. Isto kao da ima slomjenu nogu.... |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 28/01/2014 : 12:24:26
|
quote: pa da.....nije sve u novcu! Treba kazniti ove kapitaliste, sve je to pohlepa. A tko mu je kriv, kad ima 6 djece.....
Imaš ga pravo ojro...Ja sam mu još davno savjetovao da dadne podvezati kurac no žena mu,sirota i neuka,reče da bi ejakulat mogao onda pod dejstvom donjeg zatvora te izlaganjem pritisku glede istoga špricati na usta pa bi je uneredio,skupe su frizure ovih teških vremena pa nedade mu...Nek se sad jebu... |
Wtf?
|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12613 Posts
Posted - 28/01/2014 : 12:32:03
|
quote: pa da.....nije sve u novcu! Treba kazniti ove kapitaliste, sve je to pohlepa. A tko mu je kriv, kad ima 6 djece.....
Imaš ga pravo ojro...Ja sam mu još davno savjetovao da dadne podvezati kurac no žena mu,sirota i neuka,reče da bi ejakulat mogao onda pod dejstvom donjeg zatvora te izlaganjem pritisku glede istoga špricati na usta pa bi je uneredio,skupe su frizure ovih teških vremena pa nedade mu...Nek se sad jebu...
a, to je drugo onda |
 |
|
Topic  |
|
|
|