forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 00:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

Gdje sam naveo da koristim Hr.jezik?

varijanta broj 1 sarkastičnost:
nisi nigdje, ali si se prikazao jezikom koji baš ne razumije većina forumaša ili jezikom koji ne razumiju mnogi s ovog foruma, bilo bi logično za tebe tutta da koristiš jezik koji bolje znaš ...

varijanta broj 2, cinizam:
gledajuć tvoje lingvističke spoznaje mogu zaključiti kako se ne snalaziš u lingvistici

varijanta broj 3, ironija:
htio biti vješt, al nisi uspio ...

varijanta broj 4, logika:
htio si biti objektivan, ali nisi uspio sa svojim ponavljanjima ...

varijanta broj5, normala
tutta, previše ponavljaš neke riječi, na neki način tvoje razmišljanje moramo shvatiti kao negativno
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/03/2014 : 00:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

pojam zapadna civilizacija je određen pojam onim šta san napisa.
znači sjeverna amerika,australija,nz i evropska jezgra
čitaj Braudel-a ,Toynbee-a,Huntigton-a...

I Japan veze nema sa zapadnom civilizacijom.on je civilizacija za sebe.
a latinska amerika se stavlja posebno ka zapadu bliska civilizacija.
iako je i tu razlika od države do države

ne misle svi baš tako kao ti i tvoji analitičari, postoje drugi analitičari koji misle drugačije i osobe koje pod pojmom zapadne civilizacije smatraju nešto sasvim drugo kao Kras na primjer
latinska amerika nema nikakve veze ni s jednim pojmom zapadne civilizacije, kao što ni francuzi i nijemci nemaju toliko dodirnih točaka kao što to imaju japanci i nijemci

al si me nasmija. šta se praviš pametan kad nisi?
koji to drugi analitičari?
baš me zanima

zanimljivo, ne bih htio pokazati neka saznanja. ( koji to drugi analitičari? = ne želim ti za sad otkrit, ti si ionako sa svojim spoznajama kratak )

za sad!!, pokušaj shvatiti kako postoje i drugačije analize, mada nisi baš viješt na reagiranja različitog mišljenja

znači kenjaš ka i obično ili opet pričaš s izmišljenim prijateljima

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2014 : 00:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Krugeru ne trolaj.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 00:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
hm, vrlo zanimljivo ( ssssssssssssssssssssssssss )
elmud se nije usudio sa svojim intelektom suprostaviti mojim razmatranjima nekih analitičara zapadne civilizacije ( s )

mladjo, ako ćemo izuzeti ovo trolanje elmunda prema meni nije bilo sarkazma na ovom topicu od moje strane
neću namjerno stavljati smajlić ili možda smajliće jer sam pomalo ljut na tebe mladjo !!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 00:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

Gdje sam naveo da koristim Hr.jezik?

varijanta broj 1 sarkastičnost:
nisi nigdje, ali si se prikazao jezikom koji baš ne razumije većina forumaša ili jezikom koji ne razumiju mnogi s ovog foruma, bilo bi logično za tebe tutta da koristiš jezik koji bolje znaš ...

varijanta broj 2, cinizam:
gledajuć tvoje lingvističke spoznaje mogu zaključiti kako se ne snalaziš u lingvistici

varijanta broj 3, ironija:
htio biti vješt, al nisi uspio ...

varijanta broj 4, logika:
htio si biti objektivan, ali nisi uspio sa svojim ponavljanjima ...

varijanta broj5, normala
tutta, previše ponavljaš neke riječi, na neki način tvoje razmišljanje moramo shvatiti kao negativno

Interesantna analiza. Al ipak ne razmijem,sto,kako, zbog cega? Kome? Tebi?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 01:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
mladjo čak i u ovom kad me upozoravaš da trolam, nisam trolao, lwood je počeo trolati post prije, al nebitno, nek se zna ( iako je tvoja namjera pozitivna )
do tad je on s nickom kruger htio normalno komunicirati ali je ipak iskoristio moj sarkazam nad nickom tutta

mada je moja namjera na ovom topicu : ukrajina vs rusija
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/03/2014 : 07:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

mladjo čak i u ovom kad me upozoravaš da trolam, nisam trolao, lwood je počeo trolati post prije, al nebitno, nek se zna ( iako je tvoja namjera pozitivna )
do tad je on s nickom kruger htio normalno komunicirati ali je ipak iskoristio moj sarkazam nad nickom tutta

aj ti lipo zajebaji svog psihijatra ili veterinara ili kod koga te več vode.
meni si od sada na ignore listi

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 09:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

ovu glupost uopće ne želim komentirati

iako sam ti na ignoreu, to ne znači kako ne bi trebao komentirati neke "sitnice"
zapadna civilizacija nije baš "opipljiv" pojam, ja nikad nisam čuo za sjevernu civilizaciju, niti za istočnu i južnu, postoje pojmovi istok i istočna filozofija ali ne civilizacije
ušli smo malo dublje u temu i ti si po običaju zbrisao ( najlakše je mene etiketirati kao luđaka kad se ne snalaziš u temi i nestati iz rasprave )
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 09:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
lwoode

trebao bi pročitati p.j buchanana iako dosta detaljno opisuje probleme svoje zemlje ( amerike ) koristi se citatima nekih ruskih mudraca, a japan opisuje kao zemlju koja ima sličnih problema kao i amerika
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/03/2014 : 09:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
[Un-Ignore User]

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 09:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
mada se ni sjeverna amerika ne može smatrati baš zapadnom civizacijom, a krasovo spominjanje samo negativnosti i zagađenosti iz te takozvane civilizacije zapada ne umanjuje povezanosti rusije sa temeljima zapadne civilizacije

al dobro vidim nitko se ne želi mudrije baviti raspravom na ovom topicu ( osim nekih pojedinaca ) već samo polarizacijom rusija vs ukrajina
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 09:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
brni, najlakše je stvarati tenzije i etiketirati ljude

baš me uzbudio ovaj ignore, tako nas je mnogo na ovom topicu koji raspravljamo o ovoj temi i stvarno se trebamo izignorirati
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/03/2014 : 09:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by brni

[Un-Ignore User]

jebenti! Na sto cuda sam bila kako si ti meni na ignore,pa klikam...pa tako,eto..trebalo je vrijeme da uocim..da sam nasjela :)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/03/2014 : 09:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

[Un-Ignore User]

jebenti! Na sto cuda sam bila kako si ti meni na ignore,pa klikam...pa tako,eto..trebalo je vrijeme da uocim..da sam nasjela :)

Prvo pa zensko..

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 12/03/2014 : 10:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Onog gangstera Janukoviča je doista trebalo rušiti, lik je godinama smišljeno upropaštavao ukrajinsku vojsku koja je sad u rasulu. Eto kad ljudi biraju izdajnike na vlast...
I mrcina se u svom jučerašnjem govoru ni jednom riječju nije osvrnuo na zbivanja na Krimu, samo mu je stalo do toga da njegova stražnjica što prije ponovo sjedne u predsjedničku fotelju, makar i uz pomoć ruskih tenkova.

http://www.vecernji.hr/svijet/ne-priznajemo-putinove-odluke-dajte-oruzje-pa-idemo-na-krim-926266

Edited by - dsormaz1 on 12/03/2014 10:34:10
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 12/03/2014 : 10:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:

tek od sada?
hehehe, otkada sam maknuo ovog ubogog troglodita zablistao mi je forum. sve bijelo, čisto, bez sranja:)

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/03/2014 : 11:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by bosancicigor

quote:

hehehe, otkada sam maknuo ovog ubogog troglodita zablistao mi je forum. sve bijelo, čisto, bez sranja:)

Sve nas je vise iz dana u dan..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 11:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
vrlo je zanimljivo promatrati vaš razgovor o osobi koju ste stavili na ignore listu, taj razgovor djeluje dosta zloban

optužujete mene za spam, a spamate vi, valjda imate doktorat iz spamanja pa ste privilegirani po tom pitanju
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 12:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Onog gangstera Janukoviča je doista trebalo rušiti, lik je godinama smišljeno upropaštavao ukrajinsku vojsku koja je sad u rasulu. Eto kad ljudi biraju izdajnike na vlast...
I mrcina se u svom jučerašnjem govoru ni jednom riječju nije osvrnuo na zbivanja na Krimu, samo mu je stalo do toga da njegova stražnjica što prije ponovo sjedne u predsjedničku fotelju, makar i uz pomoć ruskih tenkova.

http://www.vecernji.hr/svijet/ne-priznajemo-putinove-odluke-dajte-oruzje-pa-idemo-na-krim-926266

biće gadno ako dođe do rata
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 12:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
malo se našalim sa tuttom iskoristivši ovaj topic ukrajina protiv rusije, to jest ako nisi na našoj strani onda si na njihovoj, jer je tutta bio nekad na našoj strani a sad je prešao na njihovu

šala izgleda nije uspjela, ali su zato došli spameri sa doktoratom
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 12/03/2014 : 12:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dsormaz1

biće gadno ako dođe do rata

Preskupo bi to koštalo i jedne i druge.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/03/2014 : 12:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
naravno

a usput bi se upetljale i druge zemlje, mislim kako kinezi nisu baš za to da rusija napadne ukrajinu, e sad koliko kina može utjecati na ovu krizu?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/03/2014 : 14:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

[Un-Ignore User]

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 12/03/2014 : 18:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

rusija nikad ne započinje ratove ali ih uvijek završava
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 12/03/2014 : 18:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
rusija i amerika zajedno završavaju ratove.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.23 seconds. Snitz Forums 2000