Eto, motiviran obi-wan topikom u vezi sc Kena Parkera, počeo sam razmišljati što je još ostalo od kratkih serijala, a da nije još reprintano?
Možda damo neku ideju nekom izdavaču, koji bi možda izdao nešto od tih stripova. Znam da smo ovdje pričali (i maštali) o PSDZ, Kapetan Miki,Malom rendžeru,....i kasnije su se stvarno pronašli izdavači i počeli izdavati spomenute stripove.
Znači, pošto je situacija kakva je, ja mislim, da bi najbolje bilo izdati neki kratki serijal, nešto što još nije reprintovano.
Recimo na misao mi pada:
-Džudas -Karabina Slim -Mat Meriot -Tim i Dasty
Slobodno vi dodajte još koji su zanimljivi kratki serijali, pa čemo onda otvoriti pool.
Zanima me isto tako koliko brojeva imaju ovi serijali? To je jako bitno. Ja znam da Džudas ima 16 brojeva, za ostale ne znam.....
Tim i Dasti prvo, onda Đudas pa Met Meriot i Karabina, tako redom.... da Tajanstveni Alan ne izlazi skoro ko dodatak Marka reko i i njega, ovako to bi bilo dosta... može još Bijeli Soko, Bela i Bronko, Đil,Coco bil.....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Tim i Dasti prvo, onda Đudas pa Met Meriot i Karabina, tako redom.... da Tajanstveni Alan ne izlazi skoro ko dodatak Marka reko i i njega, ovako to bi bilo dosta... može još Bijeli Soko, Bela i Bronko, Đil,Coco bil.....
a imaš podatke koliko številk obsega določeni junak? Ker po mojem bi bilo super nekaj kratkega (za začetek), da se hitro kompletira,....
S obzirom na prilike na tržištu nekako mi se čini da niti jedan od navedenih serijala neće tako skoro ugledati svjetlost dana (ako uopće itko i uđe u izdavanje).
Prvo što mi pada na pamet je Ken Parker ekonomično sc izdanje. Nije baš totalno kratak, ali stao bi u 27 trobroja. Daleko bolji strip od bilo čega navedenog...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini)
Pa Dnevnik nije objavio brdo Texovih prica iz razdoblja 1974-1983, a ovi talijani ih ipak izdali, plus reprinte, plus reprinte reprinta... pa sta oni misle, ako ih Dnevnik nije izdao toga nema!
:D
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See