forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Natan Never Biblioteka 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 10/06/2013 : 00:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Ako bude neka pristojna cena za moja primanja kupovacu ionako nikad NN nisam citao, a vecinu Bonelija sam batalio... Mozda mi se i svidi.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/06/2013 : 07:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Nema što, poplava izdanja zadnjih godina! Želim vam sreću da izgurate što dalje nekakvim redovnim ritmom.

Možda uzmem prvi broj reda radi, dalje nema smisla jer imam Libellus i SD. To bi mogao biti problem, jer fanova Nathan Nevera na ovim prostorima i nema baš previše i ako već nemaju svi Libellus, onda imaju barem prvih šezdesetak jeftinih kiosk izdanja, a pitanje je koliko će se novih uhvatiti na ovo izdanje.
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 10/06/2013 : 12:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Najbolja naslovnica koju sam ikad vidjeo u jednom Bonelli izdanju!

A kad to kaže King Zagor Warrior...

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 10/06/2013 : 12:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Koja je cena?
Ako je od 1200 do 1800 dinara mogu da ispratim ovo izdanje, ako je veca cena, pored svih ostalih izdanja koje pratim, necu moci ovo da ispratim. Odlicna naslovna strana!
Zelim svu srecu izdavacu !

Ne bi trebalo iznad 1200, skoro sam siguran da neće, nezvanično, u stvari... ali da sačekamo...

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 10/06/2013 : 12:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
Oprema ista kao za team-upove.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 10/06/2013 : 12:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Majko mila i draga, ovo mi je sjelo k'o budali šamar!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/06/2013 : 12:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Sretno Arkoni, ja ostajem na Libellusu.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/06/2013 : 12:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Izdavač: Arkona

Ilustraciju za naslovnicu je radio Max Bertolini, Geto je uradio aplikacije na zadnjoj naslovnici, redizajn logoa je uradio Milan Ilić.

Prva knjiga ima 324 strane sa pregradnim naslovnicama u boji i na sjajnom
papiru. Unutrasnje naslovnice su originalne Castellinijeve za mesecnu
seriju. Prva knjiga sadrzi prve tri naslovnice ukljucujuci i nultu za
"broj nula". Izaci ce i manji tiraz sa tvrdim koricama - HC.

Svaka čast Arkona !
Pokažite onim amaterima iz Libellusa kako se to radi!
Kažem 'amaterima', da ih ne zovem nekim gorim imenima!

Arkona može dobiti originalne Castellinijeve naslovnice, a Libellus Dado & Dado nas godinama vuku za nos da to nije moguće

Naravno, tu su i 'City news' koji nas upučuju u Neverov svijet, a koje su iz Libellusovog 'savršenog' izdanja izbačene

ajme, post za glupost godine....Libellus su sa tone perfektnih izdanja u odličnoj izvedbi amateri a Arkona veliki izdavač sa 2 izdana i jednim najavljenim izdanjem... sa tempom od dvije knjige na dvije godine....veliki profesionalci...dvije godine nisu rekli ni rijeć a takvi profesionalci...
ti il si pijan ili glup, zbog tebe se nadam da ono prvo...
a o fontu....ružan je..neki metalno računalniški font našeg Nevera....
to je font za na neka jaka kola/auto a ne za na strip...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 10/06/2013 12:47:39
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 10/06/2013 : 13:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
Kada će već jednom topik koji najavljuje nešto lepo, neku pozitivnu priču proći bez svađa i glupih argumenata!!

IGMAN, ovo je topik posvećen Arkoninom izdanju, ne Libelusovim. Potraži drugo mesto gde ćeš da ih kritikuješ.

Teller, ovo je topik posvećen jednoj najavi. Ako ne planiraš da kupuješ ovo izdanje, i ako ti se, pritom, to izdanje ne dopada, ljudski bi bilo da se bar suzdržiš od kritika, jer se neko, tamo negde, trudi da uradi nešto dobro za strip. Topik može da podnese kritiku, zato kažem- ljudski bi bilo.

Moderatori... da ste na vreme... ma, nema veze...

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 10/06/2013 : 13:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Upravo tako, Rick, ako nisi shvatio, upravo sam jako nahvalio Arkonu i njihovo izdanje !
Usporedbe sa Libellusom i njihovim izdanjem su bile nezaobilazne
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 10/06/2013 : 13:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Izdavač: Arkona

Ilustraciju za naslovnicu je radio Max Bertolini, Geto je uradio aplikacije na zadnjoj naslovnici, redizajn logoa je uradio Milan Ilić.

Prva knjiga ima 324 strane sa pregradnim naslovnicama u boji i na sjajnom
papiru. Unutrasnje naslovnice su originalne Castellinijeve za mesecnu
seriju. Prva knjiga sadrzi prve tri naslovnice ukljucujuci i nultu za
"broj nula". Izaci ce i manji tiraz sa tvrdim koricama - HC.

Svaka čast Arkona !
Pokažite onim amaterima iz Libellusa kako se to radi!
Kažem 'amaterima', da ih ne zovem nekim gorim imenima!

Arkona može dobiti originalne Castellinijeve naslovnice, a Libellus Dado & Dado nas godinama vuku za nos da to nije moguće

Naravno, tu su i 'City news' koji nas upučuju u Neverov svijet, a koje su iz Libellusovog 'savršenog' izdanja izbačene

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 10/06/2013 : 14:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
@teller
Ponekad probaj čitati tekst sa razumjevanjem.

Sa jedne strane veliki 'Mi smo savršeni' Libellus - koji tvrdi da se prava za Castellinijeve naslovnice ne mogu dobiti, a onda se pojavi izdavač-novajlija i velikom Libellusu očita lekciju iz savršenstva.

Dakle, glupost je samo na tvojoj strani
I prestani krasti Peciju avatar

Usput, kako sam poprilično, kao kupac, uložio u Libellus i u (između drugih junaka) NNevera, od kojih imam svih 68 knjiga koje su do sada izdali, smatram da mi to malo daje i pravo da se i izjadam i kažem koju kritiku na njihov račun...
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 10/06/2013 : 14:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je već suvišno spominjati Libellus, pre svega nepošteno prema njima jer su jedini izdavač na ovim prostorima koji je zadovoljavao apetit NN fanova.

Ovo izdanje mi miriše na dobro. Korice mi bolje izgledaju i od originalne Grande Ristampe.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 10/06/2013 : 14:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Bruce Wayne, rekao si da će izaći "i manji tiraž sa tvrdim koricama - HC". Dakle, planirano je SC izdanje?

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7825 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 10/06/2013 : 14:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Mislim da je već suvišno spominjati Libellus, pre svega nepošteno prema njima jer su jedini izdavač na ovim prostorima koji je zadovoljavao apetit NN fanova.

Ja sam bio veliki fan NN-a (a i veliki sam fan SF-a uopće), sve dok mi Libellus nije ubio svaku želju za čitanjem tog stripa. Toliko o zadovoljavanju apetita.

Ontopic: ne znan kako bi ovo izdanje moglo preživjeti, svi kolekcionari i fanovi NN-a ove brojeve već imaju...a i čini se kako nisu bili baš brzi dosad jer je prošlo više od godine dana od onih team-upova, a to se ljudima ne sviđa...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/06/2013 : 14:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

Ja sam bio veliki fan NN-a (a i veliki sam fan SF-a uopće), sve dok mi Libellus nije ubio svaku želju za čitanjem tog stripa. Toliko o zadovoljavanju apetita.

libellusovo izdanje je odlično i nije mi jasno kako ti nije valjalo
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/06/2013 : 14:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a valjda nema love

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7825 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 10/06/2013 : 15:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Kupio nekoliko izdanja, došlo prvo (u nizu) poskupljenje pa shvatio da to baš i nema više smisla i pomalo odustao. Evo npr, ima san 2 giganta za pročitati koje sam kupio još tamo prije 4-5 godina, i dogodilo se da san ih pročita tek prije misec dana, koliko me briga više za NN-a i volja za čitanje. A ako me u nekom naletu i uvati volja automatski me prođe jer se odma sitin da sad koštaju još više a i da su neka rasprodana i ne more ih se više nabaviti.

Ima u gradskoj knjižnici pa bi moga posuditi ali tegliti stripove iz grada mi je mrsko, baš tlaka. A onda ih još pola i ne bude kad dođem tamo. Jednostavno, nije to to.

@supermark
Kvaliteta izdanja (boja hrbata, tvrdi papir, sjajne korice i ostale fensi pizdarije) nema veze s tim, to mi je ionako uvik bio najmanje bitan faktor.

Edited by - mpavin on 10/06/2013 15:07:24
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 10/06/2013 : 15:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne znan kako bi ovo izdanje moglo preživjeti, svi kolekcionari i fanovi NN-a ove brojeve već imaju...a i čini se kako nisu bili baš brzi dosad jer je prošlo više od godine dana od onih team-upova, a to se ljudima ne sviđa...

Većina fanova iz Srbije nije kupovala Libellusova izdanja (zbog cene) pa to Arkoni ne bi mogao biti problem. Ali to nepoverenje može. Trebali bi biti u kontaktu sa fanovima koje su izneverili sa izdanjima pre godinu dana. Npr. omraženi Agarthi Comics su makar svako malo pa izveštavali o ovim i onim problemima, i po kojim novitetčićima.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/06/2013 : 15:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ne znan kako bi ovo izdanje moglo preživjeti, svi kolekcionari i fanovi NN-a ove brojeve već imaju...a i čini se kako nisu bili baš brzi dosad jer je prošlo više od godine dana od onih team-upova, a to se ljudima ne sviđa...

Većina fanova iz Srbije nije kupovala Libellusova izdanja (zbog cene) pa to Arkoni ne bi mogao biti problem. Ali to nepoverenje može. Trebali bi biti u kontaktu sa fanovima koje su izneverili sa izdanjima pre godinu dana. Npr. omraženi Agarthi Comics su makar svako malo pa izveštavali o ovim i onim problemima, i po kojim novitetčićima.

Agarthi javi problem ali evo sada ponovo cute, nigde najava, nigde nikoga ko da su svi zaboravili na njih.
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 10/06/2013 : 15:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
Nisam nikad čitao Nathana, može kratka preporuka od nekog NN znalca. Što da očekujem,ukratko?
Nemam volje sad čitati po NN topicu i tražiti, pa bi mi ovo značilo.
Ovo izdanje mi nekako izgleda kao dobra prilika za početi,ako mi se svidi naravno :D
Hvala,može odgovor i na PM.
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 10/06/2013 : 15:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
Svi fanovi Natana nisu i svi mogući fanovi Natana.

Verovali ili ne, ali ima klinaca koji upravo ovih dana počinju da čitaju strip, gomilu njih svakodnevno viđam u striparnici, kupuju svoje prve brojeve Zagora, Dilana, Teksa, Bleka, Taličnog, X-Mana, Okružen mrtvima, Juliju, ali, iz nekog razloga, ne i Libelusovog Natana, iako ga imam u radnji.

Dosta više o Libelusu (ako neko želi, neka otvori topik o Libelusovom Natanu pa neka raspreda, hvali, kudi, i hvali i kudi, šta već...)

Pijani, ide u SC, a oko 20% tiraža ide HC. Razlika u ceni neće biti prevelika.

Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 10/06/2013 : 15:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

Nisam nikad čitao Nathana, može kratka preporuka od nekog NN znalca. Što da očekujem,ukratko?
Ovo izdanje mi nekako izgleda kao dobra prilika za početi,ako mi se svidi naravno :D

Evo primera za ono napisano iznad.

Ne beri brigu, dicmanjac, sad će Kraus i/ili Dikej.

Edited by - Rick on 10/06/2013 15:37:15
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/06/2013 : 16:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/nn/nathan-never/
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 10/06/2013 : 16:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Upravo tako, Rick, ako nisi shvatio, upravo sam jako nahvalio Arkonu i njihovo izdanje !
Usporedbe sa Libellusom i njihovim izdanjem su bile nezaobilazne

lijepo je pohvaliti nova izdanja i trud stip-izdavača..... ali to ne znaći da treba istovremeno vrijeđati druge i njihov trud i nazivati ih ne baš lijepim riječima.... kritike DA - vrijeđanje NIKAKO, nije fer, a pogotovo s obzirom na činjenicu da su im izdanja sve samo ne loša.....

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000