Ma nisu oni stali ni u jednom trenutku, ali ipak idu samo peridoično a ne redovno..
A ovo je sigurno dobra vijest za sve koji žive u Srbiji, ali i za sam Agarthi jer će sigurno prodaja biti veća.. Što se tiče Hrvatske, sumnjam da će ikada uspijeti doći kod njih na način kao što je u BiH, previše je tu struja..
Samo pitanje je kakvog smisla ima objavljivati stripove otprilike 3 mjeseca godišnje, u naletima i kako im padne na pamet, a ostalih poprilici 9 mjeseci ništa, već nuditi magnetiće i maglovita obećanja. I pritom se predstavljati kao ozbiljna izdavaćka kuća, i uvijek se vaditi na tiskare i dogovore koji nikako da se ispune, jer je uvijek kriv netko drugi.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
moja želja je da ipak nastave sa kakvim takvim tempom, posebno da završe serijal Skriveno lice makar im 3-4 godine trebalo za to. takvo izdanje tako dobrog stripa se isplati čekati iako se nadam ubrzanju izdanja, kritike za kvalitetu su samo pozitivne
Što se tiće našeg obraćanja da će konkretne informacije za izdavaštvo dobiti između 7. i 10.01. tek danas smo dobili prvu potvrdu od jedne od najjaćih BiH kompanija da će podržati kompletan izdavački plan za BiH i regiju i u najkraćem roku krećemo u realizaciju istog. Narednih dana, ćekamo pozitivine odgovore od ostalih Agarthi prijatelja. Nema potrebe da Vam dajemo lažne datume, čim budemo i mi znali, podijelit ćemo to sa Vama. Lp
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Agarthi je najveci izdavacki promasaj na ovim prostorima u poslednjih par godina. Uopste nemaju odredjen ritam izdavanja, nego izdavaju kad' im se cefne.
Kvalitet njihovih svesaka koje imam na policama me opet tera da kazem: uzimam pa makar sutra stali! Ako nista drugo, ono da kompletiram Dixa i SL, o Martiju, Magicnom Vetru i Zagoru (pogotovo Zagoru) da i ne pricam
Kvalitet njihovih svesaka koje imam na policama me opet tera da kazem: uzimam pa makar sutra stali! Ako nista drugo, ono da kompletiram Dixa i SL, o Martiju, Magicnom Vetru i Zagoru (pogotovo Zagoru) da i ne pricam