forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Buđenje Agarthija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

jaki
Advanced Member

Croatia
27166 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/06/2013 : 12:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Najbolje da su započei sa novijim epizodama texa,npr.od 600.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/06/2013 : 13:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

A mogli bi i oni Zagora u boji ili Dylana u boji.

Samo se za Dixa nadam da ga izguraju do kraja.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7867 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 17/06/2013 : 14:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

+1
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/06/2013 : 16:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Na Agarthijevom forumu na kojem je aktivan i Davor2043 ekipa iz AC-a napada forumaše i piše svakakve nebuloze. Evo samo odgovora na jedan Davorov post, hrpe riječi koju ni uz najbolju volju nje uspijevam shvatiti!

quote:
Ok, onda sam ja lud, ako je Zagor broj 2 najavljen u 6-om mjesecu prošle godine bila samo reklama, pa u godinu dana nije izašao, ili ako ste u 3-em mjesecu kada je izašao Dix 2 rekli "idući petak ne ide ništa, a onda je MV"!

Jednostavno sva negativnost postoji jer, kao i sada, svi postovi su vam ono što se kaže "zakukuljeni", nema vas 2 mjeseca, i onda dođete i opet ne reknete ništa konkretno, a budimo fer i realno zar nije u najmanju ruku čudno eto, što nakon toliko vremena i toliko odgoda i čekanja vi ne znate ništa konkretno, i ne možete nam reći eto raspored za barem 5 idućih brojeva do u bocu...

Naravno da ste upravu i da je cudno, samo se mi cudimo, zasto se vi cudite samo oko ne izlaska AC stripova, a ne i oko drugih stvari koje se desavaju u BiH i ticu se stripova. Naravno da to nije nikoga briga, ali to i nije tema ovog posta, nema potrebe da to sada na ovom mjestu elaboriramo. Cinjenica je da ce stripovi izaci, i da ce ih ipak kupiti, onaj ko bude htio da ih kupi, ko ne zeli i nece. Jos uvijek postoji izbor, pa svi mogu da biraju kojeg izdavaca i koje naslove da kupe.

Nama je jasno da vi pokusavate nama nesto ukazati, ali ako bi to bilo konkretnije, onda bi mozda i bilo ucinka, a ovako trosite energiju izmedju sebe bez puno efekta. Ako se osvrnete na postove, vidjet cete da bez obzira na nase objasnjenje, da svi imaju negativne komentare. Da smo dosada slusali vecinu kolekcionara, davno bi stavili kljuc u bravu.. Ipak jos uvijek znamo sta radimo i bez obzira na sve Agarthi ce opstati.
Da bismo igrali kako i drugi igraju i ostali ce morati plesati na nasu muziku. Ili preneseno to bi znacilo isti uslovi za sve u potpunosti, ili jednostavno da bi smo zastitili nasa izdanja, morat cemo raditi isto sto i drugi rade regionu ili u BiH.

Ono sto mozemo sa sigurnoscu reci da ocekujemo od 07.07 ili 14.07. pocetak jednog novog projekta sa nasim partnerom koji je namjenjen prevenstveno djeci i u nesto drugoj formi..

Lijep pozdrav
Agarthi Comics

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19799 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/06/2013 : 16:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
ja tu ne vidim napad...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/06/2013 : 17:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Stalno idu s tim da ih se žestoko kritizira i negativno komentira, a oni samo imaju najplemenitije namjere i ciljeve, "djeci" dati stripove i tako nekako.
Pa se implicira da ako kritiziraš AC zapravo radiš protiv djece.
Pa dodaju da bi, da su slušali "kolekcionare" (ovo mi nekako zvuči opako, kao prozivanje ) već odavno stavili ključ u bravu.
A ovako valjda nisu.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/06/2013 : 17:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
O majke ti koji AC piše post

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 17/06/2013 : 17:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ne obazirite se.
tipovi su dokazani ________ (sami upišite imenicu).

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/06/2013 : 17:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

ne obazirite se.

Bosanci

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22336 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/06/2013 : 19:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Mozda je ipak bolje da se jos malo strpite sa negativnim komentarima.
Projekti su najavljeni, pa cemo da vidimo sta ce od svega toga biti.
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
767 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 17/06/2013 : 20:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Ma napali su mene i još neke jer kao trujemo forum

Uglavnom, ja im ništa ne vjerujem, svaku priču okrenu na to kako oni sve nešto rade za djecu, za domaće autore, a počeli s Bonelliem I onda se izvlače na sve i svašta, pričaju kako oni nisu ništa zabranili, a iz svake rečenice im se može iščitati kako se nadaju istjerati druge s Bih tržišta, ili da se i njima omogući pristup tržištima ostalih zemalja...

Na kraju ništa konkretno nikada ne reknu, sve se svede na neka uvjeravanja kako im "dušmani" neće stati na rep i sl., a sve ide po starom..
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1646 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 17/06/2013 : 20:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

ne obazirite se.

Bosanci

Ovo bi trebalo biti smiješno, šta li? Bez obzira na smajliće kojima želiš amortizirati ovu izjavu, meni se ovakav vid humora nimalo ne sviđa. Hajse malo, prije nego li posegneš za ovakvim vidom "humora", razmisli je li to možda uvrijeđujuće za nekoga.

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/06/2013 : 20:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne obazirite se.
tipovi su dokazani patlidžan (sami upišite imenicu).

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/06/2013 : 21:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cerichus

quote:

quote:

ne obazirite se.

Bosanci

Ovo bi trebalo biti smiješno, šta li? Bez obzira na smajliće kojima želiš amortizirati ovu izjavu, meni se ovakav vid humora nimalo ne sviđa. Hajse malo, prije nego li posegneš za ovakvim vidom "humora", razmisli je li to možda uvrijeđujuće za nekoga.

Dobro, hajde pa malo se šalio čovjek, nije ništa loše mislio...

A što se tiče tempa, ako ovako nastave (jednom godišnje jedan Zagor), trebati će im 345 godina do Nestalog istraživača. To znači da ćemo 2358 godine imati fino kompletiran taj period iz ZS + još neke epizode od prvog broja i po originalnoj numeraciji i u SC-u. Ha dobro, nije ni to tako loše.Jedino što će taj zadnji broj čitati moj pra-pra-pra-pra-pra-pra-pra-pra-praunuk na Enterpriseu negdje u Romulanskom sektoru. Al' bitno da oni nisu pukli

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/06/2013 : 21:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ne obazirite se.

Bosanci

Onda bolje nemoj čitati viceve jer ih ima puno o Muji i Hasi
Ali eto ako ćeš biti sretniji onda su oni pravi Crnogorci jer su lijeni pa slabo izdaju. Ili su oni Hrvati kojima političari sve i svašta obećaju pa je na kraju klinac

Edited by - bjelolasica on 17/06/2013 21:26:20
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1646 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 17/06/2013 : 21:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ne obazirite se.

Bosanci

Onda bolje nemoj čitati viceve jer ih ima puno o Muji i Hasi
Ali eto ako ćeš biti sretniji onda su oni pravi Crnogorci jer su lijeni pa slabo izdaju. Ili su oni Hrvati kojima političari sve i svašta obećaju pa je na kraju klinac

Tačno je da dobar vic počiva na predrasudama i političkoj nekorektnosti. Međutim, stvar je konteksta. U ovom slučaju tvoja opaska nije duhovita. Prije bi stajalo da su dokazani Hrvati jer kao što ti reče hrvatski političari "sve i svašta obećaju pa je na kraju klinac". Tako su oni obećali pa klinac. Mada, ne valja ti analogija. U vicevima Bosanci jesu glup, Crnogorci lijeni, a Hrvati________________ (sami upišite imenicu).

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4119 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 17/06/2013 : 21:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

+1

+2
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 17/06/2013 : 22:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

quote:
Originally posted by mpavin

quote:

+1

+2

+3

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 17/06/2013 : 22:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tačno je da dobar vic počiva na predrasudama i političkoj nekorektnosti. Međutim, stvar je konteksta. U ovom slučaju tvoja opaska nije duhovita. Prije bi stajalo da su dokazani Hrvati jer kao što ti reče hrvatski političari "sve i svašta obećaju pa je na kraju klinac". Tako su oni obećali pa klinac. Mada, ne valja ti analogija. U vicevima Bosanci jesu glup, Crnogorci lijeni, a Hrvati________________ (sami upišite imenicu).

Ne bih ja generalizovao, ali bih napravio ascoijaciju

panj
glodar
umobolan
1. april

Edited by - Jasko on 17/06/2013 22:28:06
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/06/2013 : 22:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dobro, molim da se držimo teme

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1646 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 17/06/2013 : 22:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Ne bih ja generalizovao, ali bih napravio ascoijaciju

panj
glodar
umobolan
1. april

Slabo mi idu asocijacije Ali pogodio si u sridu - treba se kloniti generalizacija. To je smisao moga posta u kojem malo ironiziram tu ljudsku sklonost.Hajde sad da ne trolamo topic ovim pa da se vratimo Agarthiju. Činjenica je da im nije baš išlo glatko. Ja bih volio da postanu ozbiljan izdavač, mada sudeći po ovome dosad...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47435 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/06/2013 : 23:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
mala bara puno krokodila

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7799 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 17/06/2013 : 23:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
ja bih bio zadovoljan kada bi završili skriveno lice i jana dixa,i da izdaju tih 10,odnosno 12 brojeva od ta dva junaka šta je ostalo,i da izdaju još i najavljeni oči i tama.
a za ostalo,šta bude..
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 17/06/2013 : 23:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Pojedinci su opet vrlo preslobodni u pisanju izvan konteksta....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 17/06/2013 : 23:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Neka krenu sa izdavanjem Giddap Joea!
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000