Aj, more i on proći nekako, ali kažen - ostatak mi je proša ka varene tripice S obzirom na očekivanja (jer ovo je uz Hobita možda i najveći blockbuster godine) ispadne mi žalibože para. Bolje da san kupia kilu carskog i ispeka na gradelama...
Nisam grammar nazi, ali gledam naslov ovog topica od prvog dana i stvarno bode u oči Evo, dugo sam i izdržao a da ništa ne kažem
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Ne znam, ako se mene pita to na PM je jos gore nego ovako usputno!
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Čim pogledam bacim ocjenu... Ako bude imalo bolji od ovog prijašnjeg Singerovog Superman returns, ja zadovoljan. U biti, kad pogledam, pljuvalo se i na tog Supermana, a ocjena na imdb i nije toliko niska 6.2. Ovaj novi je 8.0
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
baš ju (Singerovu verziju) pogledal neki dan i stvarno šteta kaj je u prvi plan stavljen taj ljubavni zamotuljak, inače vrlo kvalitetan film u svakom skoro pogledu....
Čim pogledam bacim ocjenu... Ako bude imalo bolji od ovog prijašnjeg Singerovog Superman returns, ja zadovoljan. U biti, kad pogledam, pljuvalo se i na tog Supermana, a ocjena na imdb i nije toliko niska 6.2. Ovaj novi je 8.0
Na kraju će bit negdje 7.5-7.6 vjerojatno, kad se nakupi još par (stotina) tisuća glasova ocjena najčešće padne.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja