Author |
Topic |
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 01/07/2013 : 16:36:45
|
Brad Barron Iako nisam pristalica SF-a, vrlo solidan. 4 Skriveno Lice Odlican serijal, dosta drugaciji od klasicnih SBE izdanja, ako po nicemu drugom ono po mestu desavanja. 5 Shangai Devil Imam ih sve, ali cekam da se zavrsi serijal. Gea Po mom (verovatno usamljenom ) misljenju najslabiji od ponudjenih serijala. Ocena 2 samo zbog perfekcije Darkwooda. Lilith Iako nije zavrsen, citam ga i vrlo mi se dopada. 5- Jedno doba, jedna prica Na osnovu prve dve price cista 5, ali mi je broj 1 bolji od 2. Price iz baze Drugdje Odlicno izdanje, jedno od mojih najdrazih od LL. 5 Cassidy Apsolutno najbolja strip-sveska od svih ponudjenih. 5+ Greystorm Kao SD.Imam ih sve, ali cekam da se zavrsi serijal. Ono sto sam procitao dosta obecava. Caravan Solidno osvezenje, ali ne vise od 4. Jan Dix Imam i cekam ostalo. Procitao keca, nedovoljno za ocenu. Leo Pulp Strip je OK, ali mi nije za SBE. Damian Odusevljenje jednako kao kod Cassidyja, cak i za nijansu vece.5+ |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5265 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5265 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 02/08/2013 : 10:29:19
|
Skriveno lice sam pročitao...nije loše,ali nije ni nešto extra,a mislim da je Shangai devil trebao ići u isti koš sa Skrivenim licem? |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18814 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/08/2013 : 10:57:47
|
od noviteta su Casidy i Grejstorm veliko osviježenje, odlični serijali, pogotovo Grejstorm zanimljive tematike... onda Skriveno Lice(Šangaja čekam od Libellusa)...ostale novitete me nisu dirnule previše...više se uzdam u stare provjerene junake...Cure ala Lilith,Gea,Julija me ne diraju previše...malo sam konzervativan što se toga tiče...ali samo u stripu,da se razumemo. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 02/08/2013 10:58:37 |
|
|
Topic |
|
|
|