Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 03/07/2013 : 21:28:06
|
quote: Originally posted by Tutta
Al vec strepim kad pocnem citati epizodu "Rosa Hasen morden gern".
Nemoj da te zavaraju naziv price i naslovnica, "Ruzicasti zecevi ubijaju" je po mom misljenju u top 10 DD. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
sergej773
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/1348876737.jpg)
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
|
Windwalker
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 04/07/2013 : 18:39:29
|
Ne mogu reći što mi je baš najgore, ali od svega pročitanog u novije vrijeme, definitivno me najviše raživcirao i razljutio DD Obiteljski portret. Dno s narativne strane (dok je s crtačke odličan).
A Šuma ubojica, Koljač, Pobuna automobila, Nesmiljeni Hook i slični su mi simpatični trashevi. Možda jer sam odrastao na nekima od njih. Ne znam.
Iako moram priznati da mi u novije vrijeme gotovo svaki novi Bonelli djeluje glupo, banalno, sterilno. Za stare me još vežu neke uspomene i nostalgija, ali nove ne mogu smislit. Jedino se u DD Extra seriji nađe nešto dobro što nikad prije nisam čitao, tipa Johnny Freak. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
jasa
Advanced Member
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 05/07/2013 : 10:48:43
|
Hmmm, to su uglavnom Zagori, ove novije ( uglavnom ) dvodijelne epizode, neki maxiji, pa i gigant sa onim fantasy svijetom. |
|
selanne
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/tex(3).jpg)
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 05/07/2013 : 10:55:48
|
Dobar dio Zagora, nažalost. Čim počne koketiranje sa SF-om i sličnim glupostima, postaje nečitljivo. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
etmgosa
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/etmgosa(1).jpg)
1731 Posts
Member since 15/07/2002 |
Posted - 18/07/2013 : 18:15:01
|
Na odmoru sam, pokusavam citati neke gluposti iz kuce Bonelli. Kako je sve jadno i naivno, bio sam to i zaboravio. Dylan Dog je vrhunac sranja. Kad ga crta Roi, moze se nekako istrpiti zbog crteza, ali kad ga se prihvati onaj perverzni netalentovani dvojac (Montanari i Grassani) - e onda je to da covjek popizdi, ne zna se sta je gore - prica ili crtez. I zasto Dylan mora da naguzi bas svaku curu, zenu, a ponekad i babu, koja se pojavi u stripu? Cudi me da nije dobio kakvu spolnu bolest,
Zakljucio sam, poslije mnogo potrosenog vremena i novca, da je jedina dobra stvar koju je Bonelli ikad izdao: Ken Parker. Ostalo sam kupovao i skupljao, ali s vremenom sam sve manje nostalgican, pa ce i to vjerovatno i prestati jednog dana.
Vrijeme je da otkrijem neki novi interesantan strip. |
|
Tonto
Advanced Member
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8843 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 18/07/2013 : 19:57:13
|
Najgori Bonelli... ko da me pitaš koja mi je najlošija stvar od Rozge.![](icon_smile_tongue.gif)
Ne znam... Znam samo da ni kao dijete nisam uspio izgurati 20-tak strana Texa... veću dosadu i sterilnost u sličicama nisam držao u rukama. Najduže sam se bavio Dylan Dogom sve dok mi se na kitu nije popeo retardirani Chiavaroti sa svojim scenarijima...nebuloza vamo, nebuloza tamo i onda kretensko objašnjavanje u zadnjih pet strana s oblačićima od po kile. Tad sam definitivno odustao od Bonellija, jedino što znam danas s vremena na vrijeme poviriti u zagora...onako da vidim što se događa s čovjekom, u ime onoga što mi je značio kao dječaku. |
The less I have the more I am a happy man |
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|