forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Najgori Bonelli kojeg ste procitali
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/07/2013 : 21:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Al vec strepim kad pocnem citati epizodu "Rosa Hasen morden gern".

Nemoj da te zavaraju naziv price i naslovnica, "Ruzicasti zecevi ubijaju" je po mom misljenju u top 10 DD.
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 04/07/2013 : 18:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Krv Mohavka...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 04/07/2013 : 18:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu reći što mi je baš najgore, ali od svega pročitanog u novije vrijeme, definitivno me najviše raživcirao i razljutio DD Obiteljski portret. Dno s narativne strane (dok je s crtačke odličan).

A Šuma ubojica, Koljač, Pobuna automobila, Nesmiljeni Hook i slični su mi simpatični trashevi. Možda jer sam odrastao na nekima od njih. Ne znam.

Iako moram priznati da mi u novije vrijeme gotovo svaki novi Bonelli djeluje glupo, banalno, sterilno.
Za stare me još vežu neke uspomene i nostalgija, ali nove ne mogu smislit.
Jedino se u DD Extra seriji nađe nešto dobro što nikad prije nisam čitao, tipa Johnny Freak.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17048 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 04/07/2013 : 20:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Nocna mora na moru...
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 05/07/2013 : 10:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Hmmm, to su uglavnom Zagori, ove novije ( uglavnom ) dvodijelne epizode, neki maxiji, pa i gigant sa onim fantasy svijetom.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 05/07/2013 : 10:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Dobar dio Zagora, nažalost. Čim počne koketiranje sa SF-om i sličnim glupostima, postaje nečitljivo.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/07/2013 : 14:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
DD "Simfonija smrti"...Noćna mora na moru je prema ovome remek-delo

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

etmgosa
Senior Member

1731 Posts

Member since 15/07/2002

Posted - 18/07/2013 : 18:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send etmgosa a Private Message  Reply with Quote
Na odmoru sam, pokusavam citati neke gluposti iz kuce Bonelli. Kako je sve jadno i naivno, bio sam to i zaboravio. Dylan Dog je vrhunac sranja. Kad ga crta Roi, moze se nekako istrpiti zbog crteza, ali kad ga se prihvati onaj perverzni netalentovani dvojac (Montanari i Grassani) - e onda je to da covjek popizdi, ne zna se sta je gore - prica ili crtez. I zasto Dylan mora da naguzi bas svaku curu, zenu, a ponekad i babu, koja se pojavi u stripu? Cudi me da nije dobio kakvu spolnu bolest,

Zakljucio sam, poslije mnogo potrosenog vremena i novca, da je jedina dobra stvar koju je Bonelli ikad izdao: Ken Parker.
Ostalo sam kupovao i skupljao, ali s vremenom sam sve manje nostalgican, pa ce i to vjerovatno i prestati jednog dana.

Vrijeme je da otkrijem neki novi interesantan strip.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8843 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/07/2013 : 19:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Najgori Bonelli... ko da me pitaš koja mi je najlošija stvar od Rozge.

Ne znam... Znam samo da ni kao dijete nisam uspio izgurati 20-tak strana Texa... veću dosadu i sterilnost u sličicama nisam držao u rukama. Najduže sam se bavio Dylan Dogom sve dok mi se na kitu nije popeo retardirani Chiavaroti sa svojim scenarijima...nebuloza vamo, nebuloza tamo i onda kretensko objašnjavanje u zadnjih pet strana s oblačićima od po kile. Tad sam definitivno odustao od Bonellija, jedino što znam danas s vremena na vrijeme poviriti u zagora...onako da vidim što se događa s čovjekom, u ime onoga što mi je značio kao dječaku.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/07/2013 : 17:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
IMA ZAGOR SPECIJALA DOSTA A DA NE PRICAM O DD MAXIJIMA
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000