Author |
Topic  |
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7438 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 08/06/2014 : 15:38:36
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Jel znate jel dosao ikad itko iz staffa Nathana Nevera na Mafest, to su mi najzanimljivije face, osobno volio bi vidjeti Stefana Viettija koji mi je najbolji Bonelli scenarista i koji je po meni to dokazao tako da je napravio najbolje price za junaka kojeg nije stvorio. Volio bi vidjeti i crtace de Angelisa, Bertolinija, Casciolija, Casinija... itko bio osim Zagorovaca?? Ili mozda na CRS-u?
http://www.stripovi.com/magazin/nathan-never-tribina-mafest-2009/125/
Evo ga frajeru, bili 2009. godine i na moju veliku žalost, tada se još nisam vratio svijetu stripa i nisam bio na ovom Mafestu. Bili su Casini i De Angelis prije par godina, ali ova tribina sa Serrom je bila glavna, tada ga je Dee baš izrešetao pitanjima.
I pusti jakija, voli zajebavati. |
Edited by - Jerry Krause on 08/06/2014 15:40:54 |
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2653 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 08/06/2014 : 16:11:28
|
Procitao ovo, odlicno, to su prave njuske stripovske,genijalci, cim cujem da dolazi netko iz NN iduci put dolazim iako je sad otislo sve u kuratz jer crtaju cure a scenarij pise nekakav Brigamonti i Perniola. Ovo iz Mafesta 2009. je tocno period koji sad otprilike cu citati, a 2009. nazalost jos nisam znao ni za broj 1. Specijalni agent alfe niti za Mafest .
I da ovo Zagorovci sto sam napisao, imam dojam da ih se skoro pa ne rastrga kad dodju |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 09/06/2014 : 13:40:14
|
Ja sam također bio jedan od sretnika koji su prisustvovali tom legendarnom MAFEST-u kada su gosti bili Serra, Simeoni i De Angelis! 
Dobio crteže od obojice, De Angelisov već godinama visi na zidu, potpise u stripove i fotke sa svima!
Prije dvije godine dobio sam i crtež od Roberta u njegov Tex gigant... |
 |
|
BiDi
Senior Member

Slovenia
2449 Posts
Member since 06/05/2002 |
|
Topic  |
|
|