Daj dodaj i treću alternativu, ne dolazim uopće, antisocijalna sam osoba...
ma mislio sam staviti nitijedno, ali zapravo, za takve nas niej briga, bitno je vidjeti dolazi li ih više na CRŠ ili mafest, no ti se još nisi izjasnio
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Glas za MaFest. Zbog potpore, jačih imena, koliko vidim bolje zabave i općenito bolje vibre. Mogao bih i ja konačno skoknuti dolje, a ne da naknadno kukam kako propuštam važne stvari.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Glas za MaFest. Zbog potpore, jačih imena, koliko vidim bolje zabave i općenito bolje vibre. Mogao bih i ja konačno skoknuti dolje, a ne da naknadno kukam kako propuštam važne stvari.
na boldano se ne bih kladio.
čisto moje mišljenje
Originally posted by tinton u svakom slučaju, CRŠ žestoko gubi i po ovome je očito da ako CRŠ bude isti vikend da će loše proći
hahaha, crni humor? CRS zestoko gubi zato jer je 13 ljudi glasalo da bi islo radije na Mafest? :))))))))) a od tih 13 ce mozda, samo MOZDA, dvoje zapravo i doci na Mafest. bas si me nasmijao :-)))))
Originally posted by tinton u svakom slučaju, CRŠ žestoko gubi i po ovome je očito da ako CRŠ bude isti vikend da će loše proći
hahaha, crni humor? CRS zestoko gubi zato jer je 13 ljudi glasalo da bi islo radije na Mafest? :))))))))) a od tih 13 ce mozda, samo MOZDA, dvoje zapravo i doci na Mafest. bas si me nasmijao :-)))))
drago mi je da sam te nasmijo to je dobro
ako nisi primjetio u Mafestovom topicu svi već se odlučuju na Mafest, a i ovdje nitko nije rekao da će doći na CRŠ nego su samo neki glasali možda ti misliš da sma aj reko nešto protiv crš-a, nisam, CRŠ mi je osobno draži jer mi je prvi i jer je u mom gradu i trenutačno bi mi najdraže bilo da mogu na obadva festivala.
CRŠ je u mom gradu i rado svratim , ali obično u drugoj polovici Maja uzimam 10-15 dana godišnjeg za bijeg na more, a posjetiti MAFEST, vidjeti staro društvo i vrhunske goste samo je šlag na tortu!
Osim toga, bio sam na svim MAFEST-ima do sada, zašto kvariti prosjek!