Author |
Topic  |
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 23/03/2016 : 17:05:17
|
Eto kažu da je Ben najbolje u filmu. To sam znao još od kada su najavili Afleka kada nitko nije vjerovao u njega. Mogao sam si to prodočiti još onda i nikada nisam posumnjao. Kakav će mi film biti nemam pojma, ali znam da će mi Ben biti odličan Batman. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 23/03/2016 : 17:25:45
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Eto kažu da je Ben najbolje u filmu. To sam znao još od kada su najavili Afleka kada nitko nije vjerovao u njega. Mogao sam si to prodočiti još onda i nikada nisam posumnjao. Kakav će mi film biti nemam pojma, ali znam da će mi Ben biti odličan Batman.
Ni ja nisam imao apsolutno nikakvih problema s Affleckom kad su ga najavili. Mislim da ga je vecina pljuvala jer je pljuvanje po Afflecku postalo normala, "kad svi zasto ne i ja". Ali zato Jesse Eisenberg...ugh. |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12222 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 23/03/2016 : 23:39:09
|
Heh ne znam šta su oni na imdbu gledali ali nije ovo baš tako dobro. Dramski dio filma je dobro odrađen ovo drugo i ne baš. Affleck je odličan izbor za Batmana kao i njegov pajdo;) Alfred (meni i najdraži lik u filmu). Neću pisati spoilere ali recimo samo da je film do marte vrlo dobar a nakon loš (kada ga pogledate shvatit ćete;)). Da ne ispadne da sam nekakav hejter meni se Man of steel svidio. |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Posted - 24/03/2016 : 10:48:51
|
Ako ovo kiksne postoji dobra mogucnost da WB da nogu Snyderu za Justice League filmove i jednostavno uzme nekog drugog. |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12222 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 25/03/2016 : 01:03:11
|
Ako je suditi prema kritičarima, film se baš i nije proslavio.
U svakom slučaju, film danas izlazi u američka kina. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 26/03/2016 : 08:56:12
|
Gledao jucer. Meni se film poprilicno svidio kao platforma za JLA , no da ne otkrivam previse, pisat cu visev o njemu kad nas vecina pogleda. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Posted - 26/03/2016 : 12:19:09
|
Glumio je dva si najdraža superheroja i oba filma su mu znatno kritički podbacili, no ne njegovom krivnjom. Da, žao mi ga je. |
 |
|
Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 26/03/2016 : 14:43:10
|
quote: Originally posted by going going
Da li je moguce da je toliko lose?
nije |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
melkajk
Average Member

.JPG)
509 Posts
Member since 07/10/2011 |
Posted - 26/03/2016 : 15:24:15
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Eto kažu da je Ben najbolje u filmu. To sam znao još od kada su najavili Afleka kada nitko nije vjerovao u njega. Mogao sam si to prodočiti još onda i nikada nisam posumnjao. Kakav će mi film biti nemam pojma, ali znam da će mi Ben biti odličan Batman.
U pravu si, odličan je. |
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.” |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 26/03/2016 : 20:22:27
|
i tu je greška redatelja i scenarista. trebali su se više fokusirati na priču batmana i supermana, a ne raditi bućkuriš. kakva wonder woman u filmu gdje su već dva najjača jebena superheroja ikad? jebo ih wonder woman. i onaj zuckerberg, eisenberg kak se već zove.
btw, ocjene su naglo pale na imdbu. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 26/03/2016 : 20:22:31
|
Poslije Batman v Superman nikad necu dati pare ni na jedan Snyderov film... ikada. |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Posted - 26/03/2016 : 20:34:37
|
quote: Originally posted by xilrion
i tu je greška redatelja i scenarista. trebali su se više fokusirati na priču batmana i supermana, a ne raditi bućkuriš. kakva wonder woman u filmu gdje su već dva najjača jebena superheroja ikad? jebo ih wonder woman. i onaj zuckerberg, eisenberg kak se već zove.
btw, ocjene su naglo pale na imdbu.
To je zato jer ocajnicki zele sustici Marvelovu sprancu rada, ali posto debelo kasne i nemaju muda ici prirodnim tokom i tempom kojim je isao Marvel jer se boje da ce proci baba s kolacima, odlucili su se na preskakanje koraka kako bi sto prije dosli do svojih Avengersa. Pa tako umjesto da su najprije snimili Man of steel 2 (koji je bio u planu) odlucili su se na Batman v Superman, ali ni to im nije bilo dovoljno pa su odlucili u taj film ubaciti odmah i elemente koji ce biti navlakusa za JL, i tako su umjesto jednog pravog BvS standalone filma dobili film koji nije ni jedno ni drugo. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 26/03/2016 : 21:14:19
|
quote: Originally posted by xilrion
trebali su se više fokusirati na priču batmana i supermana, a ne raditi bućkuriš. kakva wonder woman u filmu gdje su već dva najjača jebena superheroja ikad?
  |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Posted - 26/03/2016 : 21:59:25
|
WW je dio DC-evog trinityja i kao takva vezana uz Batmana i Supermana. Ali je li potrebna ovdje, vjerojatno nije. No nisam još gledao. |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 26/03/2016 : 23:38:58
|
Majko mila na šta sam ja pare bacio...
Prvih pola sata gledam i mislim si, čovječe, zašto svi pljuju po ovom filmu? Bio je čist ok. Fino je išla radnja, odličan uvod za Batmana i onda... Užas živi. Scenarij jedna velika, loše kuhana, smrdljiva čorba s cijelom perikom od dlaka u njoj. Masa nepotrebnih stvari. Nastankom (potpuno nepotrebnog i isforsiranog) Doomsdaya film se pretvorio u takav trash da mi je bilo neugodno gledati. Gotovo svaki MCU uradak ovo pojede za doručak. DC je u velikim govnima - dva filma i dva masivna faila, Snyder (koji se pretvara u novog Michaela Baya) i dalje za kormilom, srljaju u JLA a da nisu uspostavili ništa. No, ovaj film će zaraditi makar je sranje i igračke će se prodati. To je to, 'ajmo dalje. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 28/03/2016 : 16:09:49
|
Iscitao topik od pocetka pa... Sinoc gledao u 3D, oci zuljaju, ali drustvo lobiralo za naocale. Nisam citao stripove DK,DKR i slicne stripove koji se vezu za Batmana,ali Supija sam citao "Superman's Death", "World without Superman" i "Superman's return". Bez spojlanja... Sto ljudi, sto cudi... Osobno i sama filmska trilogija DK mi je ostavila dobar dojam kao jedno noir dramsko djelo zacinjeno akcijom i borvom protiv kriminala sto je tipicno za Batmana. Nitko od oponenata mu nije superjunak.Sve redom obicni ljudi. Bale u toj trilogiji je bio interesantan kao novi glumac i osvjezenje. A Ben u ovom filmu je stvarno fit za ulogu i ima karizmu. To sto ga neki na us-trzistu lincuju na internetu i forumima je svojstveno za rulju divljeg zapada koji se povode za hejterima. Ulogu je izvanredno odradio i novi dizajn Batmanovog odijela je dobro pogodjen.Svidja mi se sto su usi krace i nekako izgleda opakije i aerodinamicnije😜. Podsjeca na Daredevila u seriji.
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Posted - 28/03/2016 : 17:33:45
|
quote: Originally posted by Zagor12 Snyder (koji se pretvara u novog Michaela Baya)
To si dobro rekao. Za mene je Snyder samo mračnija verzija Baya i bez Megan Fox. A film je nažalost već zaradio previše.
Htio bi film pogledati da ga mogu slobodnije pljuvati, ali opet ne želim davati pare za to. |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Posted - 28/03/2016 : 20:30:32
|
I tako ispada da su dva visemilijunska velegrada Metropolis i Gotham doslovno jedan preko puta drugoga...Kad netko u Gothamu upali svjetlo u neboderu ekipa s druge strane zaljeva u Metropolisu to vidi golim okom. |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Topic  |
|