forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Batman v Superman: Dawn of Justice
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/03/2016 : 17:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Eto kažu da je Ben najbolje u filmu. To sam znao još od kada su najavili Afleka kada nitko nije vjerovao u njega. Mogao sam si to prodočiti još onda i nikada nisam posumnjao. Kakav će mi film biti nemam pojma, ali znam da će mi Ben biti odličan Batman.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 23/03/2016 : 17:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Eto kažu da je Ben najbolje u filmu. To sam znao još od kada su najavili Afleka kada nitko nije vjerovao u njega. Mogao sam si to prodočiti još onda i nikada nisam posumnjao. Kakav će mi film biti nemam pojma, ali znam da će mi Ben biti odličan Batman.

Ni ja nisam imao apsolutno nikakvih problema s Affleckom kad su ga najavili. Mislim da ga je vecina pljuvala jer je pljuvanje po Afflecku postalo normala, "kad svi zasto ne i ja". Ali zato Jesse Eisenberg...ugh.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12222 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/03/2016 : 22:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
http://comicbook.com/2016/03/23/frank-miller-hopes-to-see-carrie-kelley-in-the-movies/

Miller bi voleo da vidi Carrie Kelly u nekom od narednih Batman filmova. Ovde bas izgleda lose Frank, vidi se da mu nije dobro. Nadam se da ce mu biti bolje.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 23/03/2016 : 23:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Heh ne znam šta su oni na imdbu gledali ali nije ovo baš tako dobro.
Dramski dio filma je dobro odrađen ovo drugo i ne baš.
Affleck je odličan izbor za Batmana kao i njegov pajdo;) Alfred (meni i najdraži lik u filmu).
Neću pisati spoilere ali recimo samo da je film do marte vrlo dobar a nakon loš (kada ga pogledate shvatit ćete;)).
Da ne ispadne da sam nekakav hejter meni se Man of steel svidio.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 24/03/2016 : 10:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Ako ovo kiksne postoji dobra mogucnost da WB da nogu Snyderu za Justice League filmove i jednostavno uzme nekog drugog.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 24/03/2016 : 22:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

Ako ovo kiksne postoji dobra mogucnost da WB da nogu Snyderu za Justice League filmove i jednostavno uzme nekog drugog.

Nadajmo se.

Nakon što se vratite iz kina, pogledajte ovo da bi isprali gorak okus iz usta. Čini se bolje.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12222 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 24/03/2016 : 23:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Da li je moguce da je toliko lose?
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/03/2016 : 01:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Ako je suditi prema kritičarima, film se baš i nije proslavio.

U svakom slučaju, film danas izlazi u američka kina.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 25/03/2016 : 16:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

moguće je.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/03/2016 : 08:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Gledao jucer.
Meni se film poprilicno svidio kao platforma za JLA , no da ne otkrivam previse, pisat cu visev o njemu kad nas vecina pogleda.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 26/03/2016 : 12:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Jadan Ben, fakat mi ga je zao

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/03/2016 : 12:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Glumio je dva si najdraža superheroja i oba filma su mu znatno kritički podbacili, no ne njegovom krivnjom.
Da, žao mi ga je.
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 26/03/2016 : 14:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Meni je film dobar, ne znam, gledao u imaxu 3d I nije mi zao 60kn. Nisam vise ocekivao pa nisam razocaran.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/03/2016 : 14:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

nije

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

melkajk
Average Member

509 Posts

Member since 07/10/2011

Posted - 26/03/2016 : 15:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send melkajk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

U pravu si, odličan je.

“Yesterday is but a dream,
Tomorrow is only a vision.
But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 26/03/2016 : 20:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
i tu je greška redatelja i scenarista. trebali su se više fokusirati na priču batmana i supermana, a ne raditi bućkuriš. kakva wonder woman u filmu gdje su već dva najjača jebena superheroja ikad? jebo ih wonder woman. i onaj zuckerberg, eisenberg kak se već zove.

btw, ocjene su naglo pale na imdbu.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 26/03/2016 : 20:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Poslije Batman v Superman nikad necu dati pare ni na jedan Snyderov film... ikada.

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 26/03/2016 : 20:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

i tu je greška redatelja i scenarista. trebali su se više fokusirati na priču batmana i supermana, a ne raditi bućkuriš. kakva wonder woman u filmu gdje su već dva najjača jebena superheroja ikad? jebo ih wonder woman. i onaj zuckerberg, eisenberg kak se već zove.

btw, ocjene su naglo pale na imdbu.

To je zato jer ocajnicki zele sustici Marvelovu sprancu rada, ali posto debelo kasne i nemaju muda ici prirodnim tokom i tempom kojim je isao Marvel jer se boje da ce proci baba s kolacima, odlucili su se na preskakanje koraka kako bi sto prije dosli do svojih Avengersa. Pa tako umjesto da su najprije snimili Man of steel 2 (koji je bio u planu) odlucili su se na Batman v Superman, ali ni to im nije bilo dovoljno pa su odlucili u taj film ubaciti odmah i elemente koji ce biti navlakusa za JL, i tako su umjesto jednog pravog BvS standalone filma dobili film koji nije ni jedno ni drugo.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/03/2016 : 21:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

trebali su se više fokusirati na priču batmana i supermana, a ne raditi bućkuriš. kakva wonder woman u filmu gdje su već dva najjača jebena superheroja ikad?

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/03/2016 : 21:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
WW je dio DC-evog trinityja i kao takva vezana uz Batmana i Supermana.
Ali je li potrebna ovdje, vjerojatno nije. No nisam još gledao.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/03/2016 : 23:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Majko mila na šta sam ja pare bacio...

Prvih pola sata gledam i mislim si, čovječe, zašto svi pljuju po ovom filmu? Bio je čist ok. Fino je išla radnja, odličan uvod za Batmana i onda... Užas živi. Scenarij jedna velika, loše kuhana, smrdljiva čorba s cijelom perikom od dlaka u njoj. Masa nepotrebnih stvari. Nastankom (potpuno nepotrebnog i isforsiranog) Doomsdaya film se pretvorio u takav trash da mi je bilo neugodno gledati. Gotovo svaki MCU uradak ovo pojede za doručak. DC je u velikim govnima - dva filma i dva masivna faila, Snyder (koji se pretvara u novog Michaela Baya) i dalje za kormilom, srljaju u JLA a da nisu uspostavili ništa. No, ovaj film će zaraditi makar je sranje i igračke će se prodati. To je to, 'ajmo dalje.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 28/03/2016 : 16:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Iscitao topik od pocetka pa...
Sinoc gledao u 3D, oci zuljaju, ali drustvo lobiralo za naocale.
Nisam citao stripove DK,DKR i slicne stripove koji se vezu za Batmana,ali Supija sam citao "Superman's Death", "World without Superman" i "Superman's return".
Bez spojlanja...
Sto ljudi, sto cudi...
Osobno i sama filmska trilogija DK mi je ostavila dobar dojam kao jedno noir dramsko djelo zacinjeno akcijom i borvom protiv kriminala sto je tipicno za Batmana. Nitko od oponenata mu nije superjunak.Sve redom obicni ljudi.
Bale u toj trilogiji je bio interesantan kao novi glumac i osvjezenje. A Ben u ovom filmu je stvarno fit za ulogu i ima karizmu. To sto ga neki na us-trzistu lincuju na internetu i forumima je svojstveno za rulju divljeg zapada koji se povode za hejterima.
Ulogu je izvanredno odradio i novi dizajn Batmanovog odijela je dobro pogodjen.Svidja mi se sto su usi krace i nekako izgleda opakije i aerodinamicnije😜. Podsjeca na Daredevila u seriji.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 28/03/2016 : 17:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12
Snyder (koji se pretvara u novog Michaela Baya)

To si dobro rekao.
Za mene je Snyder samo mračnija verzija Baya i bez Megan Fox.
A film je nažalost već zaradio previše.

Htio bi film pogledati da ga mogu slobodnije pljuvati, ali opet ne želim davati pare za to.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 28/03/2016 : 20:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
I tako ispada da su dva visemilijunska velegrada Metropolis i Gotham doslovno jedan preko puta drugoga...Kad netko u Gothamu upali svjetlo u neboderu ekipa s druge strane zaljeva u Metropolisu to vidi golim okom.

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 28/03/2016 : 22:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Gledao sinoć...Nit smrdi nit miriše...Dobro,možda malo više smrdi,scenarij pun rupa i stvarno nepotrebna WW...

Wtf?
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000