Author |
Topic  |
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 23/08/2013 : 19:59:52
|
quote: Originally posted by Leonid
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by dosada
a usotalom znaju oni koji su odgovorni njegove kvalitete i zbog cega je izabran, a djeca i klinici nek cvile do mile volje 
Ovo si dobro rekao,koliko god ja bio protiv valjda su oni tamo stručniji od mene i neće se tek tako kockati sa velikim novcima.
Nije mjerodavno to sto zboris..Batman ..Val Kilmer, George Clooney..Robin ..Chris O'Donnell
Mislio sam na činjenicu da su se valjda opametili nakon katastrofalnih promašaja 90ih. Nolanovi filmovi su pokazali da jesu.Mislim da Affleck ne može biti loš kao ovi gore nabrojani niti vjerujem da će redatelj,scenarist i kompanija baš napravit totalni šund 
Nolanovi filmovi su bili suhoparan, bezidjean i nadasve nekreativan nacin ozivljavanja branse..no nakon Schumacherovih zahvata, sve je izgledalo kao remek djelo |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 24/08/2013 : 10:47:55
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Billy_the_Kid
Sjecam se kako su svi bjesnili po Heath Ledgeru kad je bilo objavljeno... jao pa gdje njega, pa nema pojma, pa neci ni gledati takvog Jokera, hoce to biti neki ljubavni film... ... kad ono 
S postovjanjem, Affleck nije, niti je ikad bio, u istoj ligi glumskog kvaliteta kao Ledger. Kao reziser Affleck je sasvim dobar, ali kao glumac... veoma osrednji. Medjutim, Ledger je i od Brokeback Mountaina dokaz'o koliko je talentovan kao glumac.
Cekaj kakve se to uopste glumacke dubine ocekuju od nekog ko glumi Batmana... He needs to look badass thats it. Nema cmizdrenja, nema smijanja, povremeno se namrsti i to je to. Dok god ne izvadi Bat-Credit card ja sam zadovoljan |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12220 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 24/08/2013 : 16:49:57
|
quote: Originally posted by maddox031
i jos nitko nije rekao, kog bi vi umjesto afflecka
Ja sam se nadao da ce da bude neki malo stariji Batman, neko kao Josh Brolin. On bi bio super Brus Vejn a verovatno bi bio i odlican Betmen, onaj malcice ekstremniji i ludji kao Milerov u ,,Povratku mracnog viteza" .
|
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 24/08/2013 : 17:59:02
|
Namrgođeni Urban sa uber hladnom facom ili Caviezel koji u Person of Interest igra sličnu ulogu(samo što bi njega vjerojatno spriječili producenti te serije jer namjeravaju snimati još najmanje 3 sezone). |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 25/08/2013 : 10:52:18
|
Jedan od postova završio je na službenoj stranici Bijele kuće, obraćajući se samom Baracku Obami. U njemu nezadovoljni batmanofili traže američkog predsjednika za proglasi ilegalnim da Ben Affleck u sljedećih 200 godina glumi Batmana ili bilo kojeg drugog superjunaka. Obamina administracija ubrzo je uklonila pismo sa stranice Bijele kuće. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 25/08/2013 : 11:50:12
|
quote: Originally posted by swamp thing
Pozitivno je što film teško može biti veće smeće od MOS...
+1 |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/08/2013 : 12:16:39
|
Ne kuzim sta te muci, to sta ga nisam gleda po drugi put ili to sta se slazem sa ljutim ti rivalom swampom..
Bum ga pogledal jos jedanput, mozda me stvarno taj 3D spizdia vise nego sta mislim.. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 25/08/2013 : 12:32:58
|
ma ne muči me nikaj a najmanje to s kim se slažeš, zajebavam se još od noćas i rasprave o nacijama (ne znam jesi čital tu temu) ;)
a sad opet kad pogledamo da si se složil s mišlju da da bi film trebal pogledati još jednom i onda se složi i s mišlju da ga komentiraš kad ga bolje (drugi put) sagledaš  A S vs. B ima male šanse da bude kvalitetniji film od MofS. Eventualno može biti jednostavnije prikazan s drugačijim stilom akcije. Akcije koja bu večini prihvatljivija od apsolutno jedinstvenog stila koji Snyder gaji! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/08/2013 : 12:35:31
|
quote: Originally posted by dosada
a sad opet kad pogledamo da si se složil s mišlju da da bi film trebal pogledati još jednom i onda se složi i s mišlju da ga komentiraš kad ga bolje (drugi put) sagledaš 
OK slazem se da sam se slozio s mislju da ga treba pogledati drugi put kako bi ga onda mogao racionalnije komentirati pa cemo vidjeti hocu li se sloziti s tobom ili swampom.. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 25/08/2013 : 16:38:56
|
Namrgođeni Urban sa uber hladnom facom ili Caviezel koji u Person of Interest igra sličnu ulogu(samo što bi njega vjerojatno spriječili producenti te serije jer namjeravaju snimati još najmanje 3 sezone).
Da... |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7341 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 26/08/2013 : 18:39:15
|
Ne znan čemu ljudi inzistiraju na Batmanu ka namrgođenom i preozbiljnom liku? Cijela njegova kompleksnost i slojevitost ka osobe (a šta ruku na srce nijedan dosadašnji glumac nije prikaza kako triba, ma koliko jedan Bale i Keaton kvalitetni glumci bili) jest u tome da je sposoban manipulirat vlastitom mimikom tijela i u jednoj sekundi se prikazat ka vedri šarmantni zavodnik/milijarder bez ijedne brige u životu, u drugoj strogi i kompetentni šef globalne multikompanije, a u trećoj kao ono što duboko u sebi i jest - izmučeni dječak koji i dalje svijet želi gledati ideološkim i nevinim očima, i unatoč svom užasu kojeg je svjestan, dat sve od sebe da vrati barem dio onoga za šta je mislija da svijet jest.
Affleck može bit i ovakav i onakav, svak ima svoje mišljenje o njemu, ja se najviše nadam tome da će Kevin Smith prenijet svoje znanje o Batmanu i istaknit ono bitno i onu suštinu svom prijatelju Benu, jer on mu je najveća nada. Može Goyer napisat ne znan kakav scenarij, i Snyder usmjeravat i u ovom i onom pravcu, ali ako se u prvoj sceni na Affleckovom licu ne vide i sve lažne persone i ona istinska, onda nažalost još nismo dobili pravog Batmana. Patnja, razočaranje ali i nada i borba su one emocije koje stalno moraju izvirat iz Bruce Waynea. Zato me pomalo i ljuti konstantno prenemaganje fanova po internetu kako Batman i "nije toliko kompleksan lik i težak za odglumiti ga." |
And like that... he's gone. |
Edited by - vice on 26/08/2013 18:40:57 |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 26/08/2013 : 20:55:02
|
Mislim da ovaj casting moze vise nastetiti Afflecku nego filmu (nije bas da ce Snyder izbaciti remek-djelo). Jos prije 5 godina i ja bih se pridruzio sveopcoj pljuvaoni, ali sam sasvim neocekivano u medjuvremenu postao njegov veliki fan, naravno ne zbog glumackih dosega nego redateljskih. Covjek je u 10 godina presao put od Gigli i predmeta sprdnje do stvarno odlicnog redatelja. Mislio sam da ce nastaviti istvudovskim putem, rezirati i glumiti u svojim filmovima, naravno i tudjim, ali nista ovako high profile. Tek je dobio neki kredibilitet i opet se doveo u poziciju da postane predmet ismijavanja. |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 27/08/2013 : 00:56:28
|
quote: Originally posted by dante
Mislim da ovaj casting moze vise nastetiti Afflecku nego filmu (nije bas da ce Snyder izbaciti remek-djelo). Jos prije 5 godina i ja bih se pridruzio sveopcoj pljuvaoni, ali sam sasvim neocekivano u medjuvremenu postao njegov veliki fan, naravno ne zbog glumackih dosega nego redateljskih. Covjek je u 10 godina presao put od Gigli i predmeta sprdnje do stvarno odlicnog redatelja. Mislio sam da ce nastaviti istvudovskim putem, rezirati i glumiti u svojim filmovima, naravno i tudjim, ali nista ovako high profile. Tek je dobio neki kredibilitet i opet se doveo u poziciju da postane predmet ismijavanja.
ja imam dojam da ćemo nakon ovog filma počet plakat i za Clooneyem.
iskreno sumnjam u to, ali možda nas čovjek uspije iznenadit. mislim, bilo bi dobro. na kraju krajeva, i za Keatona su ljudi svojevremeno govorili isto ovo što mi sad govorimo za Afflecka, pa eto šta je bilo. frajer je odradio ulogu odlično. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 27/08/2013 : 00:58:40
|
quote: Originally posted by vice
Ne znan čemu ljudi inzistiraju na Batmanu ka namrgođenom i preozbiljnom liku?
pa zato što Batman to i jest. mračni osvetnik čija je psiha razorena gubitkom njegovih najbližih. |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7341 Posts
Posted - 27/08/2013 : 12:11:54
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
pa zato što Batman to i jest. mračni osvetnik čija je psiha razorena gubitkom njegovih najbližih.
Da, ali oni koji to predlažu doživljavaju ga jednodimenzionalno, a to nije ni blizu istine. Puno je on više od namrgođenog i mračnog lika. Sve češće ovih dana nailazim na komentare tipa "Batmanova uloga nije toliko zahtjevna". Je li itko od tih ljudi ikad pročita ijedan Batmanov strip od 70-ih naovamo (kad postaje kompleksna ličnost koja je danas)? |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 27/08/2013 : 16:07:42
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
pa zato što Batman to i jest. mračni osvetnik čija je psiha razorena gubitkom njegovih najbližih.
Da, ali oni koji to predlažu doživljavaju ga jednodimenzionalno, a to nije ni blizu istine. Puno je on više od namrgođenog i mračnog lika. Sve češće ovih dana nailazim na komentare tipa "Batmanova uloga nije toliko zahtjevna".
iskreno, baš me zanima tko je to rekao.
to nije istina da ta uloga nije zahtjevna. dovoljno je reći da je Batman ustvari dva lika u jednom. jel, playboy i mračni osvetnik. i to istovremeno znači: dvije osobnosti, dva pristupa. a kad jedan glumac mora ustvari tumačit dvije uloge odjednom, po meni je već u startu to jedan od pokazatelja da uloga baš nije tak jednostavna. |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7341 Posts
Posted - 27/08/2013 : 17:09:02
|
Po Batman Vs Superman message boardovima i nekim američkim forumima stalno nailazim na takve komentare. Kao, nema veze šta je tako loš glumac ka Affleck izabran za ulogu, ionako nije zahtjevna. -.- |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2013 : 17:55:38
|
Po Batman Vs Superman message boardovima i nekim američkim forumima stalno nailazim na takve komentare. Kao, nema veze šta je tako loš glumac ka Affleck izabran za ulogu, ionako nije zahtjevna. -.-
Uloga je i vise nego zahtjevna..Zasto Batman je u strip univerzumu nesto kao Elvis u glazbenom univerzumu. Ako si stripofil razumjet ces..ako nisi..mogu ti pojasniti. Komplextnost lika kao sto je Bruce Wayne i njegova apsencija od supermoci je upravo i njegova snaga i teznja ka dominaciji i ravnotezi u jednom svijetu u kojem se radaju "novi bogovi". Batman je heroj i zlocinac..on je razlog i uzrok..on je onaj koji ima muda. Sada mi oet objasni zasto ta uluga nije zahtjevana  |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 27/08/2013 : 18:18:56
|
quote: Originally posted by mr murdoc Batman je heroj i zlocinac..on je razlog i uzrok..on je onaj koji ima muda.]
u stripu možda ali u pojedinim filmopvima nikako, a o mudima da ne govrim 
p.s. a i ti bi mogel imati muda koristi "ks" umjesto "x" kad pišeš na hrvatskom. To je najnormalnije u hrvatskom jeziku  |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Topic  |
|