Author |
Topic |
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 30/07/2013 : 08:48:07
|
Aaaah, Just when I thought I was out...they pull me back in. Kada je rijec o Stulicu i Azri ,ja ne mogu biti nepristran tako da naravno pozdravljam staro/novi materijal.. Prva stvar vuce malo na Dylanovog Pat Garrett & Billy the Kid ..1972.
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
MarxH
New Member
Croatia
146 Posts
Member since 09/12/2011 |
Posted - 30/07/2013 : 13:02:14
|
A ja se nadao da se Johnny neće navući. Nadao sam se da je to to , da je definitivno u mirovini. E grom ga spalio... Što je slijedeće na redu? Virtualni koncert na Bundeku , Tašmajdanu , Tivoliju i Skenderiji u isto vrijeme (on , zapravo , tambura negdje u predgrađu Utrechta , ali je virtualnim vezama spojen na trodimenzionalni oblik simultano uživo na sve četiri lokacije). Vrag te odnio Johnny. Zbilja sam se nadao da ćeš ostati dosljedan sebi.
Preslušao , ništa naročito... |
Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu... |
|
|
elva
Junior Member
391 Posts
Member since 22/01/2006 |
Posted - 30/07/2013 : 15:35:37
|
Pa to su pompozne najave medija,novi album!Velikim slovima naslov jel?! On svira i stvara,stalno,i stalno nešto izbacuje na youtube.Bez diskografskih kuća,bez menadžera,popratnih reklama i slično. Neka svira,to najbolje i zna. Ne znam zašto nebi ostao dosljedan sebi,samo daje,ništa ne traži... Ko voli nek izvoli.Ja volim.I neka ga. Kraljević Marko ima drito onaj njegovi autorski pečat,sjetna,melodična i vanvremenska muzika... |
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli. |
|
|
Tonto
Advanced Member
8342 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 30/07/2013 : 20:57:12
|
a što je izmasakrira ove stvari s filigranskih...
odma upalih original da sperem ove sranje iz ušiju. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
soulfly tribe
Average Member
Croatia
756 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 27/08/2013 : 17:08:27
|
još što kenjate, kaj nije ostao dosljedan sebi, boli ga uvo dal je dosljedan ili ne, toliko je dosljedan. ovo je zezanje, a ne album, stare stvari i par narodnih pjesama, to radi već 20 godina. da hoće došao bi i napunio arenu 3 noći za redom. i s obzirom da je kvalitet takav kao da je snimano na kazetofon u podrumu, ne zvuči opće loše, pogotovo stare pjesmice, melanholično mi zvuči ful |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 30/08/2013 : 20:50:18
|
S obzirom na to da radi u atmosferi kućne radinosti, te da verovatno nema blage veze sa upotrebom modernih računarskih tehnologija, produkcije i masterovanja zvuka - ovo sasvim pristojno zvuči. Činjenica je da on zvuk pravi isključivo od gitare (ja bubnjeve i klavijature nešto nisam čuo), eventualno basa (nisam obraćao pažnju) - i to snimajući najpre jednu stazu, pa ukrašavajući sa još jednom ili dve, uz žestok, bespotreban eho, koji najverovatnije služi da pokrije niske tehničke mogućnosti.
Glas mu je uvek isti. Jbg, možda nauči da radi u Fruity Loopsu pa nekad čujemo nešto bolje. Što se mene tiče, pod kakvim uslovima radi - ovo je odlično |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 01/09/2013 : 11:37:16
|
Al se zato dobro ispromovisao,mjesecima prijepojavljujuchi se po novinama sa nekakvim tuzhbama,i prichama da nee bi on zasviraoooo,i pam,izda ovo.Ipak je to Shtula,zahtjeva vishe slushnja. |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
|
|
soulfly tribe
Average Member
Croatia
756 Posts
Member since 26/02/2009 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17140 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/09/2013 : 23:26:34
|
j. stulic, tko je to?
covjek, kako ovdje vele, kucne radinosti
misljenja smo kak j. stulic nije covjek kucne radinosti, al ocito mora se priznati, kreativne radosti izmedju casnika vojske i njegove majke, na zalost ni to mu nije pomoglo da se snadje u glazbi, tj., u glazbi se snasao zahvaljujuci kucnoj radosti njegovog oca i majke, al to je ionako opstalo na krikovima, te radosti j. stulic je ionak samo kricao i to je sve, pa ja vec godinama imam pure, pa i one uglavnom krice a nisu zanumljive javnosti s obzirom kak slicno je u predalekoj povijesti kricao j. stulic |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17140 Posts
Posted - 12/09/2013 : 22:55:34
|
inace pjevaca grupe nirvana, nikak se nemrem sjetit kak se zove ( naravno da se .ajebavam glede imena, al je pitanje koliko ove mladje generacije znaju o tome ) su optuzival da krici, pa sad, trebal bi tim likovima postaviti pitanje zasto su optuzival pjevaca grupe nirvana za kricanje jel imaju ikakve glazbene spoznaje? vjerojastno nemaju |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17140 Posts
|
|
Topic |
|