Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
NESVRSTANI
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10509 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11662 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
paro
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/2649029.jpg)
Croatia
8593 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/08/2013 : 17:22:09
|
![](http://i40.tinypic.com/2eao208.png) |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
dante
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/neil_young_by_anna_nias(1).jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo(2).jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Lone Wolf05_088.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3276 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 19/08/2013 : 17:56:22
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by mamlaz
a sta sam ja? vanzemaljac:)
Ti si ono opozitno Bashar al-Assadu..![](icon_smile_big.gif)
che guevara ili tito?:) |
Mrzim mrznju! |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 19/08/2013 : 18:27:11
|
hm nije mi baš sasvim jasno šta ovaj graf znači za mene osobno ali eto ovo mi je ispalo:
Your political compass Economic Left/Right: -5.25 Social Libertarian/Authoritarian: -0.10
![](http://i40.tinypic.com/347hdeq.png) |
|
paro
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/2649029.jpg)
Croatia
8593 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/08/2013 : 18:32:26
|
quote: Originally posted by 1Euro
hm nije mi baš sasvim jasno šta ovaj graf znači za mene osobno
Bipolarni poremećaj ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 19/08/2013 : 19:05:30
|
Mislim da je ovaj test vec generalno zastavljen nekako ljevo, ovaj da su pitanja postavjena na takav nacin da ce vecina da pristane u zelenom kvadratu.
![](http://shrani.si/f/1p/hA/3x8TmNLU/pc.png)
Jedno pitanje koje bi moglo biti malo nejasno: "A genuine free market requires restrictions on the ability of predator multinationals to create monopolies." Pogotovo ovaj "on the ability" dio...
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
dsormaz1
Advanced Member
![](AvatarUpload/gradjanski1(1).jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 19/08/2013 : 19:11:33
|
Ne kuzim kako vam ispadne ovako..ako imate greenshot pa samo "izrezite" sliku s njim..ali mozete i link stavit..
Jbt tocno sam na Dalai Lami..![](icon_smile_big.gif)
![](http://i42.tinypic.com/oj000k.png)
Otkud u istom društvu s jedne strane Hu Jintao, Netanyahu, Obama, Romney i Bashar Al-Assad, a s druge strane na crvenom polju našli su se zajedno papa Benedikt XVI, Hugo Chavez i Mahmoud Abbas???![](icon_smile_shock.gif) Nešto tu ne štima... |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Lone Wolf05_088.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 19/08/2013 : 19:28:52
|
quote: Originally posted by Poli Jedno pitanje koje bi moglo biti malo nejasno: "A genuine free market requires restrictions on the ability of predator multinationals to create monopolies." Pogotovo ovaj "on the ability" dio...
To je zakon koncentracije kapitala, odnosno činjenica da se grane industrije i proizvodnje uopšte sve više monopolizuju u rukama nekoliko najvećih nacionalnih/danas i svjetskih kompanija, gazeći i pripajajući svu sitniju konkurencije, ukidajući slobodu tržišta.
Prema pitanju, država bi trebala da reguliše tržište anti-trustovskim zakonima i omogućava nadmetanje više firmi. Opet, kao i mnoga druga pitanja, i ovo je specifičnije za SAD. |
|
-jeremija-
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/_-aa.jpg)
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 19/08/2013 : 20:57:52
|
Šta govori prosek ovih grafikona? (Ne)radnička, nevladajuća klasa bi da da'ne dušom, više slobode i prava za sve, jednakosti, 'leba i žena ![](icon_smile.gif) |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
Edited by - -jeremija- on 19/08/2013 20:59:39 |
|
brni
Advanced Member
![](AvatarUpload/02(1).jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 19/08/2013 : 21:23:28
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Šta govori prosek ovih grafikona? (Ne)radnička, nevladajuća klasa bi da da'ne dušom, više slobode i prava za sve, jednakosti, 'leba i žena ![](icon_smile.gif)
Mozemo to i tako definirati..![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47438 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47438 Posts
Posted - 19/08/2013 : 21:55:01
|
quote: Originally posted by paro
Bipolarni poremećaj ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
![](lol.gif) ![](lol.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47438 Posts
Posted - 19/08/2013 : 21:58:06
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Ne kuzim kako vam ispadne ovako..ako imate greenshot pa samo "izrezite" sliku s njim..ali mozete i link stavit..
Otkud u istom društvu s jedne strane Hu Jintao, Netanyahu, Obama, Romney i Bashar Al-Assad, a s druge strane na crvenom polju našli su se zajedno papa Benedikt XVI, Hugo Chavez i Mahmoud Abbas???![](icon_smile_shock.gif) Nešto tu ne štima...
jesi li rješia test? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10509 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 19/08/2013 : 22:35:11
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by dsormaz1
Otkud u istom društvu s jedne strane Hu Jintao, Netanyahu, Obama, Romney i Bashar Al-Assad, a s druge strane na crvenom polju našli su se zajedno papa Benedikt XVI, Hugo Chavez i Mahmoud Abbas???![](icon_smile_shock.gif) Nešto tu ne štima...
jesi li rješia test?
![](icon_smile_big.gif) |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 20/08/2013 : 00:12:57
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by paro
Bipolarni poremećaj ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
![](lol.gif) ![](lol.gif)
ccc, šta se ti smiješ imaš skoro isti graf (rezultat) ko ja.... |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47438 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo(2).jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
KOMIKO
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar.mali(1).jpg)
Serbia
1950 Posts
Member since 05/02/2012 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|