Zbog toga baš bi trebalo iskoristit druge potencijale:
-imamo čovjeka koji ima hrpuuuuuu stripova i koje je u to uložio VELIKI novac -treba nam prostor-NAJVEĆI PROBLEM -udruga je jedan ili jedni način kako bi mogli tražit nešt od grada, pa da nas subvencira ili prostorom ili režijama za prostor ili pola-pola...
Nevirujem da kadA bismo dobili/ kada dobijemo prostor svaki od nas ( mislim na nas u ST) nebi da ruke pa pomogao u uređenju i sl....
Imali i jedan razlog zasto ne bismo pokušali...barem pokušali..
Čekaj, ne ide mi u glavu zašto bi osnivali udrugu da Columbu otvorimo striparnicu... Na stranu to šta je udruga neprofitna organizacija, a striparnica trgovačka djelatnost, pa to samo po sebi ne ide skupa... Tehnički bi se moglo, ali sumnjam da bi Columbo pustio da udruga raspolaže sa sredstvima od prodaje njegovih stripova (iz udruge nemožeš izvlačit dobit i trpat u džep, već sredstva moraš usmjeravat u ciljeve udruge, dakle eventualno kupnja novih stripova).
Ja sam za osnivanje nekakve udruge ljubitelja stripa, ali striparnica je skroz drugi par postola
Čekaj, ne ide mi u glavu zašto bi osnivali udrugu da Columbu otvorimo striparnicu... Na stranu to šta je udruga neprofitna organizacija, a striparnica trgovačka djelatnost, pa to samo po sebi ne ide skupa... Tehnički bi se moglo, ali sumnjam da bi Columbo pustio da udruga raspolaže sa sredstvima od prodaje njegovih stripova (iz udruge nemožeš izvlačit dobit i trpat u džep, već sredstva moraš usmjeravat u ciljeve udruge, dakle eventualno kupnja novih stripova).
Ja sam za osnivanje nekakve udruge ljubitelja stripa, ali striparnica je skroz drugi par postola
jedan consulting session s Mamićem riješit će te ovakvih zabluda
jedan consulting session s Mamićem riješit će te ovakvih zabluda
Ma uvik ima načina, ali ja bi tia da bude pošteno ... Ugl treba san napisat nesmiješ, a ne nemožeš
Dobro,šta ste se uvatili Columba? On ima registriran obrt i štand u Marmontovoj i ako bude on htio otvorit striparnicu onda će je i otvoriti.Udruga je drugi par postola.Osobno nemam neku želju radit mukte za nikakvi cilj.
Dobro,šta ste se uvatili Columba? On ima registriran obrt i štand u Marmontovoj i ako bude on htio otvorit striparnicu onda će je i otvoriti.Udruga je drugi par postola.Osobno nemam neku želju radit mukte za nikakvi cilj.
ko njega uopče i spominje?
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Odlično, pa za ovo nisam imao pojma. Odoh danas onda do Columba, valjda radi do 20.00.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Odlično, pa za ovo nisam imao pojma. Odoh danas onda do Columba, valjda radi do 20.00.
Kad ćeš bit u njega da ti dođen objasnit par stvari oko starog Ilije?
Bit ću oko 19 sati, ako me slučajno nema... Mamić je kriv..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Kad ćeš bit u njega da ti dođen objasnit par stvari oko starog Ilije?
Bit ću oko 19 sati, ako me slučajno nema... Mamić je kriv..
Obično san u tu uru u gradu pa se možda vidimo. Ako se ne vidimo, naravno da je kriv Mamić. Inače, ako na nešto u Columba ciljaš javi mu se ranije jer je štand relativno mali.
Bio danas tek u 20.30 i nije bilo nikog. Krenuo sam ja i u pol 7, al me zapljusnula rijeka turista i ufatio me neki napadaj panike, teško dišem, manta mi se,nervoza, popio na rivi tabletu za smirenje i otišo kod frenda u Vege fast food, strusio 3 pive, smirio se, krenuo opet u Marmontovu u pol 9, a ono već debelo prekasno...za to je isto valjda Mamić kriv Poslao sam Columbu pm, pa ću se valjda sutra zaletit..
aha , misliš da će me kao Jere dočekat..ma joj, nema problema, takve rješavam prije doručka