forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 AGARTHI COMICS izdanja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/11/2013 : 16:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
predosjećaj mi kaže ništa u ovoj godini više

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Floyd98
New Member

Bosnia and Herzegovina
123 Posts

Member since 31/08/2013

Posted - 17/11/2013 : 17:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Floyd98's Homepage  Send Floyd98 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by Floyd98

jesam li jedini koji bi volio da agarthi izda barem prvih 50 brojeva dylana

Jesi. Dylana vec ima u toliko reprinta da bi ovo bilo totalno bezpotrebno.

Onda sam totalno neinformiran
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 17/11/2013 : 18:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

predosjećaj mi kaže ništa u ovoj godini više

Ma to je sad već i više nego očito, ništa novog već puna dva mjeseca, ima 15ak dana apsolutno nikakvog javljanja ni novih informacija, čak i topic na forumu u kojem bi redovno trebali pratiti i dodijeljivati nagrade je neaktivan, mislim da si potpuno u pravu..
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4366 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 17/11/2013 : 19:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
izgleda da ce to biti stvarnost..povremeno izlazenje ali i pauze..ocigledno postoje problemi i pored velike zelje..to je sto je...ko ima srpljenja kupovace kad izadje nesto,,ko nema strpljenja batalice i to je
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 17/11/2013 : 19:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Steta, iako nemam nista od njih. Citam da su izdanja hvaljena na sva usta i vjerujem komentarima. Mislim da je u redu da onaj tko prati nesto od njih ne posustane ako naidju pause, bilo je toga i u 80-ima.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/11/2013 : 20:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ja se nadam da ce se javiti opet s lepim vestima...iz sebicnih razloga. ZG, MM i MV su mi najbolja opcija tih junaka koja mi je dostupna.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/11/2013 : 20:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ma to je to za ovu godinu
sad treba platiti grijanje za onaj prostor :D radnici
preseljenje
sumnjam da prodaja stripova ide dobro
kad se akumuliraju sredstva onda se na proljeće može očekivati nekoliko izdanja...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 20/11/2013 : 22:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
Nabavio danas prva 3 broja Magicnog Vetra.
Ovo je za mene najbolje Bonelli izdanje na nasim prostorima.
Stvarno bi bila steta ako ne nastave s izdavanjem.

Ajmo Agarthijevci,budite se!
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 21/11/2013 : 00:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Nabavio danas prva 3 broja Magicnog Vetra.
Ovo je za mene najbolje Bonelli izdanje na nasim prostorima.
Stvarno bi bila steta ako ne nastave s izdavanjem.

Ajmo Agarthijevci,budite se!

Ma nastavljaju oni sigurno, to je neupitno..

Samo izgleda ne na redovnoj bazi kao što se očekuje od izdavača koji idu na trafike, nego s vremena na vrijeme kada se nakupi kapitala valjda...
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/11/2013 : 02:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Mislim i ja da je neupitno. Ali sumnjam da àe opet biti problema sa tempom izlаženja, ne nakon što se jednom srede nakon ovog preseljenja

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
362 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 21/11/2013 : 07:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam za vas, ali ja odustajem. Jednostavno ne mogu više prihvatati razna opravdanja i izlike za stalna kašnjenja i pauze. Ono osnovno što treba krasiti jednog izdavača, a to je redovnost izlaženja - oni nemaju! Odustajem od njihovog Martija i prelazim na VČ debeljuce. Jedna VČ knjiga sadrzi 6 redovnih epizoda + 2 neobjavljene + mnoštvo zanimljivih priloga, a oni za godinu i po objaviše tek 4 epizode...
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5244 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 21/11/2013 : 08:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Ja se nadam da ce se javiti opet s lepim vestima...iz sebicnih razloga. ZG, MM i MV su mi najbolja opcija tih junaka koja mi je dostupna.

vjerovatno čekaju novac od dosadašnjih prodanih izdanja jer ako su financijski limitirani, jedini način nastavka izdavanja je čekanje tog novca...
s obzirom da su do sada ipak ponešto izdavali, vjerovatno će nastaviti...
prošle zime bio sam uvjeren da je sve to propalo no sva sreća da sam bio u krivu,, možda BiH izdavaštvo i oživi ako AG (konačno) stane na noge i postane redovitiji,,

NOVI Superhik uskoro

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 21/11/2013 : 13:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by doktor78

Ne znam za vas, ali ja odustajem. Jednostavno ne mogu više prihvatati razna opravdanja i izlike za stalna kašnjenja i pauze. Ono osnovno što treba krasiti jednog izdavača, a to je redovnost izlaženja - oni nemaju! Odustajem od njihovog Martija i prelazim na VČ debeljuce. Jedna VČ knjiga sadrzi 6 redovnih epizoda + 2 neobjavljene + mnoštvo zanimljivih priloga, a oni za godinu i po objaviše tek 4 epizode...

Ne znam jesi uzimao išta od Phoenix Pressa, ali to ti je slična stvar.. Svi čekamo da ovi završe Greystorma uhuhu vremena.. Jednostavno neće propasti, ako smo voljni čekaš dok nešto ne izađe peridočno i to ti je to...

A ja bih isto prvi rado uzeo Marty debeljucu, ali nekako imam dojam da ni Veseli neće nego u najboljem slučaju izbaciti po dvije knjige godišnje, a meni je to premalo za izdanje kakvo mi ne leži i ne priželjkujem imati knjigu tankog uveza od 700+ strana..
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
362 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 21/11/2013 : 17:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Davor2403

quote:
Originally posted by doktor78

Ne znam jesi uzimao išta od Phoenix Pressa, ali to ti je slična stvar.. Svi čekamo da ovi završe Greystorma uhuhu vremena.. Jednostavno neće propasti, ako smo voljni čekaš dok nešto ne izađe peridočno i to ti je to...

A ja bih isto prvi rado uzeo Marty debeljucu, ali nekako imam dojam da ni Veseli neće nego u najboljem slučaju izbaciti po dvije knjige godišnje, a meni je to premalo za izdanje kakvo mi ne leži i ne priželjkujem imati knjigu tankog uveza od 700+ strana..

Zato su se oni medjusobno reklamirali - našla krpa zakrpu...
Pazi, 2 knjige VČ godišnje, to ti je 12 epizoda za godinu dana. Koliko smo mi dobili za godinu i po od Agartija? Četiri...
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 21/11/2013 : 18:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Ma znam, ali se meni onakvo izdanje kao što je ona debeljuca od Veselog ni najmanje ne sviđa i onda mi se jednostavno ne isplati uzimati ni to, kad opet ne možemo za 30 godina doći do broja na kojemu su danas talijani, onda je neću ni uzimati.. Da je ritam onih knjiga tromjesečni recimo, e to bi već bila neka druga pjesma..

Ovako, Agarthi ako šta izbaci - izbaci, svaka epizoda u onako kvalitetnom izdanju je dobrodošla, ako ne izbace - nikome ništa
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/11/2013 : 18:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma znam, ali se meni onakvo izdanje kao što je ona debeljuca od Veselog ni najmanje ne sviđa i onda mi se jednostavno ne isplati uzimati ni to, kad opet ne možemo za 30 godina doći do broja na kojemu su danas talijani, onda je neću ni uzimati.. Da je ritam onih knjiga tromjesečni recimo, e to bi već bila neka druga pjesma..

Ovako, Agarthi ako šta izbaci - izbaci, svaka epizoda u onako kvalitetnom izdanju je dobrodošla, ako ne izbace - nikome ništa

nije govno nego se pas posra...pa lipo reci da ti se ne sviđa vč...i da ti je draži agarthi...vč brojeve možda i doživiš,ali agarthijeve-s ovim ritmom-teško...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/11/2013 : 21:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
i meni se VČ debeljuca MM neš ne sviđa ZBOG RITMA

da znam da će 10 debeljuca izaći u sljedećih 2-3 godine kupovao bih

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 21/11/2013 : 22:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

nije govno nego se pas posra...pa lipo reci da ti se ne sviđa vč...i da ti je draži agarthi...vč brojeve možda i doživiš,ali agarthijeve-s ovim ritmom-teško...

Nije uopće stvar u tome da mi se ne sviđa VČ, Agarthi mi je naravno draži, alinemam ništa protiv njih, jednostavno mi se ne sviđaju takva izdanja od 6-7 epizoda u jednoj knjižurini od 700+ izdanja, to je sve... A pretrpio bih takvo izdanje da će izaći 4-5 puta godišnje pa da znam da u roku nekih 5 godina možemo imati trećinu serijala, ovako znam da neće biti nego dvije maksimalno..
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 22/11/2013 : 01:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

i meni se VČ debeljuca MM neš ne sviđa ZBOG RITMA

da znam da će 10 debeljuca izaći u sljedećih 2-3 godine kupovao bih

Ovo je hit
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/11/2013 : 14:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
hit ili kit pitanje je sad

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19525 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/11/2013 : 15:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
hit izdanje bit če kit...tellerov.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/11/2013 : 00:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče svega gore napisanog, i pozitivno i negativno raspoloženog prema AG, ostajem pri svom mišljenju sa prve strane ovog topica

quote:

...Sve i da sutra propadnu, neću žaliti para, i ove sveske ne mičem sa police

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2013 : 13:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
jel iko kupovao kod njih na rate
koji je minimum zna li iko?

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 27/11/2013 : 14:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Takve informacije ti je najbolje tražiti iz prve ruke. Pošalji ljudima upit na mail

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2013 : 16:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
vidiš to i nije loša ideja

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000