forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Ispravljanje poruka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 27/08/2013 : 10:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
Otvorim forum odem na Active Topics i vidim ovo:

Mislim da bi trebalo nekako postaviti da se poruke ne mogu uređivati poslije x minuta. Znam da druge skripte foruma to imaju. Valjda ne bi bio problem Markosu da to napravi. Ovako se gubi integritet foruma pa se dobije čušpajz

Moj strip
Moje aukcije

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/08/2013 : 10:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
markos je stavio da se poruke ne mogu uređivati poslije godine dana
ovako se mogu naslovi mijenjati prema aktualnostima
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 27/08/2013 : 10:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
a-ha... ajde dobro...

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/08/2013 : 13:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ne vidin razlog zašto se poruke ne bi mogle minjat,brisat itd.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 27/08/2013 : 14:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Što se zapravo dogodilo sa članom Peci ?

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/09/2013 : 13:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Jasno mi je da je edit za starije postove i topice onemogućen jer su se neki dali u teška brisanja.
No, moram primjetiti da mi to nikako ne odgovara. Trabao sam nekoliko puta izmjeniti neke starije postove, nešto dodati i oduzeti, promjeniti naslov malo, popis poneki i ne može.
Frustrira. Također mi je tražiti stalno od nekog za dozvolu nekako bezveze.
A da se stvari vrate kao što su bile?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000