forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 16. festival stripa CRŠ 25.-27. listopad 2013
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/10/2013 : 09:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Odite Vi kojima je svjetlo preslabo il prejako,a lokacija nije grad napr. na London super comicon il neki drugi festival gdje se od zadnje stranice metroa voziš još sat vremena vlakom itd..itd..itd..

Hajde bez ljutnje - ovo sa svjetlom sam napisao kao jedinu primjedbu inače pozitivnog kometara lokacije (ako si uopće čitao cijeli post).
Činjenica jest da nema ni traga dnevnog svjetla u velikom pogonu - siguran sam da bi i tebi bilo draže da nije tako... Pa možemo valjda iskreno priznati neke stvari, bez da odmah bude ljutnje i svađe.
No što je tu je, i dalje je lokacija kao takva u cjelini idealna.

Edited by - andi on 29/10/2013 09:49:26
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 29/10/2013 : 10:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andi
Hajde bez ljutnje - ovo sa svjetlom sam napisao kao jedinu primjedbu inače pozitivnog kometara lokacije (ako si uopće čitao cijeli post).
Činjenica jest da nema ni traga dnevnog svjetla u velikom pogonu - siguran sam da bi i tebi bilo draže da nije tako... Pa možemo valjda iskreno priznati neke stvari, bez da odmah bude ljutnje i svađe.

Heheheh... Mene čak ni svjetlo toliko ne dira koliko to crnilo. Jer općepoznato je da crna boja upija sve.

Inače lokacija je super, sve na jednom mjestu, milina

Morat ću drugi puta vel'ke bijele plahte dofurat pa kada fotkam ljude da prostrem iza njih :)

Što se samog CRŠ-a tiče od ove godine -> meni super :)

Ipak je trebalo sve to organizirati i kapa dole. Nije lako organizirat ništa, neka nemreš ni frendove si izorganizirat da se svi vidite.

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9435 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/10/2013 : 10:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Meni je isto lokacija bila super, sve na jednom mjestu i blizu grada i autobusne.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/10/2013 : 10:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Meni je isto lokacija bila super, sve na jednom mjestu i blizu grada i autobusne.

+1
To ja govorin još od prošle godine.
Za ljude koji dođu sa strane puno je lakše naći sve na jednom mistu, a ne da po trgu traže galerije, čitaone, knjižnice i ostalo.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 29/10/2013 : 10:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman
Heheheh... Mene čak ni svjetlo toliko ne dira koliko to crnilo. Jer općepoznato je da crna boja upija sve.

Morat ću drugi puta vel'ke bijele plahte dofurat pa kada fotkam ljude da prostrem iza njih :)

Ipak je trebalo sve to organizirati i kapa dole. Nije lako organizirat ništa, neka nemreš ni frendove si izorganizirat da se svi vidite.

Da, upravo tako. Tvornica je u biti jedna velika crna rupa. Za koju godinu će usisati cijelu našu galaksiju.

Ovo zadnje što si rekao je istina. Ljudi prigovaraju a većina nas nije u stanju skupiti 10 prijatelja i naći se s njima u kafiću a da netko nešto ne zajebe. Zamisli tek da organiziramo CRŠ, i to 16 za redom. I to još sa raznim gostima...
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/10/2013 : 10:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:

Da, upravo tako. Tvornica je u biti jedna velika crna rupa. Za koju godinu će usisati cijelu našu galaksiju.

Ovo zadnje što si rekao je istina. Ljudi prigovaraju a većina nas nije u stanju skupiti 10 prijatelja i naći se s njima u kafiću a da netko nešto ne zajebe. Zamisli tek da organiziramo CRŠ, i to 16 za redom. I to još sa raznim gostima...

A još će biti i dva CRŠ-a unutar pola godine organizirana! Koliko je samo to gostiju za našu malu strip scenu!
Stvarno impresivno!
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/10/2013 : 10:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:

A kako je tek ona catwoman u crnom upijala svu svjetlost u prostoriji
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 29/10/2013 : 10:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pe ne hodam na Zvjezdarnicu bezveze Znam ja ponešto o crnim rupama

quote:

Točno tako. Nije lako.

Hvala ti kaj si me trpila povremenom na štandu

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 29/10/2013 10:33:05
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 29/10/2013 : 10:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa nju ne bi trebalo uspoređivati sa crnom rupom, prije s Jupiterom. Koliko je ta satelita skupila oko sebe... I svi su se kretali za njom. Ona na Fibru, eto i sateliti okolo, ona na Algoritmu eto i sateliti okolo...
@Spiderman - hvala što si čekao red za crtanje umjesto mene.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 29/10/2013 : 11:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
@Spiderman - hvala što si čekao red za crtanje umjesto mene.

No frx :)

quote:

Vitka k'o jela. Uf uf

Ode ja radit na skeniram dokumentima iz '45 nego da mislim o ženi mački

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 29/10/2013 11:04:07
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 29/10/2013 : 11:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Uopće je nebitno što ti govoriš.

Svačije mišljenje se računa, koliko ja znam živim u demokratskoj državi, želiš reći da je ovo diktatura? Ovim stavom ne slusajući prigovore i savjete kakvi god jesu nečeš daleko dogurati

quote:
Napravi ti onda festival na interliberu,Crš ide u svibanj imaš prostora koliko hoćeš.
Ja ću ti kao posjetitelj rado doći i bit će mi drago.
Ako mi dovedeš Manaru u Zagreb bit će mi još draže.
Najlakše je laprdati i srati.

Svi festivali su ovdje ad hoc, kak se komu sprdne, tako dugo postoji ovaj forum a niste ništa napravili u konkretnom smjeru kao otvaranje neke udruge

quote:
O ciljevima ne laprdaj jer koji si ti cilj napravio i što si to pametno uradio da sad tu možeš srati?

http://igranje.org/

Jedan od ljudi koji je pomogo u osnivanju udruge, organizator i radnik na projektima na Sferakonu, 3. i 4. DDI-u, Danima Kultornog Centra Peščenica, sada i na Interliberu u sklopu Infogamera

quote:
Prostor na Velesajmu košta milion posto više nego bilo koji drugi prostor u gradu.Nije financijski moguće tamo napraviti festival.

Da kolko ste dugo ste osnovali udrugu za promociju strip kulture dobivali bi od grada Zagreba i projekata EU financijsku pomoć ko mi

quote:
A što se tiče proširenja strip kulture u Hrvatskoj malo se sa visine svog ega spusti na nivo svoje inteligencije pa pogledaj koliko je toga kroz Crš o stripu rečeno ,napisano,objavljeno i rečeno u novinama,internetu,radiu i tv-u

Nedovoljno za tako nešto veliko

quote:
Ja ću doć u Varaždin sljedeći tjedan pa ćemo malo popričati o svemu.

Dođi slobodno, sad znam da si ti onaj koji me zvao na mob i pričo neke bajke

Još bolje dođi na Infogamer i potrazi me tamo, dat cu ti savjete kako napraviti nešto korisno i kako izvući novce od grada za takve festivale kad si nesposoban sam pravu paru izvuc

Edited by - Krscho on 29/10/2013 11:31:27
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/10/2013 : 12:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krscho

quote:
Uopće je nebitno što ti govoriš.

Svačije mišljenje se računa, koliko ja znam živim u demokratskoj državi, želiš reći da je ovo diktatura? Ovim stavom ne slusajući prigovore i savjete kakvi god jesu nečeš daleko dogurati

quote:
Napravi ti onda festival na interliberu,Crš ide u svibanj imaš prostora koliko hoćeš.
Ja ću ti kao posjetitelj rado doći i bit će mi drago.
Ako mi dovedeš Manaru u Zagreb bit će mi još draže.
Najlakše je laprdati i srati.

Svi festivali su ovdje ad hoc, kak se komu sprdne, tako dugo postoji ovaj forum a niste ništa napravili u konkretnom smjeru kao otvaranje neke udruge

quote:
O ciljevima ne laprdaj jer koji si ti cilj napravio i što si to pametno uradio da sad tu možeš srati?

http://igranje.org/

Jedan od ljudi koji je pomogo u osnivanju udruge, organizator i radnik na projektima na Sferakonu, 3. i 4. DDI-u, Danima Kultornog Centra Peščenica, sada i na Interliberu u sklopu Infogamera

quote:
Prostor na Velesajmu košta milion posto više nego bilo koji drugi prostor u gradu.Nije financijski moguće tamo napraviti festival.

Da kolko ste dugo ste osnovali udrugu za promociju strip kulture dobivali bi od grada Zagreba i projekata EU financijsku pomoć ko mi

quote:
A što se tiče proširenja strip kulture u Hrvatskoj malo se sa visine svog ega spusti na nivo svoje inteligencije pa pogledaj koliko je toga kroz Crš o stripu rečeno ,napisano,objavljeno i rečeno u novinama,internetu,radiu i tv-u

Nedovoljno za tako nešto veliko

quote:
Ja ću doć u Varaždin sljedeći tjedan pa ćemo malo popričati o svemu.

Dođi slobodno, sad znam da si ti onaj koji me zvao na mob i pričo neke bajke

Još bolje dođi na Infogamer i potrazi me tamo, dat cu ti savjete kako napraviti nešto korisno i kako izvući novce od grada za takve festivale kad si nesposoban sam pravu paru izvuc

ovaj sajt izgleda super!!!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/10/2013 : 12:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
1Euro, sta ti nisi dosao da ne bi namirio ona silna dugovanja u stripovima? :P

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 29/10/2013 : 12:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krscho

zvao sam te da se uključiš a ti si rekao da ne možeš.
sad se tu pušeš i bahatiš kako si sposoban,pametan,superman i sve znaš itd..
imam i puno previše posla da bih se sad tu s tobom natezao i pričao bajke.
Još bolje budem došao na Infogamer prvi dan i potražio te tamo.

Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum.
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 29/10/2013 : 13:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
[/quote]

iskreno priznati neke stvari, bez da odmah bude ljutnje i svađe.
[/quote]

Oprosti,malo sam pregorio.
Al možemo se dogovoriti i čoporativno otić u London u trećem mjesecu.
Probio sam vrata tamo pa sad više Hrvati ne plaćaju ulaz 25 funti na festival

Lokacija sljedećeg festivala je fantastična.

Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 29/10/2013 : 13:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

meni baš bilo žao što Euro nije doša

Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 29/10/2013 : 13:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
https://www.facebook.com/#!/crtani.romani.sou/photos_stream

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9435 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/10/2013 : 13:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Od cosplayera je bio i jedan Dylan Dog, kako to da ga nema na slikama?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/10/2013 : 14:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

haha, nisam zaboravio, da ti trebam častiti strip, ali nisam došao jer sam bio na prijateljevom rođendanu, kojeg je slavio u subotu....ako ikome išta znači, bio sam u četvrtak kod Bucha na promociji Meksikajnarjev (4 album...), tako da sam bar malo bio "stripovski aktivan".....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/10/2013 : 14:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by veber

quote:

meni baš bilo žao što Euro nije doša

pa bio sam prošle godine i jedva da smo se pozdravili, toliko si bio zauzet poslom, organizacijom itd.....ali bit če još prilike.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 29/10/2013 : 14:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima ga na mojim fotkama sa ženom mačkom, frrrrrrrrrrr

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 29/10/2013 15:00:11
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/10/2013 : 05:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Nego ček, kaj nije Robi išel po tebe jučer?
Nisam te vidil u institutu:))

Na putu sam čul da buš i ti tam, pa sam odmah produžil na vlak

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/10/2013 : 05:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

e sad, pitaj prodavače jel im bolje kad im na štandove dolaze stripofili ili stripofili + majke/očevi s djecom koji su izašli na subotnju kavu u grad... ovih drugih u Tvornici nema jer Tvornica, fak it, nije grad. Onuda eventualno netko "nepozvan" prođe petkom jer je tamo faks, al subotom i nediljom ne prolazi nitko s obzirom da tamo, jel, nema ništa...

Crš ne postoji zbog prodavača i kolko će oni prodat ili ne prodat, nego zbog promocije stripa...barem se nadam..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 30/10/2013 : 08:50:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam zadovoljan festivalom i prostorom. To što je crtanje bilo na drugom mjestu ove godine smatram puno boljim nego prošle, bilo je više mjesta, i znalo se da su sve tribine pored šanka. Izložba je bila lijepa, a činjenica da je bilo i klope nije pogoršala stvar.
Također, preko puta tvornice nalazi se kafić koji ima vraški jeftine cijene pive, a nije neki trash.
Veselim se sljedećem festivalu i Munozu, gosti poput njega (legende a u poodmakloj dobi) vrijede za 5 drugih.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/10/2013 : 10:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Valjda se trebalo prijaviti za natjecanje? A čovjeku je promaklo?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000