Author |
Topic |
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 29/10/2013 : 09:46:48
|
quote: Odite Vi kojima je svjetlo preslabo il prejako,a lokacija nije grad napr. na London super comicon il neki drugi festival gdje se od zadnje stranice metroa voziš još sat vremena vlakom itd..itd..itd..
Hajde bez ljutnje - ovo sa svjetlom sam napisao kao jedinu primjedbu inače pozitivnog kometara lokacije (ako si uopće čitao cijeli post). Činjenica jest da nema ni traga dnevnog svjetla u velikom pogonu - siguran sam da bi i tebi bilo draže da nije tako... Pa možemo valjda iskreno priznati neke stvari, bez da odmah bude ljutnje i svađe. No što je tu je, i dalje je lokacija kao takva u cjelini idealna. |
Edited by - andi on 29/10/2013 09:49:26 |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 29/10/2013 : 10:04:58
|
quote: Originally posted by andi Hajde bez ljutnje - ovo sa svjetlom sam napisao kao jedinu primjedbu inače pozitivnog kometara lokacije (ako si uopće čitao cijeli post). Činjenica jest da nema ni traga dnevnog svjetla u velikom pogonu - siguran sam da bi i tebi bilo draže da nije tako... Pa možemo valjda iskreno priznati neke stvari, bez da odmah bude ljutnje i svađe. No što je tu je, i dalje je lokacija kao takva u cjelini idealna.
Heheheh... Mene čak ni svjetlo toliko ne dira koliko to crnilo. Jer općepoznato je da crna boja upija sve.
Inače lokacija je super, sve na jednom mjestu, milina
Morat ću drugi puta vel'ke bijele plahte dofurat pa kada fotkam ljude da prostrem iza njih :)
Što se samog CRŠ-a tiče od ove godine -> meni super :)
Ipak je trebalo sve to organizirati i kapa dole. Nije lako organizirat ništa, neka nemreš ni frendove si izorganizirat da se svi vidite. |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9435 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 29/10/2013 : 10:09:08
|
quote: Originally posted by Deers
Meni je isto lokacija bila super, sve na jednom mjestu i blizu grada i autobusne.
+1 To ja govorin još od prošle godine. Za ljude koji dođu sa strane puno je lakše naći sve na jednom mistu, a ne da po trgu traže galerije, čitaone, knjižnice i ostalo. |
Trljam ruke. |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 29/10/2013 : 10:13:26
|
quote: Originally posted by Spiderman Heheheh... Mene čak ni svjetlo toliko ne dira koliko to crnilo. Jer općepoznato je da crna boja upija sve.
Morat ću drugi puta vel'ke bijele plahte dofurat pa kada fotkam ljude da prostrem iza njih :)
Ipak je trebalo sve to organizirati i kapa dole. Nije lako organizirat ništa, neka nemreš ni frendove si izorganizirat da se svi vidite.
Da, upravo tako. Tvornica je u biti jedna velika crna rupa. Za koju godinu će usisati cijelu našu galaksiju.
Ovo zadnje što si rekao je istina. Ljudi prigovaraju a većina nas nije u stanju skupiti 10 prijatelja i naći se s njima u kafiću a da netko nešto ne zajebe. Zamisli tek da organiziramo CRŠ, i to 16 za redom. I to još sa raznim gostima... |
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Posted - 29/10/2013 : 10:23:27
|
quote: Originally posted by grofica Varga
quote: Originally posted by Spiderman Heheheh... Mene čak ni svjetlo toliko ne dira koliko to crnilo. Jer općepoznato je da crna boja upija sve.
Ipak je trebalo sve to organizirati i kapa dole. Nije lako organizirat ništa, neka nemreš ni frendove si izorganizirat da se svi vidite.
Da, upravo tako. Tvornica je u biti jedna velika crna rupa. Za koju godinu će usisati cijelu našu galaksiju.
Ovo zadnje što si rekao je istina. Ljudi prigovaraju a većina nas nije u stanju skupiti 10 prijatelja i naći se s njima u kafiću a da netko nešto ne zajebe. Zamisli tek da organiziramo CRŠ, i to 16 za redom. I to još sa raznim gostima...
A još će biti i dva CRŠ-a unutar pola godine organizirana! Koliko je samo to gostiju za našu malu strip scenu! Stvarno impresivno! |
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Posted - 29/10/2013 : 10:26:30
|
A kako je tek ona catwoman u crnom upijala svu svjetlost u prostoriji |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Posted - 29/10/2013 : 10:27:11
|
quote: Originally posted by grofica Varga Da, upravo tako. Tvornica je u biti jedna velika crna rupa. Za koju godinu će usisati cijelu našu galaksiju.
Pe ne hodam na Zvjezdarnicu bezveze Znam ja ponešto o crnim rupama
quote: Originally posted by grofica Varga Ovo zadnje što si rekao je istina. Ljudi prigovaraju a većina nas nije u stanju skupiti 10 prijatelja i naći se s njima u kafiću a da netko nešto ne zajebe. Zamisli tek da organiziramo CRŠ, i to 16 za redom. I to još sa raznim gostima...
Točno tako. Nije lako.
Hvala ti kaj si me trpila povremenom na štandu |
Moj strip Moje aukcije |
Edited by - Spiderman on 29/10/2013 10:33:05 |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 29/10/2013 : 10:56:54
|
quote: Originally posted by andi
A kako je tek ona catwoman u crnom upijala svu svjetlost u prostoriji
Pa nju ne bi trebalo uspoređivati sa crnom rupom, prije s Jupiterom. Koliko je ta satelita skupila oko sebe... I svi su se kretali za njom. Ona na Fibru, eto i sateliti okolo, ona na Algoritmu eto i sateliti okolo... @Spiderman - hvala što si čekao red za crtanje umjesto mene. |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Posted - 29/10/2013 : 11:02:42
|
quote: Originally posted by grofica Varga @Spiderman - hvala što si čekao red za crtanje umjesto mene.
No frx :)
quote: Originally posted by andi A kako je tek ona catwoman u crnom upijala svu svjetlost u prostoriji
Vitka k'o jela. Uf uf
Ode ja radit na skeniram dokumentima iz '45 nego da mislim o ženi mački |
Moj strip Moje aukcije |
Edited by - Spiderman on 29/10/2013 11:04:07 |
|
|
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Member since 19/06/2011 |
Posted - 29/10/2013 : 11:27:14
|
quote: Uopće je nebitno što ti govoriš.
Svačije mišljenje se računa, koliko ja znam živim u demokratskoj državi, želiš reći da je ovo diktatura? Ovim stavom ne slusajući prigovore i savjete kakvi god jesu nečeš daleko dogurati
quote: Napravi ti onda festival na interliberu,Crš ide u svibanj imaš prostora koliko hoćeš. Ja ću ti kao posjetitelj rado doći i bit će mi drago. Ako mi dovedeš Manaru u Zagreb bit će mi još draže. Najlakše je laprdati i srati.
Svi festivali su ovdje ad hoc, kak se komu sprdne, tako dugo postoji ovaj forum a niste ništa napravili u konkretnom smjeru kao otvaranje neke udruge
quote: O ciljevima ne laprdaj jer koji si ti cilj napravio i što si to pametno uradio da sad tu možeš srati?
http://igranje.org/
Jedan od ljudi koji je pomogo u osnivanju udruge, organizator i radnik na projektima na Sferakonu, 3. i 4. DDI-u, Danima Kultornog Centra Peščenica, sada i na Interliberu u sklopu Infogamera
quote: Prostor na Velesajmu košta milion posto više nego bilo koji drugi prostor u gradu.Nije financijski moguće tamo napraviti festival.
Da kolko ste dugo ste osnovali udrugu za promociju strip kulture dobivali bi od grada Zagreba i projekata EU financijsku pomoć ko mi
quote: A što se tiče proširenja strip kulture u Hrvatskoj malo se sa visine svog ega spusti na nivo svoje inteligencije pa pogledaj koliko je toga kroz Crš o stripu rečeno ,napisano,objavljeno i rečeno u novinama,internetu,radiu i tv-u
Nedovoljno za tako nešto veliko
quote: Ja ću doć u Varaždin sljedeći tjedan pa ćemo malo popričati o svemu.
Dođi slobodno, sad znam da si ti onaj koji me zvao na mob i pričo neke bajke
Još bolje dođi na Infogamer i potrazi me tamo, dat cu ti savjete kako napraviti nešto korisno i kako izvući novce od grada za takve festivale kad si nesposoban sam pravu paru izvuc |
Edited by - Krscho on 29/10/2013 11:31:27 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 29/10/2013 : 12:24:03
|
quote: Originally posted by Krscho
quote: Uopće je nebitno što ti govoriš.
Svačije mišljenje se računa, koliko ja znam živim u demokratskoj državi, želiš reći da je ovo diktatura? Ovim stavom ne slusajući prigovore i savjete kakvi god jesu nečeš daleko dogurati
quote: Napravi ti onda festival na interliberu,Crš ide u svibanj imaš prostora koliko hoćeš. Ja ću ti kao posjetitelj rado doći i bit će mi drago. Ako mi dovedeš Manaru u Zagreb bit će mi još draže. Najlakše je laprdati i srati.
Svi festivali su ovdje ad hoc, kak se komu sprdne, tako dugo postoji ovaj forum a niste ništa napravili u konkretnom smjeru kao otvaranje neke udruge
quote: O ciljevima ne laprdaj jer koji si ti cilj napravio i što si to pametno uradio da sad tu možeš srati?
http://igranje.org/
Jedan od ljudi koji je pomogo u osnivanju udruge, organizator i radnik na projektima na Sferakonu, 3. i 4. DDI-u, Danima Kultornog Centra Peščenica, sada i na Interliberu u sklopu Infogamera
quote: Prostor na Velesajmu košta milion posto više nego bilo koji drugi prostor u gradu.Nije financijski moguće tamo napraviti festival.
Da kolko ste dugo ste osnovali udrugu za promociju strip kulture dobivali bi od grada Zagreba i projekata EU financijsku pomoć ko mi
quote: A što se tiče proširenja strip kulture u Hrvatskoj malo se sa visine svog ega spusti na nivo svoje inteligencije pa pogledaj koliko je toga kroz Crš o stripu rečeno ,napisano,objavljeno i rečeno u novinama,internetu,radiu i tv-u
Nedovoljno za tako nešto veliko
quote: Ja ću doć u Varaždin sljedeći tjedan pa ćemo malo popričati o svemu.
Dođi slobodno, sad znam da si ti onaj koji me zvao na mob i pričo neke bajke
Još bolje dođi na Infogamer i potrazi me tamo, dat cu ti savjete kako napraviti nešto korisno i kako izvući novce od grada za takve festivale kad si nesposoban sam pravu paru izvuc
ovaj sajt izgleda super!!!!! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 29/10/2013 : 12:28:14
|
1Euro, sta ti nisi dosao da ne bi namirio ona silna dugovanja u stripovima? :P |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
veber
Senior Member
1137 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 29/10/2013 : 12:57:13
|
quote: Originally posted by Krscho
zvao sam te da se uključiš a ti si rekao da ne možeš. sad se tu pušeš i bahatiš kako si sposoban,pametan,superman i sve znaš itd.. imam i puno previše posla da bih se sad tu s tobom natezao i pričao bajke. Još bolje budem došao na Infogamer prvi dan i potražio te tamo.
|
Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum. |
|
|
veber
Senior Member
1137 Posts
Posted - 29/10/2013 : 13:01:29
|
[/quote]
iskreno priznati neke stvari, bez da odmah bude ljutnje i svađe. No što je tu je, i dalje je lokacija kao takva u cjelini idealna. [/quote]
Oprosti,malo sam pregorio. Al možemo se dogovoriti i čoporativno otić u London u trećem mjesecu. Probio sam vrata tamo pa sad više Hrvati ne plaćaju ulaz 25 funti na festival
Lokacija sljedećeg festivala je fantastična. |
|
|
veber
Senior Member
1137 Posts
Posted - 29/10/2013 : 13:02:16
|
quote: Originally posted by tinton
1Euro, sta ti nisi dosao da ne bi namirio ona silna dugovanja u stripovima? :P
meni baš bilo žao što Euro nije doša |
|
|
veber
Senior Member
1137 Posts
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9435 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 29/10/2013 : 14:32:09
|
haha, nisam zaboravio, da ti trebam častiti strip, ali nisam došao jer sam bio na prijateljevom rođendanu, kojeg je slavio u subotu....ako ikome išta znači, bio sam u četvrtak kod Bucha na promociji Meksikajnarjev (4 album...), tako da sam bar malo bio "stripovski aktivan"..... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 29/10/2013 : 14:33:34
|
quote: Originally posted by veber
meni baš bilo žao što Euro nije doša
pa bio sam prošle godine i jedva da smo se pozdravili, toliko si bio zauzet poslom, organizacijom itd.....ali bit če još prilike. |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 30/10/2013 : 05:55:40
|
quote: Originally posted by mladjo
Nego ček, kaj nije Robi išel po tebe jučer? Nisam te vidil u institutu:))
Na putu sam čul da buš i ti tam, pa sam odmah produžil na vlak |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 30/10/2013 : 05:57:15
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
e sad, pitaj prodavače jel im bolje kad im na štandove dolaze stripofili ili stripofili + majke/očevi s djecom koji su izašli na subotnju kavu u grad... ovih drugih u Tvornici nema jer Tvornica, fak it, nije grad. Onuda eventualno netko "nepozvan" prođe petkom jer je tamo faks, al subotom i nediljom ne prolazi nitko s obzirom da tamo, jel, nema ništa...
Crš ne postoji zbog prodavača i kolko će oni prodat ili ne prodat, nego zbog promocije stripa...barem se nadam.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 30/10/2013 : 08:50:03
|
Ja sam zadovoljan festivalom i prostorom. To što je crtanje bilo na drugom mjestu ove godine smatram puno boljim nego prošle, bilo je više mjesta, i znalo se da su sve tribine pored šanka. Izložba je bila lijepa, a činjenica da je bilo i klope nije pogoršala stvar. Također, preko puta tvornice nalazi se kafić koji ima vraški jeftine cijene pive, a nije neki trash. Veselim se sljedećem festivalu i Munozu, gosti poput njega (legende a u poodmakloj dobi) vrijede za 5 drugih. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 31/10/2013 : 10:12:29
|
quote: Originally posted by Deers
Od cosplayera je bio i jedan Dylan Dog, kako to da ga nema na slikama?
Valjda se trebalo prijaviti za natjecanje? A čovjeku je promaklo? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Topic |
|