forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Active Topics
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 29/09/2013 : 13:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Ne rade (mi) u zadnje vrijeme... tj. ponekad rade, a ponekad ne

Ne znam jel s moje strane (Chrome) il do sajta?

http://matanovogumno.blogspot.com

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/09/2013 : 13:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
U kom smislu ne rade? Što se dogodi?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 29/09/2013 : 14:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

kad dođem na main page foruma vidim da je bilo novih postova

kad kliknem active topics javlja mi all posts have been read il tako nešto i dobijem praznu stranicu

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38104 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/09/2013 : 16:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

I sam sam imao slicnih ikustva, ali u međuvremenu bi proteklo nekoliko minuta, barem. Ili kad bi kliknuo na neki topic, pa onda pokusao ponovno na Active topics, sve bi vec bilo procitano. Tako sam se navikao da otvorim Active topics kao prvo sto otvorim u browseru, a onda sve, svaki topic odnosno posljednju stranicu, otvorim u novom prozoru (ctrl + right click). Jer me nerviralo da se sve izbrise/nestane pre nego sto sam uopste uspio procitati.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/09/2013 : 16:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Možda si nešto prčkao po postavkama cookiesa ili nešto slično. Meni radi bez problema, ja samo active topics koristim i sve funkcionira kako treba. Ali pretpostavljam da bi ti active topics trebala biti defaultna početna stranica kad dođeš na forum, to je najsigurnije.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5304 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 29/09/2013 : 17:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

kad kliknem active topics javlja mi all posts have been read il tako nešto i dobijem praznu stranicu

Mislim da je ovako nešto moguće ako si konstantno ulogiran (ne odjavljuješ se sa sajta) i ako imaš podešene postavke na reload automatically ili na manje minuta,pa se dogodi da trenutak u kojem otvoriš forum,sustav prepozna i kao vrijeme zadnje posjete.......dogodilo se meni nekoliko puta kada sam se zaboravio odjaviti,pa je možda to.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38104 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/09/2013 : 18:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ako je to... nezgodno. Da se sad svaki put odlogiram. :s

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 29/09/2013 : 20:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

Mislim da je ovako nešto moguće ako si konstantno ulogiran (ne odjavljuješ se sa sajta) i ako imaš podešene postavke na reload automatically ili na manje minuta,pa se dogodi da trenutak u kojem otvoriš forum,sustav prepozna i kao vrijeme zadnje posjete.......dogodilo se meni nekoliko puta kada sam se zaboravio odjaviti,pa je možda to.

moguće, iako se vrlo rijetko odlogiram i po tom pitanju nisam ništa mijenjao otkad sam na forumu, a ovo se tek u zadnje vrijeme počelo događat....

al moguće je da je to šta kaže Markos, da mi se nešto poremetilo u postavkama (što je vrlo vjerojatno ako je sa sajtom sve ok)

oh well, trenutno radi pa me nije briga

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000