Author |
Topic |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38104 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 29/09/2013 : 16:15:14
|
I sam sam imao slicnih ikustva, ali u međuvremenu bi proteklo nekoliko minuta, barem. Ili kad bi kliknuo na neki topic, pa onda pokusao ponovno na Active topics, sve bi vec bilo procitano. Tako sam se navikao da otvorim Active topics kao prvo sto otvorim u browseru, a onda sve, svaki topic odnosno posljednju stranicu, otvorim u novom prozoru (ctrl + right click). Jer me nerviralo da se sve izbrise/nestane pre nego sto sam uopste uspio procitati.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/09/2013 : 16:43:38
|
Možda si nešto prčkao po postavkama cookiesa ili nešto slično. Meni radi bez problema, ja samo active topics koristim i sve funkcionira kako treba. Ali pretpostavljam da bi ti active topics trebala biti defaultna početna stranica kad dođeš na forum, to je najsigurnije. |
Trouble will find me |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5304 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 29/09/2013 : 17:09:45
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
quote: Originally posted by Markos
U kom smislu ne rade? Što se dogodi?
kad dođem na main page foruma vidim da je bilo novih postova
kad kliknem active topics javlja mi all posts have been read il tako nešto i dobijem praznu stranicu
Mislim da je ovako nešto moguće ako si konstantno ulogiran (ne odjavljuješ se sa sajta) i ako imaš podešene postavke na reload automatically ili na manje minuta,pa se dogodi da trenutak u kojem otvoriš forum,sustav prepozna i kao vrijeme zadnje posjete.......dogodilo se meni nekoliko puta kada sam se zaboravio odjaviti,pa je možda to. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38104 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Posted - 29/09/2013 : 20:13:29
|
quote: Originally posted by Oki
quote: Originally posted by Mali_Mate
quote: Originally posted by Markos
U kom smislu ne rade? Što se dogodi?
kad dođem na main page foruma vidim da je bilo novih postova
kad kliknem active topics javlja mi all posts have been read il tako nešto i dobijem praznu stranicu
Mislim da je ovako nešto moguće ako si konstantno ulogiran (ne odjavljuješ se sa sajta) i ako imaš podešene postavke na reload automatically ili na manje minuta,pa se dogodi da trenutak u kojem otvoriš forum,sustav prepozna i kao vrijeme zadnje posjete.......dogodilo se meni nekoliko puta kada sam se zaboravio odjaviti,pa je možda to.
moguće, iako se vrlo rijetko odlogiram i po tom pitanju nisam ništa mijenjao otkad sam na forumu, a ovo se tek u zadnje vrijeme počelo događat....
al moguće je da je to šta kaže Markos, da mi se nešto poremetilo u postavkama (što je vrlo vjerojatno ako je sa sajtom sve ok)
oh well, trenutno radi pa me nije briga |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
|
Topic |
|