Author |
Topic |
premujanin
Junior Member
Croatia
378 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 08/10/2013 : 15:51:14
|
Kupio ga i ja. I dalje tvrde korice što mi draže. Zanimljivo kako uvijek fale podatak broja originala koji su i ovdje napisali da je 228. |
|
|
goghy
Average Member
Croatia
645 Posts
Member since 11/12/2012 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 10/10/2013 : 15:40:23
|
Kupljeno i odlican strip, cak mi ni segna ne smeta nimalo,..bolje on nego sedioli,darcagnello,cassaro......a naslovnica pravo udara u oci,krasan ferri crtez u krasnom koloru, na mom kiosku od 7-8 primjeraka od jutros ostala samo jos dva... Citaju ljudi zagora izgleda i dalje...za cerku kupio jakary stripcic....bravo za izdavaca alica. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Posted - 13/10/2013 : 18:54:12
|
quote: Originally posted by premujanin
Kupio ga i ja. I dalje tvrde korice što mi draže. Zanimljivo kako uvijek fale podatak broja originala koji su i ovdje napisali da je 228.
Da, to bi trebao biti original 221. |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Posted - 13/10/2013 : 19:59:58
|
quote: Originally posted by REJS
Jedna od najupecatljivijih korica,sigurno ne najlepsa ali uvek kada se setim Zagora trafike i osecaja kada kupujes tek izasli strip,uvek mi se ova slika pojavi pred ocima.
Nezaboravna naslovnica, klasika. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 17/10/2013 : 07:51:07
|
Odlican zagor,procitao sam ga bas uzivajuci...segna i sclavi su odlican par,segni bas odgovaraju takve price i to je jedan od redkih zagora kad ti zao da je vec kraj i jedva cekas nastavak, ovo mora bitzanimljivo pogotovo onima koji to citaju prvi put...a imai takvih sigurno,u mojoj trafiki od 7-8 komada tog stripa vise nema. Berni,digni nakladu..zagor je vruca roba. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
|
Hajo
Senior Member
1873 Posts
Member since 26/12/2008 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Posted - 18/10/2013 : 22:20:21
|
quote: Originally posted by Hajo
Završava li Segna u sljedećem broju ili se još nastavlja?
Završava. Priča u ZS izdanju ima 142 stranice, i da su je malo iskasapili to bi ipak trebalo biti gotovo u broju 229. Srećom. |
|
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1294 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 19/10/2013 : 12:16:35
|
quote: Originally posted by teller
Odlican zagor,procitao sam ga bas uzivajuci...segna i sclavi su odlican par,segni bas odgovaraju takve price i to je jedan od redkih zagora kad ti zao da je vec kraj i jedva cekas nastavak, ovo mora bitzanimljivo pogotovo onima koji to citaju prvi put...a imai takvih sigurno,u mojoj trafiki od 7-8 komada tog stripa vise nema. Berni,digni nakladu..zagor je vruca roba.
Niti na mom kiosku od 4-5 primjeraka više nema niti jednoga. Od redovnog Sjene u šumi ostao samo još jedan primjerak. |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 19/10/2013 : 23:40:55
|
quote: Originally posted by Timber Bil
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Timber Bil
quote: Originally posted by zlatko900
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ovo mi je jedna od najdražih naslovnica u čitavom serijalu, recimo da ulazi među prvih 30. Jednostavna a vrlo efektna.
Slažem se Još da je i ZS naslov, ali dobro je i ovako.
Osjećaš li kakvu razliku kad držiš u rukama ZS-LMS i neka od ovih novijih izdanja,bez obzira o kojem se junaku i izdavaču radilo?
Iako spadam u stare vukove, meni nisu draga ova izdanja...Skoro sam iskopao 10-ak glancera iz jednog podruma među kojima i ovaj i bez imalo sažaljenja ga prodao za 700 dinara na aukcijama.Lepši mi je Zagor extra, kupiću ga za kolekciju.
Jest ljepši, ali kako može biti srcu draži...
Važna je priča i lepo odelo u koje je upakovana.
Odijelo ne čini čovjeka. Pa je tako i sa stripom,pogotovo ako si "stari vuk"... |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 25/10/2013 : 08:58:08
|
baš čitam novog klasika BIJES RATNIKA OSAGA i na 211 stranici kad Zagor sa BB prelazi rijeku skelom...Zagor otkriva jednog od šerifa skrivenog u vrijeći/džaku i komotno puca u tu vreću...triput-četriputa tačno u sredinu vreće...i vidi čuda, preplašeni šerif se pokazuje iz vreće i osim povezane glave(od prije) ne fali mi ni las sa tintare...aj da je Zagor pucao iznad vreće da tipa prestraš ali baš po sredini i ništa...a nije imao čorke jer su na vreći ostale rupe.... Znam da je to Zagor ali to je jedan od većih nelogičnosti u serijalu...sigurno...zapazili ste tu nelogičnost? |
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 25/10/2013 : 10:37:48
|
...nakon toga ga je Zagor šutnuo nogom u stražnjicu pa je tip odletio u vodu. Više se, ako se dobro sjećam, nije za njega čulo. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 25/10/2013 : 10:48:35
|
baš čitam novog klasika BIJES RATNIKA OSAGA i na 211 stranici kad Zagor sa BB prelazi rijeku skelom...Zagor otkriva jednog od šerifa skrivenog u vrijeći/džaku i komotno puca u tu vreću...triput-četriputa tačno u sredinu vreće...i vidi čuda, preplašeni šerif se pokazuje iz vreće i osim povezane glave(od prije) ne fali mi ni las sa tintare...aj da je Zagor pucao iznad vreće da tipa prestraš ali baš po sredini i ništa...a nije imao čorke jer su na vreći ostale rupe.... Znam da je to Zagor ali to je jedan od većih nelogičnosti u serijalu...sigurno...zapazili ste tu nelogičnost?
Nelogicnost u Zagorovom serijalu? Boze sacuvaj!
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 25/10/2013 : 10:50:58
|
quote: Originally posted by dsormaz1
...nakon toga ga je Zagor šutnuo nogom u stražnjicu pa je tip odletio u vodu. Više se, ako se dobro sjećam, nije za njega čulo.
Da,mislim da se tip utopio,kako je bila rijeka narasla...prvo ga izudarao,upucao i utopio...bas je dobricina taj zagor...nolitta je to mogao spretnije izvesti. |
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 25/10/2013 : 11:18:39
|
...i još mu je Zagor, kad ga je izbacio sa skele, cinično dobacio da će ga struja odnijeti malo dalje pa će, kad se konačno dočepa obale, morati malo više pješačiti. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 25/10/2013 : 12:04:09
|
baš čitam novog klasika BIJES RATNIKA OSAGA i na 211 stranici kad Zagor sa BB prelazi rijeku skelom...Zagor otkriva jednog od šerifa skrivenog u vrijeći/džaku i komotno puca u tu vreću...triput-četriputa tačno u sredinu vreće...i vidi čuda, preplašeni šerif se pokazuje iz vreće i osim povezane glave(od prije) ne fali mi ni las sa tintare...aj da je Zagor pucao iznad vreće da tipa prestraš ali baš po sredini i ništa...a nije imao čorke jer su na vreći ostale rupe.... Znam da je to Zagor ali to je jedan od većih nelogičnosti u serijalu...sigurno...zapazili ste tu nelogičnost?
kakva nelogičnost,ima je pancirku |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 25/10/2013 : 22:48:20
|
quote: Originally posted by acestroke
Ima li netko stariji od 15 godina,a da traži i očekuje logičnosti u stripu??? Mislim da su najbliži istini stripovi od Bil Adamsa-priče sa divljeg zapada. Prikazano kako je i bilo u tadašnje vrijeme,a dosta njih napisano po stvarnim događajima,samo još malo uljepšano da bi bilo zanimljivije čitati. Mislim-nisam siguran... Pa valjda stripovi služe za razbibrigu,a ne za traženje logike u njima |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Posted - 26/10/2013 : 21:59:21
|
quote: Originally posted by zlatko900
quote: Originally posted by acestroke
Ima li netko stariji od 15 godina,a da traži i očekuje logičnosti u stripu??? Mislim da su najbliži istini stripovi od Bil Adamsa-priče sa divljeg zapada. Prikazano kako je i bilo u tadašnje vrijeme,a dosta njih napisano po stvarnim događajima,samo još malo uljepšano da bi bilo zanimljivije čitati. Mislim-nisam siguran... Pa valjda stripovi služe za razbibrigu,a ne za traženje logike u njima
Bravo |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
Topic |
|