Author |
Topic  |
gigi
Junior Member

Austria
452 Posts
Member since 22/01/2003 |
Posted - 21/10/2013 : 14:12:02
|
pozdrav,
ima li neki kolega iz hrvatske, po mogucnosti iz zagreba, da ce ici na sajam knjiga? da mi kupi nesto od ovih stripova po jako povoljnim cijenama...
|
novi dan, nova nafaka.. |
 |
|
KOMIKO
Senior Member

.jpg)
Serbia
1950 Posts
Member since 05/02/2012 |
|
KOMIKO
Senior Member

.jpg)
Serbia
1950 Posts
|
KOMIKO
Senior Member

.jpg)
Serbia
1950 Posts
Posted - 24/10/2013 : 00:18:47
|
Komiko info> Ivica Stevanović News>
U petak i subotu na Sajmu knjiga, Ivica Stevanović gostuje na našem štandu i štandu Orfelina, crta, potpisuje i posvećuje, prema sledećoj satnici:
PETAK 25.10 Štand Komiko (Hala 1 Beogradskog sajma) od 12h do 15h Štand Orfelin (Hala 1 Beogradskog sajma) od 15 do 17h
SUBOTA 26.10 Štand Komiko (Hala 1 Beogradskog sajma) od 12h do 15h Štand Orfelin (Hala 1 Beogradskog sajma) od 15 do 17h
Dobrodošli!
|
www.komiko.rs www.zlatnodoba.com info@komiko.rs |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2632 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 27/10/2013 : 02:01:09
|
Po meni jedan od najboljih sajmova u poslednje vreme, bar kad su stripovi u pitanju.Pregršt novih izdanja, jako kvalitetnih i po povoljnim cenama. Uz to i veliki popusti većine izdavača. Uglavnom kupio sve što sam planirao, osim izdanja koja nisu izašla do petka. Tu prvenstveno mislim na: VČ Biblioteka Zagor br. 22, VČ Marti Misterija debeljuca Darkwood: Lokot i Ključ br. 1 HC
14 HC izdanja, što novih, što dopuna kolekcije. Uz dva kompleta Marketprinta po extra ceni.

30 SC izdanja, novih, dopuna kolekcije, plus mange, naravno.

I naravno knjige. Posebna literatura za klinca i suprugu, uz neizbežne igračke/figure.

Posebno sam ponosan na Lo Gosh-a:

|
Carpe diem |
 |
|
doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
365 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 27/10/2013 : 14:21:29
|
Bio, ali pod budnim okom supruge, tako da se malo sta od stripova uspjelo pazariti . Savjet ozenjenim forumasima: probajte na Sajam otici bez zene  |
 |
|
hua
Average Member

Serbia
769 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 28/10/2013 : 16:59:29
|
quote: Originally posted by doktor78
Bio, ali pod budnim okom supruge, tako da se malo sta od stripova uspjelo pazariti . Savjet ozenjenim forumasima: probajte na Sajam otici bez zene 
Amateru  |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
Posted - 28/10/2013 : 17:03:06
|
Kao sto Danijels rece, jedan od najgorih sajmova sto se mog novcanika tice Nikad vise tsko dobrih stripova a nikad manje para...ima nade za stripove   |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 28/10/2013 : 17:30:56
|
quote: Originally posted by doktor78
Bio, ali pod budnim okom supruge, tako da se malo sta od stripova uspjelo pazariti . Savjet ozenjenim forumasima: probajte na Sajam otici bez zene 
Probao i uspio.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 28/10/2013 : 17:32:16
|
quote: Originally posted by DzekDenijels
Po meni jedan od najboljih sajmova u poslednje vreme, bar kad su stripovi u pitanju.Pregršt novih izdanja, jako kvalitetnih i po povoljnim cenama. Uz to i veliki popusti većine izdavača. Uglavnom kupio sve što sam planirao, osim izdanja koja nisu izašla do petka.
Koji je izdavač ovih knjiga od Gudkajnda? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts
Member since 25/12/2012 |
Posted - 28/10/2013 : 17:56:00
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Po meni jedan od najboljih sajmova u poslednje vreme, bar kad su stripovi u pitanju.Pregršt novih izdanja, jako kvalitetnih i po povoljnim cenama. Uz to i veliki popusti većine izdavača. Uglavnom kupio sve što sam planirao, osim izdanja koja nisu izašla do petka.
Koji je izdavač ovih knjiga od Gudkajnda?
Carobna knjiga.
http://www.carobnaknjiga.rs/autori/teri-gudkajnd |
Mornie utúlië, mornie alantië |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/10/2013 : 18:35:19
|
heh, ko da si čekao celu godinu samo da pazariš sve na sajmu! Šalim se, i meni se desi da uvijek imam nešto za kupovati na tim sajmovima, koliko god uzimao redovito izdanja. A kad vidiš popusti, e onda je još teže odoljeti.
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5606 Posts
Posted - 28/10/2013 : 21:43:25
|
quote: Originally posted by DeeCay
heh, ko da si čekao celu godinu samo da pazariš sve na sajmu! Šalim se, i meni se desi da uvijek imam nešto za kupovati na tim sajmovima, koliko god uzimao redovito izdanja. A kad vidiš popusti, e onda je još teže odoljeti.
Ex Dee, ti ili malo citas ili imas viska para  Salim se naravno, u ovoj hiper produkciji nemoguce je sve redovno ispratiti.Onda kada dodje sajam nastojis nadoknaditi sve propusteno, Jos kad bude i neki popust eto razloga za decije radosti...  |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2632 Posts
Posted - 28/10/2013 : 22:54:32
|
quote: Originally posted by aved
Carobna knjiga.
http://www.carobnaknjiga.rs/autori/teri-gudkajnd
Cena je bila, neverovatnih 100 dinara po knjizi. Uzeo bih ih i da nije bila ova cena, ali ovako je ispalo idealno. Inače Čarobna knjiga je po meni imala najveće popuste, plus izuzetne cene za Essentiale i Valijanta. |
Carpe diem |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 29/10/2013 : 17:34:38
|
quote: Originally posted by aved
Carobna knjiga.
http://www.carobnaknjiga.rs/autori/teri-gudkajnd
Cena je bila, neverovatnih 100 dinara po knjizi. Uzeo bih ih i da nije bila ova cena, ali ovako je ispalo idealno. Inače Čarobna knjiga je po meni imala najveće popuste, plus izuzetne cene za Essentiale i Valijanta.
Kupio sam kod njih komplet 5 knjiga Zadužbine i Enderova igra. Gudkajnda nisam snimio ovaj put. Iduće godine... |
Edited by - Obi-wan on 29/10/2013 17:35:04 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2632 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 15/11/2013 : 13:04:02
|
quote: Originally posted by hua
Ne vidim ništa loše u nameri da se da šansa nekom povoljnom stripu. Možda bude zanimljiv, a možda ne. U oba slučaja može na kraju da se proda. A može i odma u startu. Recimo za taj slučaj primer: Verujem da svi uvoznici iz Srbije u Hrvatsku i iz Hrvatske u Srbiju kupe jeftinije i prodaju skuplje. I onda zadrže sebi razliku i s njom kupuju cigare, idu na more i hrane porodice. Ne vidim ništa lošije u tome što radi Timer Bil. On će ih čak pročitati i rekao bih da nije trgovac, već je srećan što neće morati da trpi brdo stripova u kući ako mu se ne dopadaju nego može i da ih proda.
Ja bih rekao da ga bespotrebno kritikuješ.
Eve ti
quote: Originally posted by Timber Bil
quote: Originally posted by Jasko
Što si onda uzimao XIII na sajmu?
Da bi ga preprodao za 5309 dinara. Zarada je 3310 dinara. Mislim da je to legalan čin, nisam ukrao već kupio.
|
 |
|
Timber Bil
Senior Member

1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 15/11/2013 : 20:40:54
|
Ne vidim ništa loše u nameri da se da šansa nekom povoljnom stripu. Možda bude zanimljiv, a možda ne. U oba slučaja može na kraju da se proda. A može i odma u startu. Recimo za taj slučaj primer: Verujem da svi uvoznici iz Srbije u Hrvatsku i iz Hrvatske u Srbiju kupe jeftinije i prodaju skuplje. I onda zadrže sebi razliku i s njom kupuju cigare, idu na more i hrane porodice. Ne vidim ništa lošije u tome što radi Timer Bil. On će ih čak pročitati i rekao bih da nije trgovac, već je srećan što neće morati da trpi brdo stripova u kući ako mu se ne dopadaju nego može i da ih proda.
Eve ti
Da bi ga preprodao za 5309 dinara. Zarada je 3310 dinara. Mislim da je to legalan čin, nisam ukrao već kupio.
Stvarno si bre dosadan čovek. Da li je tebi neko zabranio da kupiš komplet XIII ? Da li si zbog mene ostao bez mogućnosti da kupiš isti ? Nisi normalno.I šta sada hoćeš ? Da pitam za odobrenje tebe kada trošim moj novac? Ti si veliki moralista I što bi rekao Balzak - Najveći nemoral je permanentno isticanje moralnosti, a ti prijatelju to radiš. |
 |
|
nikia
Junior Member

Serbia
405 Posts
Member since 22/11/2008 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 15/11/2013 : 23:06:28
|
Eve ti
Stvarno si bre dosadan čovek. Da li je tebi neko zabranio da kupiš komplet XIII ? Da li si zbog mene ostao bez mogućnosti da kupiš isti ? Nisi normalno.I šta sada hoćeš ? Da pitam za odobrenje tebe kada trošim moj novac? Ti si veliki moralista I što bi rekao Balzak - Najveći nemoral je permanentno isticanje moralnosti, a ti prijatelju to radiš.
Ne jedi govna, mutavi, postoji nešto što se zove biti čovek. |
 |
|
Timber Bil
Senior Member

1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 16/11/2013 : 09:47:37
|
Eve ti
Stvarno si bre dosadan čovek. Da li je tebi neko zabranio da kupiš komplet XIII ? Da li si zbog mene ostao bez mogućnosti da kupiš isti ? Nisi normalno.I šta sada hoćeš ? Da pitam za odobrenje tebe kada trošim moj novac? Ti si veliki moralista I što bi rekao Balzak - Najveći nemoral je permanentno isticanje moralnosti, a ti prijatelju to radiš.
Ne jedi govna, mutavi, postoji nešto što se zove biti čovek.
Kako da ne ti si čovek, i to jako dosadan, glup a uz to i prost čim dopuštaš takav vid komunikacije sebi. Ali normalno da sa takvom amebom neću ulaziti u dalje rasprave, jer ko što reče Dostojevski, kada bi na svom putu zastao da se mašim za kamen za svaku džukelu koja zalaje na mene, nikada ne bi stigao gde sam krenuo. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 16/11/2013 : 10:42:25
|
Kako da ne ti si čovek, i to jako dosadan, glup a uz to i prost čim dopuštaš takav vid komunikacije sebi. Ali normalno da sa takvom amebom neću ulaziti u dalje rasprave, jer ko što reče Dostojevski, kada bi na svom putu zastao da se mašim za kamen za svaku džukelu koja zalaje na mene, nikada ne bi stigao gde sam krenuo. [/quote] A krenuo si po 3310 dinara? |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Topic  |
|