Author |
Topic  |
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 27/10/2013 : 10:36:09
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by bagi
Ako ne dođe ojro ja iz revolta neću kupiti ništa...S toga molim organizatore da dotičnom uruče poziv za dolazak ako im je stalo do trgovanja...Namijenio sam utrošiti enormnu svotu...Oko 70-80 ćuna...
nemoj se na mene vadit haha, znaju svi da češ kupiti Tin-Tin-a (za sina), bar češ uštjediti na piču kad mene nema, ups, ovaj put sam ja na redu da častim - možda me zbog toga nema haha......
Jebo ti sliku svoju kako si zapamtio za Tin-Tina-a? Uzgred,kupio sam mu brojeve 1,4 i 5.Zatim par Perli-Long John Silver,Batman Cult,Batman Hush,Planeta Hulk te još par komada nekin opskurnih Darkwood izdanja.Mali se još ogrebao od Fikusa za X Men strip a dcopic i ja smo te pošteno otračali hehehe.... |
Wtf?
|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 27/10/2013 : 12:24:28
|
quote: Originally posted by 1Euro
Ako ne dođe ojro ja iz revolta neću kupiti ništa...S toga molim organizatore da dotičnom uruče poziv za dolazak ako im je stalo do trgovanja...Namijenio sam utrošiti enormnu svotu...Oko 70-80 ćuna...
nemoj se na mene vadit haha, znaju svi da češ kupiti Tin-Tin-a (za sina), bar češ uštjediti na piču kad mene nema, ups, ovaj put sam ja na redu da častim - možda me zbog toga nema haha......
Jebo ti sliku svoju kako si zapamtio za Tin-Tina-a? Uzgred,kupio sam mu brojeve 1,4 i 5.Zatim par Perli-Long John Silver,Batman Cult,Batman Hush,Planeta Hulk te još par komada nekin opskurnih Darkwood izdanja.Mali se još ogrebao od Fikusa za X Men strip a dcopic i ja smo te pošteno otračali hehehe....
ne toliko koliko smo Risar69 i ja, vas dvojicu u četvrtak hehe. Drago mi je da ste se ljepo proveli i bez mene (možda je to razlog) haha. Vidim da si pustošio štandove ko Mongoli aziju. |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2552 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
Topic  |
|
|