Još kada bi poslali u školu prodavačice Tiska da se nauče kako izgleda strip, a ne da mi uvaljivaju nekakvu life style reviju umjesto stripa, pa se ja moram svaditi sa njom da mora imati i strip u kombinaciji sa novinama ( vidio ja na hrpi u kiosku reviju ) možda bi prodaja bila i bolja. Grad Ludbreg.
Lijepo je vidjeti u uvodniku i komentare s foruma, znači da se i ovdje "službeno" prati glas naroda, svaka čast. I odlično da je broj prodanih u tisućama, nadam se da će ova pojačana reklama s najavom na dvije stranice to još povećati. A lijepo je opet vidjeti i Peru Skitnicu - iako je na kraju, to se prvo čita, onako za lagani uvod u ostatak. Ni tekst o građanskom ratu nije loš iako bi mogao biti bolji, ali je pitanje da li bi onda morao biti duži pa ne bi stao - ta je tema dosta široka za jedan članak ali starije će podsjetiti na davno zaboravljeno školsko gradivo, a ako još i ponekog klinca motivira da i sam dodatno o tome pročita, onda je i više nego dobro opravdao svoj prostor.
Kad se već u uvodniku pita, moj glas za NE uvođenje pisama čitatelja, radije više stripova nego trošiti stranice na to - ipak je doba interneta i komunikacija s čitateljima se lako napravi kroz komentare ili forum na web stranicama revije (bilo bi ih dobro složiti, nešto jednostavno tipa bloga s kratkim novostima o pripremi brojeva).
Čekam sljedeći broj i zadnji nastavak Seobe pa da to pročitam odjednom...
Još kada bi poslali u školu prodavačice Tiska da se nauče kako izgleda strip, a ne da mi uvaljivaju nekakvu life style reviju umjesto stripa, pa se ja moram svaditi sa njom da mora imati i strip u kombinaciji sa novinama ( vidio ja na hrpi u kiosku reviju ) možda bi prodaja bila i bolja. Grad Ludbreg.
Kupuj na kiosku kod Bohneca,tam znaju sve o stripovima.
Pa zašto su povukli sve isti dan?! Ja danas tražio na kioscima, pa nema i nema!
To smo apsolvirali s prvim brojem - vraca se sve zajedno s neprodanim vecernjakom, i onda dolazi samostalno na kioske sljedeci ponedjeljak. Glupo i neoptimalno, ali takav sistem izgleda imaju distributeri.
Originally posted by canobi To smo apsolvirali s prvim brojem - vraca se sve zajedno s neprodanim vecernjakom, i onda dolazi samostalno na kioske sljedeci ponedjeljak. Glupo i neoptimalno, ali takav sistem izgleda imaju distributeri.
Ma da, ali sam mislio da je onda bilo prvi i jedini put... Meni je to zbog uništavanja primjeraka dvostrukim pakiranjem i vraćanje najviše.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Za sljedeci broj svakako preporucujem objavu nekog Hrapinog stripa. Covjek je alfa i omega strip scene u ex-Yu, pa i sire. Mislim da bi se mi mlađi citaoci trebali izobraziti i upoznati kvalitetne autore, a ne ovaj Bonelli sund - nadam se da u Strip reviji Vecernjeg lista nikada necemo gledati te skrabotine!
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See