Author |
Topic |
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
Member since 22/07/2011 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 07/11/2013 : 14:22:27
|
quote: Originally posted by kordej
Što se stanke tiče - fajt ne stranom tržištu je sve teži i sve je manje slobodnog vremena za moju bebu, TEXAS KIDA, jer još uvijek nema zainteresiranih izdavača da mi taj rad financijski podrže kako nastaje - znači još uvijk ga radim za džabe, kad stignem.. Kako saznajem, STRIP REVIJA je pred ukinućem, tako da sam izgubio i ono malo siće koju sam dobivao za objavljivanje u toj tiskovini. To mi otežava razmišljanje o daljnjem razvoju scenarija - sad se stvari u priči kompliciraju i mora bit sve savršeno tempirano za veliki finale, a to nije lako. Zato, molim sve zainteresirane za strpljenje. Bit će KIDA, kad se kockice poslože kako treba.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 07/11/2013 : 16:54:49
|
STRIP RVIJU ću uvijek podržati, do sad imam 11 brojeva, što dobivenih od uredništva, što zadnjih 5-6 kupljenih. Nabavit ću i zadnja tri, kad dođu do Hogara. Želim im svako dobro i nadam se da će dugo trajati i da se neće desiti da se ista ukine. Teška jesu vremena, posebno za one koji uređuju strip revije, jer se uglavnom kupuju albumi, publika nema strpljenja iščekivati nastavke. A i mnogo je isplativije i lakše objaviti album nego jedan broj strip revije. |
C'est la vie... https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
|
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21151 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/11/2013 : 17:39:29
|
mislim da je u pitanju prelazak na novi koncept, za razliku od prvobitnog,kao što kaže Alija; evo recimo svaki broj kupujemo dvojica mojih prijatelja i ja, ali smo 12.preskočili (već nam se ni zadnja dva broja nisu svidela kao oni prvi), a evo sada se opet vraćamo u igru sa ovim trinaestom sveskom. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
|
Topic |
|