forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Dan mrtvih | Svi Sveti | Dušni dan | Halloween
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/11/2014 : 18:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Just_Charlie

Ako je netko blagdan pretvorio u konzumerizam i nasjeo na foru poput ovaca tada su to vjernici, sve u duhu vjere.

Baš i ne. Vjernici ne nasjedaju na fore poput nevjernika.
Ne znam od kud ti tolika netrpeljivost prema religiji i vjernicima, što su ti oni skrivili?

Kako da to recem a da ne ispadnem netrpeljiva?
Naveo si me.
Nitko nikada u povijesti covjecanstva nije vise nasjeo na foru od vjernika. I nasta religija.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/11/2014 : 18:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

što se nisam sjetio da u drugu ruku stavim krvavi nož ili tako nešto pa da još više upotpunim doživljaj ove baš cool slike. eh, sljedeći put...

Ajme sto si sladak na toj slici!

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14742 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2014 : 18:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako je netko blagdan pretvorio u konzumerizam i nasjeo na foru poput ovaca tada su to vjernici, sve u duhu vjere.

Ne znam od kud ti tolika netrpeljivost prema religiji i vjernicima, što su ti oni skrivili?

Naravno dicni mladjo se ovdje ne pojavljuje, ovo nije vrijedanje.
Opomene,prijetnje i banovi samo za odredene clanove... lik pod hitno se uhvati izjednacavanje kriterija ili se ostavi onoga sto nije za tebe.

@ Just_Charlie

Nista kontra tebe, vjerovatno nisi mislila na uvrede ali si napisala... ovo se direktno odnosi na argumentaciju gospodina admina.

Inace o temi... noc vjestica, dan mrtvih kao Crkva pokusala " silom " ubacivanje " svih Svetih " neutralizirati poganstvo.
Taj dan se shvaca kao zabava, sala itd... ali postoji iza pozornice " mracan " dio te price.
Ali to je taktika... sve prihvatiti nosalantno, bajkovito i uvjeriti u vlastito nepostojanje... tako se najlakse hvataju ribe u mrezu... cisti dokaz je populacija na ovom topicu.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 19:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kako da to recem a da ne ispadnem netrpeljiva?
Naveo si me.
Nitko nikada u povijesti covjecanstva nije vise nasjeo na foru od vjernika. I nasta religija.

To ti samo misliš, no vjerovala ili ne postoji razlika između tvojeg razmišljanja/mišljenja i stvarnosti. Bez uvrede kad pričamo o ovako bitnim stvarima.
Vjernici su ti koji drže mnogo toga na “ uzdama “. Dok oni koji ne “ vjeruju “ ( a vjeruju u glavnom u budalaštine ) daju se vrlo lako i jednostavno zavesti.
Daklem, nisi mi odgovorila što te to muči po pitanju vjernika i religije?
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/11/2014 : 19:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Znate, Kruger i Tonka, mislim da je najispravnije reci da se sada i ovdje ja zafrkavam s vama. Nema smisla nista ostalo. Samo vi cvrsto drzite svoje uzde, ali ne pokusavajte mene zauzdati, jer cu uzvratiti. I u tome pociva sva tajna (mog) protivljenja.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 19:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znate, Kruger i Tonka, mislim da je najispravnije reci da se sada i ovdje ja zafrkavam s vama. Nema smisla nista ostalo. Samo vi cvrsto drzite svoje uzde, ali ne pokusavajte mene zauzdati, jer cu uzvratiti. I u tome pociva sva tajna (mog) protivljenja.

Puno si toga napisala, a ništa rekla. Nakon toga što si shvatila da si upala u glib, najlakše se povući jer znanja i argumenata nema.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/11/2014 : 19:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Puno si toga napisala, a ništa rekla. Nakon toga što si shvatila da si upala u glib, najlakše se povući jer znanja i argumenata nema.

A stas`. Ti argumentirano zapali tamjan, mozda istjeras vraga iz mene.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 19:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne mogu ja istjerati vraga u tebi jer ga želiš. Zapalit ću tamjan i svijeću, al bojim se kako koristi neće biti.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12741 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 02/11/2014 : 20:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Da, Charlie, tebi treba Zlo istjerat a Dobro utjerat
Nadam se da se ne ljutiš

Have mercy
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/11/2014 : 20:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ne mogu ja istjerati vraga u tebi jer ga želiš. Zapalit ću tamjan i svijeću, al bojim se kako koristi neće biti.

Tamjan i svijece..mmm..pretvaram se u vampiricu, odlazim u noc i odajem se porocima, neslucenim uzicima, plesem grobljima dok umorna
u njegov zagrljaj ne klonem, tada me uzima i na svilenim plahtama boje krvi i prolivenog vina vodi ljubav samnom, jer on zna..koliko ga zelim..duboko u sebi.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 20:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:

quote:

quote:

Nadam se da se ne ljutiš

Ona se .ajebava ali ustvari misli ozbiljno. Pa bilo bi dobro odstupiti.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/11/2014 : 20:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nadam se da se ne ljutiš

Koja normalna zena na Halloween topicu bi se ljutila zbog ove istine recene? Osim..ima onih koje bi isto ali da im (zlo) ne uđe, pa se stadu krizat na oviju bezboziju puj, puj, tvoju poganu misao.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 20:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamjan i svijece..mmm..pretvaram se u vampiricu, odlazim u noc i odajem se porocima, neslucenim uzicima, plesem grobljima dok umorna
u njegov zagrljaj ne klonem, tada me uzima i na svilenim plahtama boje krvi i prolivenog vina vodi ljubav samnom, jer on zna..koliko ga zelim..duboko u sebi.

Znam ja vrlo dobro koga želiš i tko te izgleda nagovorio protiv mene ( do tad si uglavnom bila na mojoj strani ).
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/11/2014 : 20:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znam ja vrlo dobro koga želiš i tko te izgleda nagovorio protiv mene ( do tad si uglavnom bila na mojoj strani ).

Jos se nije rodio tko bi mene na nesto nagovorio.
Krivo mislis. Ja mogu dobiti ono sto zelim i bez nagovora.

Sam si sebe stavio u taj polozaj u mojim ocima, nakon sto vidjeh koliko smo mnogo udaljeni u nasim svjetonazorima.
Pa imas tu moj topic o abortusu.. pa jebote, jos si dobro i prosao samnom, da se samo salim s tobom, da ti na ovijm topicu za vrat ne skocim i ocnjacima zilu zagrizem i isisem svu krv iz tebe pa te na oltar kao zrtvu Bozanstvu koje stujem ne prinesem i dok ti bezivotno tijelo mlohavo klone, pozovem drustvo na orgije kojima se odajemo, ne bi li stovanje vragu iskazali. Gric.

Edited by - Just_Charlie on 02/11/2014 20:21:48
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 20:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Pa eto nikad do sad u svom životu nisam doživio da netko može parirati sa mnom ( ne zato što sam inteligentan, nego zato što imam vrlo jaku životnu energiju ).
Tvoja energija nije tako jaka. Posebno što je s ničim ne štitiš ( a i nemaš s čim ).
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/11/2014 : 20:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa eto nikad do sad u svom životu nisam doživio da netko može parirati sa mnom ( ne zato što sam inteligentan, nego zato što imam vrlo jaku životnu energiju ).
Tvoja energija nije tako jaka. Posebno što je s ničim ne štitiš ( a i nemaš s čim ).

Ne trebam stititi svoju energiju.
Moram ju samo pustiti da slobodno kola, ne smijem prekinuti protok.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 20:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne trebam stititi svoju energiju.
Moram ju samo pustiti da slobodno kola, ne smijem prekinuti protok.

Pa to što želiš da poteče je negativnost. Vjerovala ili ne dogodit će ti se da ti netko zapriječi prolaznost zla.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/11/2014 : 20:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47307 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/11/2014 : 20:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

što se nisam sjetio da u drugu ruku stavim krvavi nož ili tako nešto pa da još više upotpunim doživljaj ove baš cool slike. eh, sljedeći put...

loše kiky.
izgledaš ka da moliš milostinju.
moraš složit agresivniju facu.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47307 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/11/2014 : 20:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://youtu.be/xvL8OzU9460

http://youtu.be/BZ28W_bM_60

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.

Edited by - lwood on 02/11/2014 20:50:40
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 20:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

quote:

quote:

quote:

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/11/2014 : 21:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa to što želiš da poteče je negativnost. Vjerovala ili ne dogodit će ti se da ti netko zapriječi prolaznost zla.

Pa sto to malo energijice koju sam preusmjerila da te posevim njome nazivas zlim i negativnim?
Opusti se..zatvori oci..prepusti se..
osjeti me..kako ti prilazim s leđa. Osjeti moj vreli dah na tvome vratu..odbaci sve tisucljetne okove i uzde koje tvoj um drze zauzdanim..i predaj se. Predaj se slobodi svijeta koji nije zauzdan..
Mnogi bi umrli zbog ovog na mojim rukama.
Za tebe sam tek zlo i negativno, jer se sad zauzdan nalazis u mukama.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47307 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/11/2014 : 21:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14742 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2014 : 21:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
" nitko ne odlazi svezan u pakao..."
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/11/2014 : 21:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa sto to malo energijice koju sam preusmjerila da te posevim njome nazivas zlim i negativnim?
Opusti se..zatvori oci..prepusti se..
osjeti me..kako ti prilazim s leđa. Osjeti moj vreli dah na tvome vratu..odbaci sve tisucljetne okove i uzde koje tvoj um drze

zauzdanim..i predaj se. Predaj se slobodi svijeta koji nije zauzdan..
Mnogi bi umrli zbog ovog na mojim rukama.
Za tebe sam tek zlo i negativno, jer se sad zauzdan nalazis u mukama.

Mnogi bi, al ja ne bih.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000