Author |
Topic  |
Timber Bil
Senior Member

1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17081 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 27/10/2013 : 12:08:36
|
Skupljam Zagora - sve od Ludensa osim kolekcionarca (odustao), Libellus kolor, VČ OP... Mister No - sve osim Libellusa, Tex - sve osim Libellusa, Dylan Dog - sve osim Libellusa, PSDZ... |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/10/2013 : 12:48:32
|
quote: Originally posted by Poli
samo jednog i jedinog - 
Isto, samo u vise primeraka. Tako mogu da ga citam u kolima, WC-u... ma gde god se zateknem. Naravno, jedan primerak ostavljam na policu neotvoren i jos jedan otvoren da prelistam nesto ako hocu kad dodjem u sobu da gledam naslovne |
 |
|
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 27/10/2013 : 13:07:46
|
Više ne sakupljam ništa, ali prije: AF, ZG, Garfield, Gaston, Talični, Disney, i tu i tamo pokoji Bonelli osim Zagora. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
 |
|
DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 27/10/2013 : 13:16:34
|
Albume prema mojem ukusu To mi je primarni izvor uživanja u stripu već dosta dugo vremena.
Od serijala: Talični Tom Zagor EX Zagor redovni Mali rendžer VG PSDZ Lilith Q Strip Princ Valijant ZN Okružen mrtvima DW Klara Magični Vjetar (ostalo još par komada)
Kad podvučem crtu, previše. |
Moje aukcije u prodaji |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1959 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/10/2013 : 13:27:33
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Poli
samo jednog i jedinog - 
Isto, samo u vise primeraka. Tako mogu da ga citam u kolima, WC-u... ma gde god se zateknem. Naravno, jedan primerak ostavljam na policu neotvoren i jos jedan otvoren da prelistam nesto ako hocu kad dodjem u sobu da gledam naslovne
Isto i ja! Neverovatno je koliko nas je koji kupujemo samo jednog jedinog™ . |
 |
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1334 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 27/10/2013 : 14:06:38
|
Strip serijali koji izlaze kod nas: Dylan (dobar dio kiosk izdanja osim maxija) Julia (Darkwood) Ken Parker (Fibra) PSDZ (SA) Jedno doba jedna priča Zagor (dobar dio ludensovih izdanja) Tex (sva kiosk izdanja, pokoji Libellus i SA gigant) Mister No (povremeno Libellus) Okružen mrtvima Dr. Morgue ... Strip albumi: Vještica, Oči i tama, Tom's Bar, Altai i Jonson, Habbibi, Tri sjene, Snaga života, Iz pakla...
Od stranih stripova: Hellblazer, Sandman, Preacher, Alias, Midnight Nation, Rising Stars, Stephen King's The Stand, Aria, House of Secrets, Jinx, The Crow, Watchmen, The Books of Magic, par Batmanovih TPB-a, Spider-man, Killing Joke, Blankets, The Eternals, V for Vendetta, Bone, Neverwhere, History of Violence, Severed, Losers itd itd.
Lakše bi bilo nabrojati najdraže autore: N. Gaiman, M. Medda, G. Nolitta, J.O'Barr, Straczynski, Sclavi, Berardi, P. Barbato, A. Moore, Boselli, Bendis, Ennis, A. Capone, Craig Thompson, Eisner |
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/10/2013 : 14:11:33
|
quote: Originally posted by goksi
Isto i ja! Neverovatno je koliko nas je koji kupujemo samo jednog jedinog™ .
Pa i nije bas toliko neverovatno, ipak je to Zagor A sad idem da proverim da nije slucajno nesto greskom upalo u moju kolekciju jednog i jedinog i ako nadjem nesto da ga istog momenta ritualno spalim naocigled komsija i slucajnih prolaznika |
 |
|
osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
653 Posts
Member since 12/11/2004 |
Posted - 27/10/2013 : 14:17:47
|
Skupjam sve što izlazi ili je izlazilo.... Sebi ostavim svaki strip koji nemam pa makar to nikada ne pročitao... Potpuno ludo ali za sada je tako  |
 |
|
doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
356 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 27/10/2013 : 14:35:05
|
DD osim almanaha i maxija (po meni, promasena izdanja) AF do broja 75 Zagor VČ OP i Ludensovi klasici AC Magični vjetar AC MM Oči i tama, Bleksadov integral |
Edited by - doktor78 on 27/10/2013 14:35:42 |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 27/10/2013 : 14:40:04
|
Također više ništa ne sakupljam, tu i tamo kupim neki strip kada me baš zanima ili kad imam viška love. Ono što me zanima kod nas ne izlazi, a ako izlazi onda je ubitačno skupo. Preko interneta ne naručujem. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Timber Bil
Senior Member

1068 Posts
Posted - 27/10/2013 : 15:17:23
|
quote: Originally posted by Zagor12
Također više ništa ne sakupljam, tu i tamo kupim neki strip kada me baš zanima ili kad imam viška love. Ono što me zanima kod nas ne izlazi, a ako izlazi onda je ubitačno skupo. Preko interneta ne naručujem.
Pa šta bi ? Znači ništa ne kupuješ i ništa ne sakupljaš ? |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32745 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 27/10/2013 : 15:19:26
|
Tex (sve), Julia, PSDZ i Alan Ford superklasik |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3923 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 27/10/2013 : 15:40:58
|
Julija (Darkwood), Cassidy (Padora), Jedno Doba Jedna Prica (Darkwood), Greystorm (Phoenix Press), Leo Pulp (VC), Lokot i Kljuc (Darkwood), Okruzen Mrtvima (Darkwood), Magicni Vjetar (Agarthi), Skriveno Lice (Agarthi), Torgal (Stripoteka i nadam se Libellus) Propovednik (BP+Darkwood) Liga Izuzetnih Dzentlmena (BP+Makondo) Perle i Karusel (HC,Darkwood - uglavom sve)
+ razni albumi koji mi se svide nevezano koji je izdavac u pitanju (Zigfrid, Sninkel, Iz Pakla, Orlovi Rima, Skorpion, Indijansko Leto, Planeta Hulk, Marvel 1602, itd...)
|
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 27/10/2013 : 15:59:43
|
Zagor (LU i VC redovni,gigant, maxi,almanah, specijal (LU), extra (LU), Agarthi i odnedavno Libellus i VC knjige), Dylan Dog (LU,VC i po koji italijanski redovne serije, superbook VC i VC knjige), Alan Ford Klasik, Sve Betmene domace edicije (trenutno posedujem samo Phoenix Press i BP), Cat Claw Ultimate Edition, Magicni Vjetar (Agarthi), Skriveno Lice (Agarthi), Martin Mystere (Agarthi) Sin City (Repubb.Best Sellers) Storie (Jedno doba jedna prica) it.izdanja (ocekujem svaki cas) Jan Dix (Agarthi) Lazarus Ledd (kompletiran domaci osim dva specijala...narucujem malo pomalo it.izdanja koja nisu izdata kod nas) Hellblazer (imam oba od BP)
U planu: Vekovnici, Mister No VC knjige, NN Libellus biblioteka, Swamp Thing, Daredevil, Watchmen, L.E.G. od BP i Makondo-a...lista ce samo da raste
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 27/10/2013 16:00:26 |
 |
|
Garfield_Mo
Senior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
Posted - 27/10/2013 : 16:32:11
|
Alan Ford Strip agent (sve sto je izaslo) Brad Baron VC (Komplet) Caravan Phoenix Press (Komplet) Casiddy Padora (Komlet) Dampyr VC (sve to je izaslo) Dardevill Fibra (Komplet) Demian Libellus (Komplet) Dylan Dog Libellus (sve sto je izaslo) Greystorm Phoenix Press (sve sto je izaslo) Julia Darkwood (sve sto je izaslo) Kapetan Miki Ludens (sve sto je izaslo) Ken Parker Libellus + Fibra (Komplet) Komadant Mark Ludens (sve sto je izaslo) Konan divlji Mac ... Darwkood (sve sto je izaslo) Magicni Vjetra Libellus (Komplet) Martin Mystere Libellus (Fali par brojeva za sve sto je izaslo) Essential Marvel Carobna knjiga (sve sto je izaslo) Mister No Libellus (fali par brojeva za sve sto je izaslo) Nathan Never Libellus (sve sto je izaslo) Nick Raider Libellus (fale dvije knjige za ovo sto je izaslo) Okruzen mrtvima Darkwood (ovo sto je izaslo) Price s divljeg zapada Strip Agent (ovo sto je izaslo) Secret Padora (Komplet) Sherloc Holmes Libellus (dvije knjige) Skriveno Lice Libellus (komplet) Tarzan Darkwood (ovo sto je izaslo) Tex Willer Libellus (sve sto je izaslo) Veliki Blek Ludens (sve sto je izaslo) Vrh Bogova Fibra (komplet) Zagor Libellus (sve sto je izaslo) Y Fibra (ovo sto je izaslo)
I jos ponesto ... Gea, Oci i tama i Vjestica (Libellus), Hulk (Darkwood), I.R.S. (Libellus), Maxmagnus (Strip Agent), Odmetnuti (Libellus), Uzumaki ...
Otprilike to je to, a naravno ima se jos dosta toga sto se namjerava nabaviti.
|
http://www.mostrip.ba/
https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/ |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 27/10/2013 : 17:47:51
|
Zagor samo ludens bez idiotskih dupliranja Nathan prestao kad je cijena postala BRUTALNA Albumi po ukusu |
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli. |
 |
|
overlord
Starting Member

Croatia
16 Posts
Member since 23/06/2013 |
Posted - 27/10/2013 : 18:56:05
|
ja samo nathana, makar mi fali dosta ovih libellusovih izdanja, ali polako napredujem. tu i tamo kupim kojeg dylana, ali kad pročitam ga prodam. |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 27/10/2013 : 19:51:38
|
više manje sve, jedino u poslednje vreme pokušavam što manje duplirat ako je moguče. Kupujem i stara izdanja ZS i LMS te ostalo ali sporo to ide :) |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 27/10/2013 : 20:14:24
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Također više ništa ne sakupljam, tu i tamo kupim neki strip kada me baš zanima ili kad imam viška love. Ono što me zanima kod nas ne izlazi, a ako izlazi onda je ubitačno skupo. Preko interneta ne naručujem.
Pa šta bi ? Znači ništa ne kupuješ i ništa ne sakupljaš ?
Nemam više baki i djedova, nema stripova. Starci mi mogu dati novce samo za gablec i izlazak, svoje ušteđevine jedva da imam. Ništa, pričekat ću do faksa. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Timber Bil
Senior Member

1068 Posts
Posted - 27/10/2013 : 20:50:25
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Pa šta bi ? Znači ništa ne kupuješ i ništa ne sakupljaš ?
Nemam više baki i djedova, nema stripova. Starci mi mogu dati novce samo za gablec i izlazak, svoje ušteđevine jedva da imam. Ništa, pričekat ću do faksa.
jebi ga, tužna priča, biće bolje, i ja sam u 30-oj počeo od nule. |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4134 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 27/10/2013 : 21:53:34
|
Sve od Texa!!! Mister no sve osim Libellusa(mozda i pocnem nekada)! Zagor redovni i extra! Mark ludens! Nick Rajder Libellus i dnevnik! Julia darkwood! Dylan Dog Almanah i super bok! Mali rendzer VG! K.Miki ludens(od nedavno i ZS).....itd... |
 |
|
Zahir
Starting Member
10 Posts
Member since 20/08/2008 |
Posted - 27/10/2013 : 22:38:26
|
Sve Zagog Ludens Blek Ludens Kapetan Miki Ludens MM Dnevnik U planu uskoro Mark i Teks Ludens nabaviti
pisane Vajat Erp Nindja i jos preko 1000 pisanih raznih |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 27/10/2013 : 22:42:37
|
quote: Originally posted by Kojot
Mark ludens! K.Miki ludens(od nedavno i ZS).....itd...
  A ja sam mislio to samo Teller skuplja.  |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
zlatko900
Average Member

951 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 27/10/2013 : 23:03:13
|
Pošto ih slabo čitam-skupljam sve što me podsjeća na djetinjstvo (bezbrižno). Što će reći-ZS, LMS, strip zabavnik, nikad robom, talični tom, MM. A od novijih izdanja samo ono što "zapadne za oko". Sa svojih cca 18 godina prodao kolekciju od otprilike 1500 stripova,a u svojim kasnim tridesetima počeo to polako vraćati nazad,pa sam zasad otprilike na istom tom broju. Ali da skratim-sakupljam ih iz čisto emotivnih razloga,pa su zato samo te edicije "na tapeti". |
 |
|
Topic  |
|