Ovako htio bih na jednom mijestu sakupiti sve ilustracije gdje imamo vise Bonelijevih junaka zajedno, a za to mi treba vasa pomoc! Ako imate neke ilustracije koje nisu ovdje molim da ih dodate!
Stvarno ima odlicnih od koje sam vecinu prije vidio, ali od onih koje nisam, odlicna mi je ona prva ilustracija iz Fumo di China. Jel to crtao Dotti?
A super je i ona montaza, "Blek sreduje racune"!
Pretpostavljam da ti kao ni meni ne otvara prvu, jer je Fumo di China druga ilustracija. Meni ih ne otvara sve skupa 6. Inače da, ima nekoliko prilično efektnih i duhovitih.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Stvarno ima odlicnih od koje sam vecinu prije vidio, ali od onih koje nisam, odlicna mi je ona prva ilustracija iz Fumo di China. Jel to crtao Dotti?
A super je i ona montaza, "Blek sreduje racune"!
Pretpostavljam da ti kao ni meni ne otvara prvu, jer je Fumo di China druga ilustracija. Meni ih ne otvara sve skupa 6. Inače da, ima nekoliko prilično efektnih i duhovitih.
Sad sam popravio, bilo je par neispravnih linkova! Stavio sam vecu ilustraciju Fumo di China, koliko vidim po potpisu crtao je neki Marco G?
Baš mi je dobar ovaj zadnji Chiarollin crtež, baš se potrudio! vidim da ipak može zaista nevjerojatno dobro detaljizirati. Očito se u regularnoj seriji uvijek previše žuri.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."