"ma ovo je samo truli bunt priprostog i beskorisnog desnicara krugera na topik o smrti jovanke broz, udovice omraženog mu državnika."
- imas li ti to kiky nekih obaveza reci spram mene? - kad sam otvorio topic dolores, stvarno nisam imao potrebu napumpavati broj svojih postova, s obzirom kak sam nekih dvanajstak godina na ovom forumu jel bi mi to trebal?, vrlo vjerojatno ne - obzirom kak se radi o meni, krugeru, vrlo "beskirosnom" forumasu na ovijem forumu, trebal bi se pitati dal ja to imam pravo napisati post, otvoriti topic, ili odgovoriti na postavljeno pitanje na nekom topicu s obzirom da sam "desnicar"?
brni, stvarno te se ne tice i mozda je topic ozbiljan glede kikiyevog obracana meni, kojeg su usput zanemarili moderatori, ali nebitno, sad bih htio njihovo maremnje kako su ga onda koristili kad su primjetili kikiyevo obracanje meni
esss, mozda bi se ti za.ebavao, ali nisi se usudio za.ebavati onog trenutka kad je kiky uputio odredjenu dozu zlobe meni u onom topicu
ajd vi dosade i spameri IŠ dakle nisam se obratija vama al ste se odljepiti na ovaj topic dakle otvoreni topic se odnosi na kikyija koji mi se obraca moderatori s obzirom da uglavnom nemaju vremena obracati se na sve bedastoce nece ni na ovu moju kak nisu ni na onu kikyevu
Sugestija: zašto to nisi s njim rješia priko pm-a?
vrlo dobro i zanimljivo pitanje
no posto me kiky javno " oprao " razumjet ces sto sam vako reagirao s obzirom da su forumasi izbjegli oprati njega glede njegovog pisanja, valjda ocekuju nase " perjanje " miroljubive prirode
Zlotvore, ne znam jesi li primjetio ali obracam se osobama koji su me oprala u topicu dolores tako kiky nije jedina osoba kojoj se obracam ne bih htio " uprljati " topic rip neg ovak oci u oci s onim koji me napadose svi ostali su dobrodosli mogu birati izmedju toga oli ce popiti kavu ili pojesti keks gledajuci nas " obracun "
Nisan gleda topik jer me, iskreno, boli batak. Najblaže receno. Nisu bila moja posla, a što je najsmišnije - skonta san ga tek nakon što je zakracunat. Ovo ti je bia dobronamjeran savjet gori (da rješite stvari priko pm-a, jel), ništa drugo. A ti kako oceš, jer mislin da ti od ovog i nema prevelike vajde.
Zlotvore, nije mi ni bila namjera uvlacit te u topic, iako je tvoja sugestija dobronamjerna ... ipak cu ovdje zavrsiti, a tebi hvala na toj nekakvoj sugestiji/namjeri/zapazanju nije me samo kikyi " oprao " pa ne mogu zavrsiti samo na PM - u, treba " krv " oprati na nekom topicu, ja sam mislio da je bolje otvoriti neovisan topic nego " kaljati " rip topic