forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli koji niste nikada čitali ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2013 : 01:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Ken Parker, na moju ličnu sramotu. Nisam mu nikada dao šansu, nema nikakve niti odbojnosti ili slično. Jednostavno nisam bio u prilici da ga vidim negde izloženog, uzmem i prelistam te izvadim pare iz džepa...

Julija i Lilith isto

Ken je jedan od najboljih serijala ikad, nevezano za zanr ili skolu stripa. Bar ga pozajmi od nekog na citanje ako mozes, pa ako je taj stripofl ili prijatelj slabiji od tebe, ostavi Kena u kolekciji, ako ne - vrati coveku
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/11/2013 : 01:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by Timber Bil

Odmah da priznam od tih dugih serijala nikada nisam čitao Natana Nevera...

Greška... kad bi pročitao odmah bi zaboravio Zagora

I kad jos preporuka dodje od pravog Zagorovog fana, jos vise dobija na tezini Meni ipak nikad ispred Texa, zna se ko je tata

Potvrdjujem Bruceovu preporuku...osim ovog dela o Zagoru naravno Ali sve je moguce. NN je serijal koji se lako zavoli. Valja samo preci prvih 10-ak brojeva

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/11/2013 : 01:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ken Parker, na moju ličnu sramotu. Nisam mu nikada dao šansu, nema nikakve niti odbojnosti ili slično. Jednostavno nisam bio u prilici da ga vidim negde izloženog, uzmem i prelistam te izvadim pare iz džepa...

Julija i Lilith isto

Ken je jedan od najboljih serijala ikad, nevezano za zanr ili skolu stripa. Bar ga pozajmi od nekog na citanje ako mozes, pa ako je taj stripofl ili prijatelj slabiji od tebe, ostavi Kena u kolekciji, ako ne - vrati coveku

Videću da li imam nekog ludaka sa tom opcijom

KP mi stoji na listi stvari koje ću početi da skupljam (ili dam šansu, mada vam svima verujem na reč koliko ste mi nahvalili serijal) kada završim sa studentskim danima i konačno porastem. Za sada i ovo malo šta skupljam redovno svakog meseca uzimam na kaparu.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2013 : 02:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

KP mi stoji na listi stvari koje ću početi da skupljam (ili dam šansu, mada vam svima verujem na reč koliko ste mi nahvalili serijal) kada završim sa studentskim danima i konačno porastem. Za sada i ovo malo šta skupljam redovno svakog meseca uzimam na kaparu.

Ja sam kao student jedva pratio SD/LU i uvek kasnio, o AF Borgis mastao ali nisam mogao da ga uzimam, nije se bilo para ni za lek. Otkidao od dzeparca, ali ni to nije bilo dovoljno iako je ponuda bila nikad manja.
Kad zavrsis faks i pocnes da radis, nabacices jedno par hiljada stripova na brzinu i uzgred i jedno 30-ak kg na tezini, skok s jeftinog peciva na rostilj ide istovremeno s prelaskom sa SC na HC izdanja

Eve ga EDIT ovde : HC manija je usko povezana sa sindromom Petra Pana, s godinama raste zelja za duzim vekom, pa i stripova

A Ken je bio strip koji sam ja kao mladji proklinjao kad ga vidim u najavi za sledeci broj LMS. Da je bilo vece ponude kad je Libellus krenuo s Kenom (tad je Markos bio u LL), mozda mu ni tad ne bih dao sansu. Splet srecnih okolnosti, na pameti nista nisam dobio jos od neke desete godine zivota Tako da nije nikakva sramota sto ga nisi citao jos uvek.I zanemari hvalospeve, to obicno vodi razocaranju. Ne ocekuj nista i dobices puno, ocekuj puno i izbacice te na mesec dana kad nas budes kolektivno napsovao na forumu

Edited by - Tex Willer on 08/11/2013 02:06:35
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/11/2013 : 02:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja sam kao student jedva pratio SD/LU i uvek kasnio, o AF Borgis mastao ali nisam mogao da ga uzimam, nije se bilo para ni za lek. Otkidao od dzeparca, ali ni to nije bilo dovoljno iako je ponuda bila nikad manja.
Kad zavrsis faks i pocnes da radis, nabacices jedno par hiljada stripova na brzinu i uzgred i jedno 30-ak kg na tezini, skok s jeftinog peciva na rostilj ide istovremeno s prelaskom sa SC na HC izdanja

Ne znam kolika manija će da me uhvati kada "kupim novčanik", ali me evo već sad tuga hvata kada se setim šta mi sve prolazi ispred nosa. HC manija me već lagano trese: ZG kolorci i DyD od Veselog su mi sada broj jedan na spisku, a doći će verovatno red i na Zagor knjige od Veseljaka
Ne grizem previše...Srećom, imam njuh za neke stvari, pa sada već radim honorarno na sve strane. Te veće honorare ću davati na ove HC meni-top-Bonellije Zagija i Dilana. Za kiosk-izdanja ću da se snalazim kao do sada...ima nešto i u guštu kada uspeš novčić po novčić da skupiš za nešto šta tako malo košta.

Kad se situacija izmeni, sigurno ću ti poslati PM "imao si pravo onda"

quote:
...Tako da nije nikakva sramota sto ga nisi citao jos uvek.I zanemari hvalospeve, to obicno vodi razocaranju. Ne ocekuj nista i dobices puno, ocekuj puno i izbacice te na mesec dana kad nas budes kolektivno napsovao na forumu

No sikiriki...ukusi uvek ostaju ukusi. Hvalospevi mi nikad ništa ne garantuju do dobre šanse da KP valja nečemu.
A ako se razočaram, napraviću na forumu takvu ujudurmu, da će moderatori samo vama podeliti banove

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2013 : 03:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za to vreme ce da se izmeni situacija i kod mene, prostora sve manje, deca sve veca, zena sve nervoznija. I onda cu jednog dana verovatno morati da biram ko ce da leti iz kuce, stripovi ili ja. Izbor je ocigledan. Zato, kad se oparis i vidis nekog prosjaka na ulici koji cita neki strip pronadjen u obliznjem kontejneru, baci neku kintu bar za osminu bureka s mesom i casu jogurta
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/11/2013 : 10:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Za to vreme ce da se izmeni situacija i kod mene, prostora sve manje, deca sve veca, zena sve nervoznija. I onda cu jednog dana verovatno morati da biram ko ce da leti iz kuce, stripovi ili ja. Izbor je ocigledan. Zato, kad se oparis i vidis nekog prosjaka na ulici koji cita neki strip pronadjen u obliznjem kontejneru, baci neku kintu bar za osminu bureka s mesom i casu jogurta

"na, dobri čoveče, nek ti se nađe. Ne čitaj to smeće, ovo je prava stvar"

pathetic edit: svako malo pa zažalim što se nisam onaj put u Banja Luci bolje upoznaoi i raspričao sa vama "veteranima". Pre nego budeš u predizbegličkom statusu među germanima, "navrni" malo ovamo Ima da se otkinemo od jogurta

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 08/11/2013 10:59:27
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/11/2013 : 13:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

No sikiriki...ukusi uvek ostaju ukusi. Hvalospevi mi nikad ništa ne garantuju do dobre šanse da KP valja nečemu.

Ma naravno, ne obaziri se na komentare drugih, kada uzmes Kena u ruke, sam presudi.
Ken je u western fazonu, nesto pout Texa samo sa povecom dozom sapunice, nerijetko patetican.
Meni je cist SBE prosjek, negdje u istom kosu sa Magicnim Vjetrom.

Berardi, Kenov autor, je stvorio nesto jos mnogo bolje od Kena, tu mislim na Juliju.
Iako nisam fan kriminalistickog zanra, ovaj serijal me je totalno osvojio, poslije Zagora nesto najbolje sto sam citao od SBE.

Dalje, prednost dajem mini-serijalima, ima ih dosta kvalitetnih u zadnje vrijeme.
Gea i Lilit su vrh, Greystorm i Cassidy zaista odlicni.
Caravan je dosta kontroverzan, dijeli publiku u dva tabora kao nijedan drugi SBE serijal. Mozda bi trebao i to da okusis.

Shangai Devil i Skriveno Lice mi nikako nisu legli, s druge strane imas dosta ljudi sa suprotnim misljenjem.
Uglavnom, kao sto sam rekao, neke stvari vrijedi probati pa sam presudi.

quote:

Postoji li neki Bonelli junak čiju epizodu niste nikada uzeli u ruke i pročitali ? Šta je to toliko odbojno u tom serijalu ?

Vecinu SBE stripova nikada nisam drzao u rukama, kao i svi vi ostali:
http://www.sergiobonellieditore.it/sezioni/88/anni--40

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2013 : 14:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

svako malo pa zažalim što se nisam onaj put u Banja Luci bolje upoznaoi i raspričao sa vama "veteranima". Pre nego budeš u predizbegličkom statusu među germanima, "navrni" malo ovamo Ima da se otkinemo od jogurta

Au, bruka ziva, ja se i ne secam da smo se videli, Carson i ja smo krenuli s picem cim smo usli u BL, bez spavanja, posle 16 sati puta i pili skoro bez prekida sve do povratka za Nis.
Offtopic - prelep grad, nisam ocekivao onako nesto, za zene sam znao da su lepe ali onoliko, BL cevapi se jedu samo tu, na licu mesta, ma sve naj
Ako zena dozvoli Ponkiju da prima goste eto mene (a mozda i Carsona) sigurno u BL pre nego da odem, a mozda i u Nisu organizujemo nesto, pa se vidimo. To cemo na PM kad dodje vreme, ionako imam u planu da malo proputujem kroz Ex-YU pre odlaska,, nadam se na prolece
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/11/2013 : 18:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Bio sam samo kratko, u bašti onog hotela gde smo kasnije ručali. Ponki me samo kratko predstavio pa sam seo negde treća-četvrta stolica desno od tebe. Sećam se da sam Dadi izjavio da mi se ne sviđa ideja da vidim Zagora u koloru, i da je to bacanje para na šta sam samo dobio pogled :)

Nema bruke, bejah tada mlađan forumaš. Nisu mi ništa značila ni imena poput Tex i Carson, ili Dado itd. pa se nisam mogao nadovezivati ni na šta

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 08/11/2013 18:31:38
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2013 : 19:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio sam samo kratko, u bašti onog hotela gde smo kasnije ručali. Ponki me samo kratko predstavio pa sam seo negde treća-četvrta stolica desno od tebe. Sećam se da sam Dadi izjavio da mi se ne sviđa ideja da vidim Zagora u koloru, i da je to bacanje para na šta sam samo dobio pogled :)

Nema bruke, bejah tada mlađan forumaš. Nisu mi ništa značila ni imena poput Tex i Carson, ili Dado itd. pa se nisam mogao nadovezivati ni na šta

Kad nas budes video sledeci put, da bi znao ko je ko, Carson je onaj ruzniji, matoriji, zgoljaviji i gluplji, ja sam onaj lepsi, mladji, krupniji i pametnijiPonki nas je vuko kroz ceo grad i okolinu, samo pamtim diskoteku i jedno hiljadu devojaka iz BL s nogama od 1.4 m minimum i kafanu Obelix gde smo bili na BL cevape, ostalo kroz maglu, pilo se bez prekida. To je verovatno onaj hotel gde smo i otkunjali par sati, svratio je i Maza, samo se ne secam imena hotela.

A za Zagora vidis da si pogresio, ja samo to izdanje i uzimam, nije mi bas pri vrhu liste pa nemam nijedno c/b od pocetka, mada mi jeste malo zao. Da je vise prostora uzimao bih i VC KI, ovako samo LL i Ludens koji menjam postepeno kolorcima, pa dok ih bude bilo. Ne znam dokle planiraju Italijani, pa sam ostavio Lu od prvog Rakosija.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 08/11/2013 : 21:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Julija i Lilith isto

Ovo za Kena Parkera je greh, ali i velika sreća, pred tobom je zivot, pred tobom je šansa da uzivaš u stripovima koji su pravi klasici. Ja posle Zaagora kada se sve sabere i oduzme ipak nekako najviše cenim Kena Parkera. Malo neobjašnjivo ali to je jedan od retkih junaka čije priče uvek isčitavam od početka i iskreno ućivam u tome.

Moja preporuka je da naravno kreneš od početka, zbog jake hronologije, lično ako to ne bude od broja 1 predlazem ti moje favorite Kitolovce broj 9 i nastavak.

Juliju sam pročitao prvih 30 epizoda, od sjaja do očaja, prvo se oduševio, pa razočarao, rasprodao, Berardi se ovde počeo ponavljati strašno, najbolje epizode 1,2,3, 9 i 10

Lilit nije toliko loša, ipak meni to ne lezi...

Slažem se za Timber Billom, Patak, Kena pročitati pod obavezno
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 08/11/2013 : 21:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Odmah da priznam od tih dugih serijala nikada nisam čitao Natana Nevera...

Greška... kad bi pročitao odmah bi zaboravio Zagora

I kad jos preporuka dodje od pravog Zagorovog fana, jos vise dobija na tezini Meni ipak nikad ispred Texa, zna se ko je tata

Pa jeste meni Zagor najdraži serijal, ali NN jeste najbolji Bonelli serijal
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/11/2013 : 23:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kad nas budes video sledeci put, da bi znao ko je ko, Carson je onaj ruzniji, matoriji, zgoljaviji i gluplji, ja sam onaj lepsi, mladji, krupniji i pametnijiPonki nas je vuko kroz ceo grad i okolinu, samo pamtim diskoteku i jedno hiljadu devojaka iz BL s nogama od 1.4 m minimum i kafanu Obelix gde smo bili na BL cevape, ostalo kroz maglu, pilo se bez prekida. To je verovatno onaj hotel gde smo i otkunjali par sati, svratio je i Maza, samo se ne secam imena hotela.

A za Zagora vidis da si pogresio, ja samo to izdanje i uzimam, nije mi bas pri vrhu liste pa nemam nijedno c/b od pocetka, mada mi jeste malo zao. Da je vise prostora uzimao bih i VC KI, ovako samo LL i Ludens koji menjam postepeno kolorcima, pa dok ih bude bilo. Ne znam dokle planiraju Italijani, pa sam ostavio Lu od prvog Rakosija.

Ma secam se ja odlicno vasih likova... Hotel se zove Palas.
To za Zagora mi je greska godine!
Italijani planiraju za sada do Demona Ludila. A Dado sve do kraja

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/11/2013 : 02:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Italijani planiraju za sada do Demona Ludila. A Dado sve do kraja

Super, onda mogu da otkacim do Demona Treba mi prostor, mnogo prostora
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 09/11/2013 : 02:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

svako malo pa zažalim što se nisam onaj put u Banja Luci bolje upoznaoi i raspričao sa vama "veteranima". Pre nego budeš u predizbegličkom statusu među germanima, "navrni" malo ovamo Ima da se otkinemo od jogurta

Au, bruka ziva, ja se i ne secam da smo se videli,

Jebo te i sutradan se mi prepitujemo koga smo sve upoznali i ja pominjem tebe, a on mi vice "Ti si lud! Kolko si se ti napio!" Sto je najgore, ja reko stvarno sam umislio.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 09/11/2013 : 02:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=I34fdxol29k

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 09/11/2013 : 20:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
nisam ih dosta citao poceo sam citat samo ono sta ima na kioscima pa sam tako i nastavio!!Da nema zagora vjerojatno nebi ni poceo citat stripove.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/11/2013 : 21:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

quote:

Au, bruka ziva, ja se i ne secam da smo se videli,

Jebo te i sutradan se mi prepitujemo koga smo sve upoznali i ja pominjem tebe, a on mi vice "Ti si lud! Kolko si se ti napio!" Sto je najgore, ja reko stvarno sam umislio.

Sunce li vam kalaisano, bitnije vam ženske noge od 1,4m nego ljudstvo!

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/11/2013 : 23:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma nije, najbitnije je druzenje, ice i pice, al ovo nije moglo da se ne zapazi, upadaju u oci A i Carson malo zajebava, prosle godine sam se s toliko ljudi sreo da je nemoguce sve popamtiti. Prvo KG u februaru, pa BL u martu, pa BG na proputovanju za Makarsku u maju, a svuda se bas pilo i onda ko sve da popamti. On nije bio u KG, pa mu je lakse da se priseti
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 09/11/2013 : 23:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=I34fdxol29k

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/11/2013 : 10:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

nisam ih dosta citao poceo sam citat samo ono sta ima na kioscima pa sam tako i nastavio!!Da nema zagora vjerojatno nebi ni poceo citat stripove.

Kod mene je ista stvar - samo bi još dodao Bleka i Marka (zlatne osamdesete)... Ken Parkera tada nitko od mojih vršnjaka nije čitao, a danas mi je sam vrh.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8166 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/11/2013 : 00:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
pokušavam zamisliti kako bi izgledalo prvi put se susresti s kenom u dobi iznad 20 godina
ne bih nikad mijenjao svoje iskustvo s tim serijalom, jer ja sam na 'ti' s njime bio od samog početka, pa sva ta ponovna iščitavanja i otkrivanje bisera u 10 čitanju...
ali ne mogu da ne budem malčice ljubomoran na one koji će uskoro po prvi put čitati chemaka, baladu o pat o'shane, ljude, stoku i junake, dome, slatki dome, adah............
pijani patče, uživaj

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 11/11/2013 : 14:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma nije, najbitnije je druzenje, ice i pice, al ovo nije moglo da se ne zapazi, upadaju u oci A i Carson malo zajebava, prosle godine sam se s toliko ljudi sreo da je nemoguce sve popamtiti. Prvo KG u februaru, pa BL u martu, pa BG na proputovanju za Makarsku u maju, a svuda se bas pilo i onda ko sve da popamti. On nije bio u KG, pa mu je lakse da se priseti

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10231 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/11/2013 : 15:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ken je u western fazonu, nesto pout Texa samo sa povecom dozom sapunice, nerijetko patetican.
Meni je cist SBE prosjek, negdje u istom kosu sa Magicnim Vjetrom.

Berardi, Kenov autor, je stvorio nesto jos mnogo bolje od Kena, tu mislim na Juliju.

Možeš napisat još 700 recenzija, i još 10 puta glasat sam za sebe na izboru za naj(navedi šta oćeš).
Možeš pročitat još 1000000 stripova , ali idalje nećeš imat pojma.

Ken nešto poput Texa?
LEGENDARNO
Berardi je stvorio još nešto bolje-Juliju?
LEGENDARNO

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000