Ken je u western fazonu, nesto pout Texa samo sa povecom dozom sapunice, nerijetko patetican. Meni je cist SBE prosjek, negdje u istom kosu sa Magicnim Vjetrom.
Berardi, Kenov autor, je stvorio nesto jos mnogo bolje od Kena, tu mislim na Juliju.
Možeš napisat još 700 recenzija, i još 10 puta glasat sam za sebe na izboru za naj(navedi šta oćeš). Možeš pročitat još 1000000 stripova , ali idalje nećeš imat pojma.
Ken nešto poput Texa? LEGENDARNO Berardi je stvorio još nešto bolje-Juliju? LEGENDARNO
Obrisi pjenu oko usta i zvekni koji put glavom od zid. Mozda ti se stanje poboljsa, gore ti sigurno nece biti.
Pjenu? Onakve gluposti me ne nerviraju, samo su mi smišne
Procitao sam od Julije sve sto je kod nas izaslo, svih 35 brojeva. Nijedan corak, sve dobre do odlicne epizode. Ako gledam kvalitet po prosjeku izbacenih brojeva, onda Juliju smatram najkvalitetnijim SBE serijalom. Ne znam zasto se toliko lose prodaje, mozda zato sto nasa machoidna publika odbija heroine u glavnim ulogama, ali gle cuda, upravo heroine imaju najkvalitetnije stripove u SBE: Julija, Gea i Lilit.
kinže šaljivđijo
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Procitao sam od Julije sve sto je kod nas izaslo, svih 35 brojeva. Nijedan corak, sve dobre do odlicne epizode. Ako gledam kvalitet po prosjeku izbacenih brojeva, onda Juliju smatram najkvalitetnijim SBE serijalom. Ne znam zasto se toliko lose prodaje, mozda zato sto nasa machoidna publika odbija heroine u glavnim ulogama, ali gle cuda, upravo heroine imaju najkvalitetnije stripove u SBE: Julija, Gea i Lilit.
kinže šaljivđijo
Haha Julija, Gea i Lilit su potpuni promašaji od serijala.
kinže šaljivđijo
Haha Julija, Gea i Lilit su potpuni promašaji od serijala.
timbere. julija je serijal koji zasluzuje berardijev scenario.meni se svidja,i ima radnju izvan proseka!lilit je ok.gea je ozbiljnije opisana za klince i ima svoju draz.imam sve epizode koje cenim i cenicu.ovde je rec o kenu,tj berardiju i milzu,a oni su savrsenstvo!
Nije to Julia, to joj je pomocnica Julia je ona belkinja sa crnom kosom. I strip je i vise nego ok, sad Ken ne moze da bude nikad, ali ne zbog zene u glavnoj ulozi, vec zato sto je Ken serijal sa jakim kontinuitetom, zato sto bi svi mi mogli da budemo Ken, da bijemo i budemo biveni, ponekad promatra pricu kao i mi a ne bude glavni akter, moze da uvuce autore u strip, mnogo je razloga sto je Ken jednostavno Ken.
Ne treba porediti ta dva stripa jer nisu za poredjenje, svaki je dobar na svoj nacin, jedino im je tvorac isti. Juliju bi pre uporedio sa engleskom serijom Cracker, samo sto je on mnogo jaci lik - kockar, pijanica, ruzan i debeo, razveden, stalno u dugovima, savrseno nesavrsen i kao takav beskrajno simpatican.
Nije to Julia, to joj je pomocnica Julia je ona belkinja sa crnom kosom. I strip je i vise nego ok, sad Ken ne moze da bude nikad, ali ne zbog zene u glavnoj ulozi, vec zato sto je Ken serijal sa jakim kontinuitetom, zato sto bi svi mi mogli da budemo Ken, da bijemo i budemo biveni, ponekad promatra pricu kao i mi a ne bude glavni akter, moze da uvuce autore u strip, mnogo je razloga sto je Ken jednostavno Ken.
Ne treba porediti ta dva stripa jer nisu za poredjenje, svaki je dobar na svoj nacin, jedino im je tvorac isti. Juliju bi pre uporedio sa engleskom serijom Cracker, samo sto je on mnogo jaci lik - kockar, pijanica, ruzan i debeo, razveden, stalno u dugovima, savrseno nesavrsen i kao takav beskrajno simpatican.
pa ko ih uspoređuje? juliju uspoređivat s Kenom je otprilike ka da uspoređuješ Ford T sa Chervolet Corvetom 4. generacije
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
ken je bolji strip od julije,ali oba izdanja imaju primas berardijevih emocija.kod kena vise,kod julije manje. kad bi vecina zena razmisljalo ko julija imali bi bolji svet,al sa manje sexa.
Natana nikad nisam procitao,imam par komada ali neznam odakle.
Redom i nikako drugacije. U pocetku su price tanje, posle je sve bolji i sad mi je medju omiljenijim junacima. Ima jak kontinuitet, povezanost likova, pozadinske price, ne moze drugacije - sve ili nista. I obavezno i giganti od propratnih izdanja, pozeljno i ostalo manje - vise, ali giganti obavezno. A vredi, sad ako mozes da ispratis finansijski jer bi dosta toga morao da juris na aukcijama...