forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mark 50 ili tko je ovdje lud??
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 10/11/2013 : 11:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mokypu

Oće li mi netko objasniti u čemu je štos .Kod specijala BUĐENJE MUMIJE (i njezini nastavci) piše orginalna numeracija 104-107 a koliko vidim sada je na redu broj 152. Jeli Ludens prije pogrješio numeraciju ili su i talijani zeznuli?

Originalna numeracija je 104-107.
Samo su italijani u reprintu ( If Edizioni po kojem radi Ludens ) tu priču preskočili i objavili je kasnije kao jubilejni broj 50. Ludens je tada taj strip objavio kao special a sada ispravlja situaciju na želju svih kolekcionara.
A neki se pizde jer nikada nisu zadovoljni
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 10/11/2013 : 11:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oće li mi netko objasniti u čemu je štos .Kod specijala BUĐENJE MUMIJE (i njezini nastavci) piše orginalna numeracija 104-107 a koliko vidim sada je na redu broj 152. Jeli Ludens prije pogrješio numeraciju ili su i talijani zeznuli?

Duga je to prica. U kratkim crtama: ovako kako Ludens izdaje ove trobroje, ukljucujuci i Budjenje mumije, to je original kako su ti trobroji izdani i u Italiji. I u Italiji je Mumija trobroj broj 50, iako je u pojedinacnim sveskama prvobitno objavljena na drugom mjestu. Da te ne zamorim, ne moras citati ovu zadnju recenicu: Ludens je samo zamijenio numeraciju trobroja 24 i 25 (neda mi se gledati, mislim da je o njima rijec), ali to je nebitno...
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 10/11/2013 : 11:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Eto ja ne bih pizdio da mi je za onih 9 specijala dobiti po 25 kuna.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 10/11/2013 : 11:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

quote:

Duga je to prica. U kratkim crtama: ovako kako Ludens izdaje ove trobroje, ukljucujuci i Budjenje mumije, to je original kako su ti trobroji izdani i u Italiji. I u Italiji je Mumija trobroj broj 50, iako je u pojedinacnim sveskama prvobitno objavljena na drugom mjestu. Da te ne zamorim, ne moras citati ovu zadnju recenicu: Ludens je samo zamijenio numeraciju trobroja 24 i 25 (neda mi se gledati, mislim da je o njima rijec), ali to je nebitno...

Ludensov 25 je talijanski 27
Ludensov 26 je talijanski 25
Ludensov 27 je talijanski 26
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7822 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 10/11/2013 : 12:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

quote:

Originalna numeracija je 104-107.
Samo su italijani u reprintu ( If Edizioni po kojem radi Ludens ) tu priču preskočili i objavili je kasnije kao jubilejni broj 50. Ludens je tada taj strip objavio kao special a sada ispravlja situaciju na želju svih kolekcionara.
A neki se pizde jer nikada nisu zadovoljni

Na želju svih kolekcionara?
Što, zar se more kontaktirati Ludens i zar oni nekoga slušaju?
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 10/11/2013 : 12:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
jup. Povučeš Bernarda za rukav i on ti ispuni jednu želju

P.S.: ova je bila Tellerova jer on nabavlja Marka u tri izvoda
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/11/2013 : 12:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vknez

dali postoji neko izdanje ludansa koje nije usrano?

Miki, do sada......

Ne bih rekao. Zar nisu kod Mikija preskočili jednu stranicu u jednom od prvih brojeva. Tko hoće kompletan strip morat će istrgnuti stranicu iz Zlatne serije i zalijepiti u Ludensov!
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 10/11/2013 : 14:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

quote:

quote:
Originally posted by vknez

dali postoji neko izdanje ludansa koje nije usrano?

Miki, do sada......

Ne bih rekao. Zar nisu kod Mikija preskočili jednu stranicu u jednom od prvih brojeva. Tko hoće kompletan strip morat će istrgnuti stranicu iz Zlatne serije i zalijepiti u Ludensov!

Nisam to znao, ali neka ga.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/11/2013 : 16:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
A kako je sa Pričama s Divljeg Zapada, je li tu sve kako treba?!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/11/2013 : 17:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

A kako je sa Pričama s Divljeg Zapada, je li tu sve kako treba?!

Mislim da je, nisam 100%, ali samo nam još to treba.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/11/2013 : 17:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je li ta stranica isto preskočena u IF edizioni?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/11/2013 : 18:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
E to ne znam. Ako je onda nije Ludensova greška.
Bila je spomenuta ta stranica u jednom topicu i mislim da se radi o stranici iz Ludensovog Mikija broj 5.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/11/2013 : 21:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bila je spomenuta ta stranica u jednom topicu i mislim da se radi o stranici iz Ludensovog Mikija broj 5.

Misliš o stranici koja nije bila u Ludensovu Mikiju br.5

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000