naslov je bezvezan a sve ostalo bi trebalo biti ok..previše sam čekao taj strip da bi me sada naslov iznervirao.... ako još ubrzaju na trotjedno možeju svaki naslov zajebat....iako su več i sada tome blizu.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Strip je izas'o u svim krajevima gdje je krv kod ljudi crvena; medjutim, onima kojim je krv tamna ili tamnocrvena ili crvenotamna, oni ima da se nacekaju...
Nije to čudno, izaći će ovaj Zagor u dvanaestom misecu kako i je po rasporedu. Ovo izbace malo ranije u ovo doba godine da moru pojti na praznike. Tako da je nekakvo ubrzanje ritma izlaženja koje mnogi ovde često spominju, čim se strip pojavi deset dana ranije bajka za malu dicu.
K vragu...nema ga jos ni u dezeli...klinac mi vec panici jer bez zagora nema sta citat,pa mu ostaju samo skolske knjige....jadnik....,benardicu smiluj se i salji hitno tu krv u sloveniju....tako sam mu danas morao kupit ,samo, miki misku...bolje ista nego nista.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
K vragu...nema ga jos ni u dezeli...klinac mi vec panici jer bez zagora nema sta citat,pa mu ostaju samo skolske knjige....jadnik....,benardicu smiluj se i salji hitno tu krv u sloveniju....tako sam mu danas morao kupit ,samo, miki misku...bolje ista nego nista.
Khm, če se prav spomnim, je bil prejšnji (še vedno aktualni) Zagor redni "Puni mjesec" PREJ na kioskih pri nas v Slo kot na hrvaškem??! Torej, zanima me kako bo tole šlo s tole številko...;-) Po moje je še kakšen teden sigurno ne bo na kioske...
Khm, če se prav spomnim, je bil prejšnji (še vedno aktualni) Zagor redni "Puni mjesec" PREJ na kioskih pri nas v Slo kot na hrvaškem??! Torej, zanima me kako bo tole šlo s tole številko...;-) Po moje je še kakšen teden sigurno ne bo na kioske...
res je, dan prej smo dobili Puni mjesec od sosedov... upam vseeno da se nebo "kiselil" dva tedna u SNK in ga distributira Bernard te dni...to bi bilo vseno malo prej kot mesec dni od zadnjega...vsako "ubrzanje" redovnega Zagorja je zlata vredno, posebno še zato da prej pridemo do Južnoameričke odiseje....
telleru, telleru, nemoj sad i ti u DOMIjev sindrom "sve što kupujem kupujem samo sinu"
telleru, telleru, nemoj sad i ti u DOMIjev sindrom "sve što kupujem kupujem samo sinu"
..zar je DOMI to kad napisao?????...zato sam i napisao klinac....da nas ne zamjenite...