Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
markotamara
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
senad7
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/1084052404.jpg)
Sweden
1713 Posts
Member since 06/08/2004 |
Posted - 04/12/2013 : 19:56:38
|
quote: Originally posted by teller
To je i ujedno zadnji broj zagora extra,krece se od pocetka na 130 stranica...odustalo se od ludens knjiga zagora i idemo jovo nanovo....od zasjede u darkvudu.
Zbog ovakve izjave trebalo bi Tellera pod kljuc jedno 7 dana da mu ovakve sale vise nepadaju na pamet![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
emirem
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 04/12/2013 : 20:39:10
|
quote: Originally posted by senad7
To je i ujedno zadnji broj zagora extra,krece se od pocetka na 130 stranica...odustalo se od ludens knjiga zagora i idemo jovo nanovo....od zasjede u darkvudu.
Zbog ovakve izjave trebalo bi Tellera pod kljuc jedno 7 dana da mu ovakve sale vise nepadaju na pamet![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Bolje 14 dana jer je promasio naslov nije "zasjeda u darkwoodu" nego "zasjeda u sumi" podbacio u poznavanju!![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 04/12/2013 20:40:49 |
|
jaki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27160 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 04/12/2013 : 20:50:42
|
quote: Originally posted by senokute
ne bih i ja da panicim ali sam prije nekog vremena cuo da extra ide do Srebrenog vodopada; u Tom slucaju znaci imaju autorska prava samo za tutto ediciju. naravno nadam se da nije tako, i interesuje me ovo sto neki spominju da extra ide dok se dobro prodaje, je li to od ludensa potvrdjeno ili samo predpostavka?
Bitno je da si ti ČUO. Samo i dalje slušaj. |
Ja sam fetišist papira! |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 04/12/2013 : 20:57:12
|
quote: Originally posted by markotamara
Lipo lipo samo se nadam da ce brzo vani ane kao redovni da ga izbace u SNK pa jos cekamo da izade
Ma na kioscima je mjesecni ritam i to je to, i ja tog redovnog vec danima trazim, pa nista. |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 04/12/2013 : 21:21:42
|
Telleru, sram te bilo. Igraš se vatrom, ne razmišljajući da ovdje među nama ima i starih ljudi kojima srce ne podnosi svakakva uzbuđenja ![](icon_smile_big.gif) |
|
senokute
Senior Member
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 04/12/2013 : 22:45:31
|
quote: Originally posted by jaki
ne bih i ja da panicim ali sam prije nekog vremena cuo da extra ide do Srebrenog vodopada; u Tom slucaju znaci imaju autorska prava samo za tutto ediciju. naravno nadam se da nije tako, i interesuje me ovo sto neki spominju da extra ide dok se dobro prodaje, je li to od ludensa potvrdjeno ili samo predpostavka?
Bitno je da si ti ČUO. Samo i dalje slušaj.
Ne druze, posto nam je svima vazno da extra ide dalje bitnije je da si ti CUO od nekog iz ludensa da to ide do kraja, ako je tako onda rado slusam tebe, i ocekivao sam neki konkrentni odgovor a ne glupi komentar. |
|
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27160 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 04/12/2013 : 23:31:02
|
kakvi odgovor hoćeš na glupo pitanje? ti si čuo od nekoga? prvo se izmisli nešto ili navodno se čuje od nekoga(je li taj dobio službeno od ludensa?) a onda kad ti se napiše da je to glupost i da nije točno tražiš dokaz da to nije točno na onu dezinformaciju koju si sam započeo. je.zagor extra prestaje izlaziti kad dođe do talijanskog 235 broja. jesi sad zadovoljan? |
Ja sam fetišist papira! |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 05/12/2013 : 02:12:48
|
kakvi odgovor hoćeš na glupo pitanje? ti si čuo od nekoga? prvo se izmisli nešto ili navodno se čuje od nekoga(je li taj dobio službeno od ludensa?) a onda kad ti se napiše da je to glupost i da nije točno tražiš dokaz da to nije točno na onu dezinformaciju koju si sam započeo. je.zagor extra prestaje izlaziti kad dođe do talijanskog 235 broja. jesi sad zadovoljan?
pa to sam i rekla......![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_zagor.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
senokute
Senior Member
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 05/12/2013 : 06:11:16
|
kakvi odgovor hoćeš na glupo pitanje? ti si čuo od nekoga? prvo se izmisli nešto ili navodno se čuje od nekoga(je li taj dobio službeno od ludensa?) a onda kad ti se napiše da je to glupost i da nije točno tražiš dokaz da to nije točno na onu dezinformaciju koju si sam započeo. je.zagor extra prestaje izlaziti kad dođe do talijanskog 235 broja. jesi sad zadovoljan?
da, zadovoljan. i eto da usput napomenem,,,,jaci si!! nadam se da sam ti ulipsao dan |
|
|
ivan_micic
Senior Member
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
dilan kucko
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/italia.jpg)
Montenegro
835 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 05/12/2013 : 14:35:32
|
pa to sam i rekla......![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_zagor.gif)
rekla? teller je zensko? auu kakvo iznenadjenje ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 05/12/2013 : 16:19:11
|
Niste znali?.....a,upotebil sam onu izreku sonje kovac zvane viki iz zauvjek susjedi...na nova tv.... ne gledate?...steta,ima tamo i zagora u ormaricu grofa i kome....musko,zensko,sve ti je to danas isto...skoro.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
dilan kucko
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/italia.jpg)
Montenegro
835 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 05/12/2013 : 17:10:43
|
nemam novu tv u ponudi, bar mislim tako da ne znam za tu, ali cesto upotrebljavam: pa to sam i mislio ![](icon_smile_wink.gif) malo se salimo, ne skodi ![](icon_smile_wink.gif) |
|
Space Marine
Senior Member
![](AvatarUpload/space marine(1).jpg)
Croatia
1306 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 05/12/2013 : 17:47:23
|
Niste znali?.....a,upotebil sam onu izreku sonje kovac zvane viki iz zauvjek susjedi...na nova tv.... ne gledate?...steta,ima tamo i zagora u ormaricu grofa i kome....musko,zensko,sve ti je to danas isto...skoro..
Da, sječam se da grof ima Zagor: Zatrovani tomahak na ormariću. ![](icon_zagor.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_zagor.gif) |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2995 Posts
Member since 18/09/2004 |
|
ZagorXXL
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Frieza.gif)
Croatia
146 Posts
Member since 30/12/2012 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 05/12/2013 : 20:41:13
|
Dok se pisao tiraz u impresiumu bio je 9000,sad ne pise vise ali nadam se da nije puno manji...mozda se oglasi bernard iz ludensa pa nam sam kaze brojke...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) . |
|
Edited by - teller on 05/12/2013 20:41:55 |
|
goksi
Senior Member
Serbia
1957 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 06/12/2013 : 06:37:37
|
quote: Originally posted by goksi
Ja i dalje ne verujem da niste shvatili da se čovek zajebava .
ah,kaj ces,ozbiljan forum i ozbiljni forumasi...dobro da neki novi ne poznaju tellera ali oni sa identifikacijskom kodom stripovi com na ledima....za njih nema opravdanja...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
Edited by - teller on 06/12/2013 06:42:53 |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
markotamara
Senior Member
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 08/12/2013 : 08:51:28
|
Meni je Bignotti na Zagoru bas los, a na pilotu odlican, jbg, Zagor mu nije legao... A imao je i nezahvalnu poziciju da ga usporedjuju sa Ferrijem. |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 08/12/2013 : 10:31:48
|
sve ide dok se dobro prodaje - čim se ne prodaje ukida se! pa da li je Ludens štedio redovnog MM-a radi "nostalgije" ? izdanje je ukinuto čim je postalo neprofitabilno...
NOVI Superhik već na kioscima ![](icon_smile_tongue.gif)
|
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|